Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu i krokodyle

najlepsza ksiazka jaka przeczytaliscie w zyciu?

Polecane posty

Gość gośćLena
Zdecydowanie błyskotliwa książka Dziennik o-błędnik. Zachwyciłam się nią już od pierwszych stron.

Gość gość007
Według mnie jest to Dziennik o-błędnik.

Gość gość
Jeszcze takiej nie napisano.

Gość gość
Poker I zlodziejka ksiazek -zuzaka

Gość gość
Przeczytajcie sobie ksiązkę ks Jana KAczkowskiego "Życie na pełnej petardzie czyli wiara, polędwica i miłość" tytul może trochę śmieszny, ale nie o to chodzi, ksiązka bardzo motywująca, pomimo trudności jakie przynosi życie, problemów ze zdrowiem autor odkrywa, że wrato jeszcze życ dla kogoś innego, ksiazke juz przeczytalam moge komus pozyczyc albo lepiej kupić sobie swoją w ksiegarni, w Matrasie jest za 22zł

Gość gość
Dzienniki Gombrowicza

Gość gość
Jest wiele dobrych książek, każdy ma inny gust i są różne zainteresowania. Ja interesuję się historią najnowszą i np. książki Normana Davies'a są dla mnie sporą wartością, a także różnego rodzaju wspomnienia i autobiografie

Gość gość
Egipcjanin Sinuhe Kocham wszystkie ksiazki Miki Waltari

Gość gość
Jezdziec bez glowy mayne reid. Czytana kilkanascie lat temu. Nie jakas lektura :p w sumie chyba jedyna ksiazka jaka przeczytalem w zyciu :D i wtedy wtdawala mi sie EPICKA. Dziki zachod itd ja kocham ten klimat. Chyba na dniach przeczytam jeszcze raz i ocenie jeszcze raz :)

Gość gość
"To" Stephena Kinga

Gość gość
A nie, czytalem jeszcze jakies ksiazki z winnetou, old surehand czy old shatterhand :D bardzo dawno temu i tez mi sie podobaly, ehh ten klimat dzikiego zachodu, szkoda ze niewiele osob wie co sie tak na prawde tam dzialo i co zaczal dla wielu bohater kolumb.... http://espressostalinist.com/genocide/native-american-genocide/

Gość gość
Mam temat na książkę 1000-lecia ale tracę wiarę w sens życia a głównie brak mi wiary w ludzi ,dlatego raczej nie powstanie.A szkoda bo mogła by odmienić los nie jednego człowieka.Ale myślę , że życie jakie mi się przytrafiło jest najlepszą z książek i to mi chyba musi wystarczyć.To mi trochę przypomina baśń w której człowiek dostaje skarb ale jedynym warunkiem jest fakt , nie może się nim z nikim podzielić,a ludzie swoim nastawieniem do innych bardzo to ułatwiają.Treść tej książki miała by wyjaśniać niewłaściwy stosunek człowieka do Natury i wszelkie tego konsekwencje głównie związane ze szczęściem uwarunkowanym zdrowiem. POL.

Też czytałam Dziennik O-błędnik. Fajna, nowoczesna, dla kobiet. Must have :)