Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość californiared

aborcja jutro,help!!!!!!!!

Polecane posty

Gość californiared
To jeszcze nie dziecko,jestem w szóstym tygodniu,decyzja była natychmiastowa.Ja chcę mieć kiedyś dzieci,narazie się uczę,rodzice pokładają we mnie dużo nadzieji.Mam ciężkie studia,nie mogę być jeszcze matką.Nie potępiajcie mnie!!!!

Gość trefniś amator
okres płodowy to etap rozwoju cyklu życia jak go przerwiesz to zniszczysz życie czy zabijesz...

Gość polecam topic
no dobra, spierdalaj, nie bawie sie juz

Gość karolciaaaaa
to jeszcze nie dziecko??a co to jest?? ja nie wiem brak mi slow. Ok my mamy cie nie potepiac jasne, a nie potepisz zlodziei nie potepiasz mordercow i narkomanow???

Gość antimult
californiared - jesli to juz postanowione, to staraj sie o tym nie myslec. to nic nie boli ani przed, ani w trakcie ani po. i nie sluchaj tego bredzenia katofanatykow.

Gość trefniś amator
no a pomyślałaś że podczas zabiegu można uszkodzić narządy rozrodcze ? i nigdy już nie będziesz mieć dzieci?

Gość polecam topic
tak, tak idz i sie skrob, przynajmniej raz w roku jak przedmowczyni. w jej zawodzie to normalka

Gość Hybner
"Nie chcę mieć tego wstrętnego dziecka!" wystarczy to przeczytac i stwierdzic, ze to prowokacja :D No bo kto mowi "wstretne dziecko".

Gość californiared
Jeju ,to niejest jakaś podpucha,jeżeli ktoś tak uważa to niech się głupio nie wypowiada.To jest mój największy dramat życiowy!!!Wyć mi się chce.Polski społeczeństwo jest zupełnie nietolerancyjne!!!

Gość trefniś amator
A kto daje sie dmuchnąć i potem posłusznie idzie usunąć i wieży w ścieme że facet dał jej kase z miłości?

Gość Polskie Społeczeństwo
jesteśmy tolerancyjni. idz die pierdol i skrob na zmiane. powodzenia! 🖐️

Gość kamija
mam ochote zloic Ci tylek!

Gość karolciaaaaa
dramat zyciowy to to, ze polazlas z chlopakiem do lozka i nie potrafisz poniesc konsekwencji tego, ze nie umiecie sie zabezpieczyc. Zanim sie idzie z kims do lozka to chyba takie rzeczy sie powinno wiedziec!!!A co ta biedna istota w twoim brzuchu jest teraz winna???

Gość californiared
do antimult.Czy przeszłaś coś takiego i jak się teraz czujesz,tyle sie mówi o strasznych snach itd...

Gość trefniś amator
jeśli serio chcesz usunąć to mam nadzieje że ci to nieźle da sie we znaki i żeby twoje życie dopiero po stało sie piekiełkiem :) tak dla równowagi przecie jestem tolerancyjny...

Gość co za chore
Co za chore rady otrzymujesz. Wstyd mi za te bzdety tu wypisywane. To Twoja, WASZA decyzja ok?! Będzie skrobanka i już nie ważne czy będzie boleć czy też nie. Powiem Ci prawdę. Fizycznie nie będzie bolało (no chyba że zrobisz to u babci w stodole), ale konsekwencje takiego czynu mogą być psychicznie nie do wytrzymania już do końca TWOJEGO życia. Aborcja u "nieródki" zazwyczaj kończy się brakiem możliwości ponownego zajścia w ciążę. Staniesz się, mówiąc wulgarnie, jałową babą. Godząc się na ten czyn pozbawiasz się w ten sposób późniejszego macierzyństwa. W rozmowie z rodzicami wykorzystaj to co tu napisałaś - "totalny brak rozmowy o seksie". Wszystko da się przeżyć. Jestem facetem, ale wiem że macierzyństwo, ciąża itd. to coś co jest najpiękniejsze co może przydarzyć się kobiecie. Swoją głupią decyzją nie pozbawiaj się tego.

Gość bkas
"On się bardzo troszczy o mniesam skombinował kasę na ten zabieg" O kurde, ideał faceta. Powiedz, gdzie mozna takiego spotkac. :o

Gość a ja mam nadzieję
że jej się stanie coś strasznego podczas tego zabiegu i zdechnie w męczarniach, tak jak jej dziecko! SZMATA !!!!!!!!!!!!!

Gość californiared
W wielu miastach Europy zachodniej nikt by nie "jechał"po mnie tak jak wy!!!!!Chciałam się podzielić i oczekiwałam jakiegoś wsparcia a Wy mnie utwierdziliście w tym aby nie wydać na świat jeszcze jednego mądralińskiego!

... ładnie ... a czy ty wiesz ze ktos ci nieumiejetnie zrobi skrobanke to do końca zycia bedzies tego załować ... moze to się skończyc krwotokiem ... i wacale cię nie strasze - możliwe ze juz nigdy niebędziesz miec dzieci i dopiero bedziesz wyc z bólu i rwac sobie włosy z głowy ... po co to zrobiłas ... no tak kase wykombinował na aborcję a na fiutka gumy za 5 zeta nie umiał załorzyć ... to smieszne ... nieodpowiedzialni gówniarze ... słodka córeczka tatusia i mamusi nic nie wiedzaca o antykoncepcji !

Gość trefniś amator
co sie przejmujecie jak sie pouszkadza to będzie mogła sie kurwić bez zabezpieczeń będzie taniej i większe zyski. Same plusy ;)

Gość antimult
californiared - robilam to za granica, gdzie aborcja jest legalna. dostalam narkoze, zasnelam, obudzilam sie i juz bylo po wszystkim. calosc zajela okolo godziny, chociaz sam zabieg trwa ok 10 minut. tak jak mowilam to nic nie boli. i nie sluchaj tych, ktorzy mowia, ze po aborcji nie zajdziesz w ciaze. nic o tym nie wiedza, powtarzaja jedynie komunaly zaslyszane pod kosciolem, ewentualnie wyczytane w "pani domu". gdyby tak bylo, to kobiety nie usuwalyby ciazy po kilka razy. poza tym macice lyzeczkuje sie rowniez po poronieniu (aborcja polega dokladnie na tym samym), a jakos babek, ktore poronily nikt nie straszy, ze wiecej w ciaze nie zajda...

Gość californiared
Ja wiem dużo o antykoncepcji,byliśmy na wyjezdzie w Bieszczadach,nie kupiliśmy wcześniej gumek ,ach zresztą po co ja się tłumaczę.Nie mogę tylko znieść,że tak wiele z was źle mi życzy.

Gość co za chore
Przeczytaj uważnie co napisałem powyżej i pamiętaj "co nas nie zabije to nas wzmocni" No chyba że tylko wpadłas na taki prowokacyjny pomysł topiku - udało Ci się.

ciekawe jakiego specjaliste mógł załatwic 20-sto paro latek ... jeszcze w Polsce ... Zycze powodzenia ... i niekończacych sie wyrzutów sumienia ... córeczko mamuni ... ciekawa jestem co bys Ty zrobiła jakby twoje dziecko miłało taki dylemat i nie mogłabys mu pomóc .. uznałabys to za cos dobrego ... ?? przeciez nie rozszarpia jej na strzepy a tak to jakiś konował weźmie ja w swoje łapska i zrobi .. zabieg ... uff..co za dziecinada ....

Gość szok.
tu sa tematy o pdłodności i zabezpieczeniach(tak wynika z tytułu) a nie o zabijaniu dlatego raczej nik Cie nie poklepie po ramieniu i nie zaprowadzi do gabinetu. nigdy nie mow nigdy. powiedz rodzicom nic nei tracisz nic nie zyskujesz

Gość kamija
ja Ci zle nie zycze. jak bylam w Twoim wieku mialam inne zdanie na temat aborcji, teraz to sie zmienilo. mam nadzieje, ze przemyslalas te decyzje i jest to ostatecznosc na jaka sie decydujesz. jest mi jednak cholernie przykro, ze wlasnie taka decyzje podjelas...

Gość powiedz kobietko śmieszna
jak można dobrze zyczyć komuś kto świadomie chce zabić swoje nienarodzone dziecko????? :O co one jest winne ze z zimną krwią chcesz odebrać mu życie??? ty masz wybor i zrobisz jak bedziesz chciała moze i nic ci po tym zabiegu nie bedzie- fizycznie... ale sumienie bedzie cie gryzlo do konca zycia, mam nadzieje ze to nienarodzone- zabite przez ciebie dzieciątko będzie ci się sniło po nocach!!!! mówi ci to kobieta- za dwa miesiące przyszła matka, która takze nie planowała ciaży!!!!

Zastanów sie dziewczyno , gdyby Twoja matka 20 lat temu potraktowałaby ciąże z tobą tak jak ty to robisz teraz to nie gadałabyś takich głupot.Dziecko jest najukochańszym darem i jestem pewna że bedzie ukochanym wnuczkiem twoich rodziców i jeszcze pomoga ci w studiach tylko nie badz tchórzem idącym na najprostszy sposób czyli według mnie zabujstwo dziecka.