Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex oralny....

Sex Oralny- Poniżenie Dla Kobiety Czy Przyjemność?

Polecane posty

Gość ona.
ja tez uwazam ze moze to byc przyjemnosc tylko z kims kogo sie kocha i jest sie pewnym jego miłosci.. ja tak srednio za tym przepadam, po pierwsze musze byc pewna ze chłopak wyszedł przed chwila spod prysznica, a po drugie mam na mysli co mówił o innych dziewczynach.. uwaza ze dziewczyna która po kilku dniach znajomosci jest w stanie to zrobic chłopakowi to tylko do tego sie nadaje i nie wiazałby z nia zadnych planów. Z tego tez powodu nie zmusza mnie do tego, ale wiem ze to baardzo lubi wiec od czasu do czasu pieszcze go w ten sposób, ale delikatnie, tak samo jak plecy, kark itd..

Dlugo nie robilam zanim sie przelamalam , a zaczelam robic po slubie .Robie to juz dlugo wiec nie czuje obrzydzenia , ale zawsze mam zamkniete oczy i nigdy nie robie tego patrzac mu w oczy , bo wtedy czulabym sie jak dziwka.On bardzo dba o higiene , wiec nie mam oporow , choc tak normalnie ...to chyba zadna przyjemnosc ,:D chyba ze jestem bardzo napalona , to wtedy naprawed mam na to ochote i czuje zadowolenie.:)

Gość garstka_szczęścia
Sex oralny to przyjemnośc, pod warunkiem, że nikt Cię do tego nie zmusza (że sama się nie zmuszasz), robienie loda natomiast (sorki, ale padło takie hasło na tym topiku) to poniżenie. Bo w/w może robic laska gościowi na dyskotece, a nie kobieta partnerowi, pozdrawiam :)

Gość a czy....
a czy sex oralny to ponizenie dla faceta - kiedy sprawia przyjemnosc kobiecie - tj. aktywna strona??

Gość garstka_szczęścia
o to należy zapytac faceta, ja wiem jedynie co odpowiedziałby mój :) i na pewno nie użyłby słowa, które padło w pytaniu

Gość Moi.
Śmieszne jesteście dziewczyny mówiąc " nie robię loda tylko pieszcze, całuje" Kobieta powinna byc dla swojego ukochanego jak to mowią w kuchni kucharką, w lózku dziwką. Co za różnica jak to się nazwie, niektórzy lubią nawet poświntuszyc :p Na tym własnie polega całkowite oddanie i szczerość w związku że nie zastanawiasz się co partner o tobie pomyśli bo źle się wyrazisz, po prostu wiesz że i tak cię kocha.

Gość a czy..
skoro nie jest ponizeniem dla faceta to czemu miloby byc dla kobiety...tym bardziej w erze rownosci...

Gość Moi.
ja jestem dziwką nawet w kuchni dla mojego faceta nigdy nie przepuszczę okazji, żeby przed przyrządzeniem uprzednio nie zanurzyć w cipce kabaczka czy marchewki wrzuconej rosołu a on zawsze sie dziwi jakich ja przypraw uzywam, ze taki pyszne martwi mnie tylko, że ostatnio stwierdził, iż jego matka chyba kupiła podobne przyprawy :(

Gość
Zdaje się że moja poprzednia wypowiedz była kontrowersyjan bo się jakiś sfrustrowany podszywacz zainteresował :p Pierwszy podszyw pode mnie na kafe

Gość twój osobity podszywacz
tym samym możesz czuć się kafeteryjnie rozdziewiczona :D polać szmpana

Gość ona.
heheh ale ten podszyw całkiem fajnym zdankiem sie zakonczył haha

Gość garstka_szczęścia
Moi słonko, mów za siebie, może to TY jesteś śmieszna, skoro robisz "loda" swojemu facetowi, a proszę Cię bardzo, ja nie robię, tym się różnimy, ale cóż, każdy sądzi według siebie...ponoc...

Gość do tego trzeba dojrzeć
po prostu :) chociaż są tacy którzy w ogóle nie chcą o tym słyszeć - i też trzeba to szanować :) najgorszą rzeczą w łóżku jest zmuszanie siebie/partnera do czegokolwiek. trzeba i powinno robić się tyle, na ile mamy ochotę i co nie burzy jakichś naszych...... no :P już się wymądrzyłam :classic_cool: mogę iść spać :P

Gość garstka_szczęścia
a kiedy robimy to analnie to też nie używamy określeń walenie w kakao czy walenie w dupę, w miłosci taki słownik nie ma prawa bytu on zawsze mówi tak subtelnie i zmysłowo " przygotyj mi swoje najcieplejsze gniazdko skarbie

Gość garstka_szczęścia
albo mówi pragne być w tym miejscu twojego ciała , które jest jeszcze bardziej ciasne od twego umysłu

Gość garstka_szczęścia
następny jakiś nawiedzony, pieprzony podszywacz, który nawet nie jest w stanie pomarańczowego ołówka użyc, błaźnie, myślisz, że ktoś uwierzy, że to napisała dotychczasowa garstka? spadaj buraku

Gość sorki ale analny
to już inny temat i to akurat już np dla mnie poniżej godności ludzkiej :o

Gość ona.
kurcze, az sie napaliłam normalnie.. juz 6 tygodni swojego faceta nie widziałam :(

Gość garstka_szczęścia
ja nie uprawiam w ogóle seksu analnego seks jest zły seks jest brudny precz z seksem !

Gość
Ja akurat w ogóle tego nie nazywam, jak mam ochote to to robię, jest to dla mnie bardzo podniecające. No i rewanż jest super:) Kobiety ktore nie kochają się w ten sposób \" bo nie\" nie wiedzą co tracą. Wg badań Starowicza podobno większość kobiet nie dotyka nawet penisa swojego partnera, a seks tylko w 3 pozycjach ( wiadomo jakich). Słowa są tylko słowami, oral nie jest mniej wulgarny bo się go milutko nazwie, dla mnie w ogóle nie jest wulgarny.

Gość ona.
no akurat na mysl seksu analnego mam vomit :P

Gość
Garstko- to jasne że każdy mówi tu za siebie- to jest forum :)

Gość ona.
ja i mój chłopak stwierdziliśmy ostatnio, ze musimy cos zrobic zeby w naszym seksie było wiecej......seksu... dotychczas nieprzekonana do seksu oralnego, troche pruderyjna, po tygodniach rozłaki nie moge przestac o tym myslec.. teraz wiem co trace.. a punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia..

Gość ona.
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia niebezpodstawnie wszak nazwa kakaowe oko

Gość cest la vie mon cheri
Przyjemność?? Bez żartów, a jakaż to może być przyjemność, kobiety robią to, bo to sprawia przyjemność partnerowi. No i fakt, że mężczyźni, myślą o tym jak o poniżeniu partnerki, mają poczucie, że one są im podległe, więc zawsze ma to znamiona poniżenia. Szczęście mają ci, którzy się pilnują i wiedzą, że to największa nagroda, dowód największego uczucia. Co dziwne, kobiety, które mężczyźni całują w waginę nie czują żeby dominowały partnera, a on też nie daje im takiego poczucia, nadal stara się panować.

Gość cest la vie mon cheri
najpierw chciałem zdawać na psychologię, potem na socjologię, w ko.ńcu na filozofie nigdzie sie nie dostałem więc teraz realizuję zapędy na kafe i stać mniejedynie na takie wywody jak powyżej, przepraszam :( w tym roku będę zdawał na fizykę, bo mają niedobory :classic_cool:

Gość
Nie zgodze się że kobieta robi to tylko dla partnera i na odwrót. Przeciez to jest bardzo podniecające dla obu stron:p No chyba że ktoś należy do osób które nie są nawet w stanie kochać się przy zapalonym świetle...

Gość oczywiscie ze przyjemnosc
i to obustronna :D Moj mezus robi to z checia i to bardzo czesto...sam sie TAM wpycha i zapraszac go nie trzeba, co zreszta dziala u nas w obie strony. Na przyklad wczoraj wieczorem siedzielismy razem w wannie popijajac winko i gadajac i w pewnym momencie rzucilam sie na niego o zrobilam mu tak dobrze, ze jeszcze przez kolejne 5 minut lezal w tej wannie z wiekim usmiechem na buzce :D My lubimy takie akcje :D

Gość maja kobieta berdzo lubi
fajnie:P my raz jak wróciliśmy z baletu ok 4 w nocy a w sumie to nad ranem i mieliśmy wielka ochotę sie kochać ale po 5 dniowym maratonie gumki sie skończyły:/ to moje kochanie wpadło na genialny pomysł ze przecież możemy sie inaczej zabawić... oczywiście ja zacząłem pierwszy ale jak to zwykle bywa u mojej kici nie trwało to zbyt długo, w sumie to ciesze sie ze sprawia jej to taka przyjemność ale czasem chciałbym piescic ja trochę dłużej:) później ona przejęła inicjatywę! i wyobraźcie sobie ze po pierwszym razie zapytała czy może jeszcze raz...?? z reszta za każdym razem chce żebym kończył w jej ustach:) mmmmhhhhh.... to taki boskie uczucie!!!

sex dla sexu jest obrzydliwy? niekoniecznie ja należe do osób wolnych bo kocham wolność,zabawę etc nie chcę z nikim być jak narazie ale to nie zmienia faktu że mam potrzeby fizjologiczne takie jak sex Na pewno sex dla przyjemnośći a sex z miłości to dwie różne rzeczy ale skoro mogę mieć chociaż to pierwsze to czemu nie jeśli chodzi o sex oralny to myśle że mogłabym to zrobić ale tylko temu jedynemu i tyle