Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex oralny....

Sex Oralny- Poniżenie Dla Kobiety Czy Przyjemność?

Polecane posty

Gość mmmaaallluuutttkkkaaa
dlaczego ma to byc ponizenie ? skoro same tego chcemy i nikt nas nie zmusza jest to jak najbardziej przyjemnoscia i dla naszego partnera i tym bardziej dla nas bo wiemy ze sprawiamy jemu przyjemnosc ktora go rozpiera we wszystkie strony :) nie ma w tym takze nic obrzydliwego jesli partner utrzumuje higiene :) i jest to tak samo normalne jak kazda inna pieszczota naszego ciala :)

Gość pu pu
Jak ktoś się brzydzi, to najlepiej skorzystac z rad królowej angielskiej: zamknąc oczy i udawac, że się je ciastko z truskawkami. Wypróbowałam na sobie i gwarantuję 100% skuteczności!

Gość seksualny
Ja to zaraz bym pogonił taką babę, co by chciała mojego siusiaka wziąć do buzi,wydaje mi się że taka ma nie po kolei w głowie.

Gość milkaemilka
radzę uważać/odradzam, zaraz po oralu, na seks waginalny, gdyż można przenieść bakterie jamy ustnej do pochwy.👄 A już wyjątkowym kretyństwem jest oral po analu. Niestety jest takie bydło, które to robi, nie zważając np.na brodawczaka czy smród. Fuuuuuuujjjjjjjj

Gość milkaemilka
jaki smak ma sperma i czy ją połykacie?

Gość okaoka
Ja uwielbiam seks oralny, najlepiej w pozycji 69. Może to dziwne ale znacznie bardziej podniecające jest dla mnie jak mam jego penisa w ustach niż gdy tylko on sprawia mi tą przyjemność. Wtedy czuje że nie tylko biorę ale i daje coś z siebie. Co do wypowiedzi poprzedniczek, to uważam ze nazwa ma tu najmniejsze znaczenie i świadczy tylko o waszej pruderyjności. Piszecie że kochacie i jesteście kochane ale przejmujecie się pozorami w stylu : nie jestem dziwką bo ja tylko go tam całuje, przecież nie robię loda, to tylko pieszczoty,Zastanówcie się kogo tak naprawdę chcecie oszukać... i czy dokładnie wyjaśniłyście partnerowi różnicę, czy aby on się nie myli myśląc ze zrobiłyście mu loda a to były tylko pieszczoty A wypowiedź że "kobieta w kuchni powinna być kuchrka a w łóżku dziwką" mocna ale zdecydowanie trafiona tylko trzeba mieć odwagę żeby to przyznać

Gość upupupupupppppppgvkhgvkghfkg
up

Gość gość
ponizenie. tylko dzi..ki biora do ust. taka jest prawda ale ludzie lubia sie oklamywac

Gość gość
Seks oralny z udziałem ust i analny - nie. Dla mnie nie istnieje i nie mam zamiaru się przełamywać. Mój partner to rozumie. 🖐️

Gość gość
Dla mnie największą nagrodą jest jego wyraz twarzy jak liżę mu jajka.