Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaa

a co powiecie na ten wozek????????????????????????????????????????

Polecane posty

normalnie jestem w szoku , zaden wozek mi sie nie podobal bo albo gondola byla brzydka albo spacerowka , jedyny moj typ kosztowal ok 2700 zl , a dzisiaj znalazlam bardzo ladny wozeczek i o wiele tanszy bo kosztuje niecale 900 zl oto on http://www.allegro.pl/item146020372_atlantic_z_gondola_dla_twojego_malucha_nowosc.html co o nim sadzicie?? moze ktoras z mam juz go kupila?

Nooo calikem ładny .Naprawde. w moim typie choc tez wynalzlam takie ponad 2000 tys. Moj typ to firma Jane.Ale ten naprawde robi wrazenie dobre.A jest do niego jakis fotelik samochodowy???

Gość tangerine
PRZESTAŃ ZAKŁADAĆ CIĄGLE NOWE TOPIKI!!!! cHYBA STRASZNIE CI SIĘ NUDZI......:o

olinek wlasnie ja chcialam ten wozek jane namod czy jakos tak z fotelikiem i gondolą , juz od kilku miesiecy nie widzialam lepszego, ale ostatnio zobaczylam zdiecie jak jest wmontowana ta gondola i nie wygladal tak rewelacyjnie jak na tą cene wiec sie juz rozmylilam , a ten mysle ze dobrze sie prezentuje no i wcenie tamtego bede miala wozek lozeczko fotelik i moze cos jeszcze :)

przepraszam a o jakie topiki chodzi bo nie rozumiem?????

a spojrzalas na wage tego wozka,przeciez to kombajn wagowy:) Moj bebe confort wazy ok 7 kg,a to b.wazne

Gość nic fajnego

Gość
jest fajny:) zobacz tylko jakie rozmiary ma gondola wewnątrz- to jest b. ważne

wozek ladny, ale dosyc masywny, ciezki bedzie. A co do kol pompowanych, to slyszalam rozne opinie, raczej zle, ze szybko z nich powietrze schodzi :( i dziewczyny na spacery z pompką musza chodzic i od nowa pompowac powietrze :( za ta cene to chyba juz jakis wozek w realu kupic , moze trche dolozyc ale przynajmniej gwarancja jest i w ogole, dotkniesz i pomacasz :P

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie ten wozeczek jest w moim miescie za 960 ogolnie mi sie podobal , tyle ze nie widzialam zalozonej spacerowki, a pod wzgledem technicznym to nie wiem bo sie nie znam dlatego zapytalam sie o rade doswiadczone mamy:)

Gość ananasowa
Kasia C. a ty zamierzasz nosić wózek na plecach?? :o waga owszem ważna, ale bez przesady.....

Gość
też ok. podróbka implasta. na kiesy masz termin? ważne jest, aby było przestronna gondola

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
termin mam na kwiecien ale teraz wraca moj narzeczony i mysle ze powoli zaczniemy kupowac rzeczy dla malenstwa tylko ze ja jestem w tym temacie zielonaaaaaaaa

Te wozki 3-kolowe... Jest na nie teraz duza moda.ale gdzies tu dziewczyny pisaly o tym ze nie sprawdzaja sie w niektorych przypadkach wogole.Trzeba by odkopac ten topik.Np, przy podjazdach takich na schodach betonowych-jak sa w przejsciach podziemnych itp.wiecie o co chodzi...-takim wozkiem nie da sie wjechac:(.....tam bylo wiecej wad ale juz niepamietam. Ja osobiscie bym niewybrala bo mi sie zwyczajnie niepodobaja(mam skojarzenie z takim wozkiem dla dzieci niepelnosprawnych-przepraszam)ale to tylko moja zdanie. Z tego co widac na ulicach-moda jednak gora.

Gość też szukająca
Na pocvzątku zastanawiałam się między Implast Driverem 4XL a Roanem Mairtą. Ostatnio jednak coś mnie ciągnie do Volanta, i jak na razie decydowałabym się właśnie na ten wózeczek :) Chciałabym jednak pocvzytać oipnie użytkowników

Gość
dziecko w wózku powinno mieć obszerną gondolę, aby było mu wygodnie no i dobre aortyzatory. Może warto też pomyśleć o tym, aby siedzisko w gondoli był podnoszone - to też dobra sprawa dla troszkę już starszego malca.

Gość też szukająca
No właśnie Implast Driver 4XL niestety nie ma regulopwanego oparcia w gondoli, a Volant ma. To mnie też skłaia za wyborem Volanta a nie Drivera. Na początku też strasznie nie chciałam 3 kołowego, ale zaczęłam się do nich przekonywać. Słyszałam, że są bardzo wygodne w prowadzeniu. Wygodniejsze niż 4-kołowce (oczywiście chodzi mi o duże pompowane koła). A Volant 4-kołowy odpada, w ogóle mi się nie podoba.

Gość
jest zgrabny:) wybrałabym tylko inny kolor. Ale dla mnie byłby niestety zbyt drogi. Ale jest super :D

Wiem wiem jaka cena...:( No akurat tu kolorow nie ma innych ale ja go widzialam raz na zywo.Super wygladal :)zwlaszcza z tym gackiem w srodku:D:D Ja duzo jezdze autem -sama.wiec fotelik wpinany w stelaz musze miec. Poza tym mieszkam na 3 p. bez windy wiec waga dla mnie tez jest istotna.Jak widze te duze wozki z pompowanymi kołami to.....Mialam taki popzedni.Dramat.to wynoszenia na gore:(....mala miła 7 mcy i kupilismy spacerowke Peg perego.Super wybor.Polecam jak cos:)

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie ja na ten wozek chorowalam, zobaczymy jak zadecyduje moj ukochany, tyle ze widzialam zdiecie tego wozka z wmontowana gondolą i wcale tak super sie nie prezentowal, nie wiem moze tylko na zdieciu , widziala ktoras z was go na zywo?????????

Gość a co myslicie o Mutsy

Gość hihi hahaha
a ja mam wózek za 500 zł, gondolka szybka wyszła z obiegu bo mały urósł i mu nózki dyndały, koła ma pompowane i zpompka nie latam na spaery w ciągu 9 miesięcy były jeden raz pompowane, teraz przerobiony jest na spacerwke skoro mały potrafi przepspać na spacerze 2 godz tzn ze nie jest zła, :P, za niedługo bedzie chodził i wózek pójdzie w kat ale skoro dla was jest wazne szpan po parku to wywalajcie kase na wózki z czego połowe płaci sie za naklejke na wózku a potem i tak okaże sie że cały wózek jest zrobiony z rakotwórczego tworzywa hehehe

Musty jest sliczny:) Bagatelka 3000tys;) Ale jak dla mnie odpada.Wagowo dosc ciezki a ja mam 3 p. bez windy..ale poza tym bardzo ładny;)-przyjechala teraz kuzynka z Austrii z 4 mc. corcia i takim wozeczkiem własnie:) Ja zostalabym chyba jednak przy lzejszym wozku.

hihihaha..mozna jezdzic maluchem i porche;)...to jedzie i to jedzie -ale chyba w tym wypadku nie podyskutujemy o konforcie jazdy kierowcy i pasazera :) Mysle ze kazdy wybiera to na co Go stac.Ciebie było na taki za 500zł.A Justee stac na taki za 2000 zł.prosta sprawa.

Aha i sprawdz sobie jeszce czy ten Twoj tez nie jest z tych rakotworczych stopow.ale obawiam sie ze nie jestes w stanie tego sprawdzic bo te badania byly robione na zachodzie i to na zachodnich markach wozkow a nie naszych rodzimych...wiec wniosek sie sam nasowa -nie wiemy z czego sa robione te nasze tansze -az strach pomyslec.