Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość californiared

aborcja jutro,help!!!!!!!!

Polecane posty

Gość trefniś amator
A jak sie życzy zabójcom? Ja raczej dobrze nie życze to pierwsza sprawa a druga twoi starzy pewnie powrzeszczą bo mają o co masz siano w głowie ale pewnie ci pomogą jeśli nie zabijesz dziecka oczywiście gdyby moja córka zabiła mi wnuka to bym ją wydziedziczył i nie chciał widzieć.

no tak duzo wiesz o antykoncepcji - na co wskazuje Twoja ciaza ale wiesz jakos niewiele wiesz o aborcji - nie przygotowałas się za mocno do tego tematu ... pałe bym ci postawiła i co myslisz ze internauci przyklasna ci na znak zgody ??i nie potrafisz zrozumiec ze nikt ci źle nie zyczy tylko pragnie Cie uchronic od takiego głupstwa .... jutro to dopiero psycho Ci siadzie ... chyba ze jestes wyzuta z jakichkolwiek uczuć !!!

Gość o kur.....
ty jesteś słodką córeczką? Zabijcie mnie. Ty jesteś słodka, ale Twoje dziecko wstrętne. To dziecko jest wstrętne, ale kiedyś następne, będzie już kochane, bo pojawi się wtedy, kiedy sobie tego zażyczysz? a nie pomyslałaś, ze kolejne moze się już nie pojawić? Tak to bywa po aborcji. Ale jak chcesz do końca życia mieć śwadomość, ze zabiłaś dziecko, to twój problem.

Gość Augustyn
A czy wiesz jaką możesz mieć kiedys depresję z tego powodu ???Mam znajomą co miała zabieg aborcjii!!!Byla w wariatkowie!!!KI teraz nie może mieć dzieci,bardzo tego żałuje i dręczą ją wyrzuty sumienia!Wiesz co ona musi teraz czuc?To jest dla niej kara!Radze sie zastanowic do jutro!Ja bym w zyciu nie usuneła!Jesli tylko dlatego usuwasz bo boisz sie reakcji otoczenia,rodzicow,i ze to juz koniec Twojego "zycia" to radze sie zastanowic.............ZABIJASZ!!Rozumiesz???ZABIJASZ niewinne dziecko!!!!!!!!

Gość jesteście beznadziejni

Gość Augustyn
kto jest benadziejny???Wogole dziwi mnie to,że niktorzy lekarze jeszcze decyduja sie wykonywac takie zabiegi jak ABORCJA!!!Przeciez to przestepstwo!!!Gdzie to wykonujesz???U swojego gina czy gdzie???

Gość antimult
augustyn w jakim swiecie ty zyjesz? nie wiesz, ze dla tych ginekologow liczy sie kasa, kasa no,i jeszcze ewentualnie kasa.

Gość trefniś amator
nie dla wszystkich ale są też zakały które zrobią wszystko dla forsy ale tak jest wszędzie zawsze znajdzie sie czarna owca

Gość jestes głupia pusta i prymity
wna. nie zycze ci nic dobrego... planujesz morderstwo i za to powinnas pojsc siedziec.... mam nadzieje ze ta ciaza bedzie twoja ostatnia bo nie zasłudujesz na takie szczescie jakim jest dziecko. a jesli juz pozniej bedziesz je miała to mam nadzieje ze dowie sie ze wczesniej zabiłas jego brata lub siostre i WYRZEKNIE sie ciebie. rodzice powinni zrobic to samo jak sie dowiedza, a dowiedziec sie moga..poniewaz moga wystapic z niewyjasnionych przyczyn komplikacje... twoj chłopak jest rownez dnem tak jak ty... jestescie siebie warci... znam osobiscie osoby nawet mlodsze od ciebie, ktore maja dzieci...owszem niektorym z nich jest ciezko...ale sa szczesliwi..a ja p[odziwiam ich za to co robia!!! BO NIE SZTUKA JEST POZBYCIE SIE PROBLEMU ( tak jak ty to robisz!) ALE ROZWIAZANIE GO!!!!!!!!!!!

Gość maaaa
jesli jeszcze masz czas, to zastanow sie, pomysl, porozmawiaj ze swoim facetem chociaz.nie musisz chyba koniecznie robic tego jutro? ja rozumiem, ze teraz ci sie wydaje, ze rodzice cie wyklna, wydziedzicza, beda wrzeszczec itp, ale przejdzie im, skoro cie kochaja tak bardzo, to pomoga ci.zawsze mozesz wziac dziekanke. ja cie nie chce odwodzic, bo zrobisz jak zechcesz, tylko, ze to niestety jest decyzja nieodwracalna.i niestety nie mozesz wiedziec, czy sobie z taka swiadomoscia poradzisz.czy twoj facet sobie poradzi, mimo, ze teraz uwazacie, ze to najlepsze rozwiazanie. po prostu przemysl to jewscze, porozmawiaj z kims madrym, niekoniecznie w necie.

Gość Augustyn
popieram Cie (wyżej),i radze zebys sie lepiej zastanowila nad tym zabiegiem!Bozia lubi karac!I naprawde jestescie siebie warci!Moj chlopak w zyciu by mi nie pozwolil usuna dzidziusia!I ja bym na to nie pozwolila,a jakby mi chlopak kazal,to powiedzialabym papa!A wogole pierwsze sie trzeba sie zastanowic jakie moga byc skutki niezabezpieczonego stosunku wiec troche MYŚLCIE!

Gość californiared
Łatwo jest Wam wszystkim mnie krytylować!Jak ja moge powiedzieć moim rodzicom jak jakiś czas temu moja starsza kuzynka zaliczyła wpadkę , to słyszałam na własne uszy jak moi rodzice powiedzieli ,że by ją z domu wygonili.Mój facet mnie kocha ale nie chce być ojcem,i co ja zrobię ,znajdę się na ulicy albo z jakimś przytułku dla samotnych matek?To dopiero ofiaruję przyszłość temu dziecku.Myślicie ,że mi jest łatwo,ja nie mam wyjścia!

Gość jestes głupia pusta i prymity
ta dziecina, ktora jest w tobie NIE ZASŁUŻYŁA na smierc!!!!!!! ona nie jest winna- nie wolno jej zabijac!!!! jesli mowisz ze to nie jest dziecko boa ma szesc tygodni to sie mylisz...opusciłas chyba najwazniejsze ekcje biologi.... a ty juz na studiach jesets... zastanow sie mocno czy dziecko ---NIEWINNE zasługuje na śmierc???????????????????????????????????????????

Gość Augustyn
Zawsze rodzice tak mowią!Zawsze wszyscy tak podchodza do tego!Twoi rodzice napewno nie wyzuciliby Cie z domu,bo jestes ich córką,no chyba,że podchodza do wszystkiego tak jak Ty!Chcesz zabic!To dla nich wygonic corke to tez nic!Znam wiel mlodych mam,moja kolezanka miala dziecko w wieku 17 lat,znam tez taskie ktore mialy 16,i żyją ,i tez niby miały wyleciec z domu bo "RODZICE",a teraz babcie sa szczesliwe ze maja wnuki,a wogole dziewczyno Ty masz juz 20 lat!Niektorzy w tym wieku planuja juz dzieci i normalnie zyja!Na litosc boska,dziewczyno ty nie masz zadnych uczuc czy co ?

Gość californiared
Upieram sie przy tym ,że sześc tygodni to nie dziecko.Jeszcze nie czuje i nie myśli.Jak bym je urodziła to tym samym skazuje je na nieszczęście.czy Wy tego niepotraficie zrozumieć?

Gość Augustyn
nie,nie potrafimy,twoje zycie rob co chcesz,ale zobaczysz co bedzie kiedyś........my Ci nic nie doradzamy bo ty decydujesz ,ale jakbys byla moja kolezanka to bym cie wychlostała bo jestes mordercą, aha idziecko w 6 tygodniu to nie dziecko???To człowiek tylko milimetrowych rozmiarów.......i zyje,pełni prawie wszystkie funkcje zyciowe!!!!!!!!Dziewczyno widze ze tobie tylko na opini matki i ojca chodzi i o tym ze mozesz stracic chlopaka ktory ciebardzo kocha,bo to on ci dal kase na zabvieg!!!!!!Pustaki!!!!Przeczytaj książkę "Granic",wpadniejsz w taki obłęd jak Justyna!!!

Gość californiared
Przez Was mam teraz myśli aby tego nie robić!Boże nie chce mi się zyc!

Gość gwiazdeczkaaaaaaaa
Dajcie już spokój tej biednej dziewczynie , zostawcie to jej sumieniu .Większość z tych którzy tak krzyczą w jej sytuacji zrobiłaby to samo!!!

Gość kumela222
Ja wiem,ze nigdy bym tego nie zrobila,nieraz tez myslalam,że wpadlam,ale nigdy o tym nie pomyslalam,tylko np jak powiem rodzicom,i ze bede miec duzo rzeczy dla bobaska,potem po tygodniu okres dostałam i prysło a juz sie nastawiłam,chociaz tez wiem ze na poczatku matka by ryczala co ja zrobilam i wogole,ale wiem ze bylabym szczesliwa!Potem tak mi dziwnie bylo,że mam okres i dzidzi nie bedzie:0........"californiared",nie chce tutaj na Ciebie krzyczec czy cos tylko mowie swoje zdanie,że dla mnie bedziesz morderczynia jak poddasz sie temu zabiegowi:(,naprawde przemysl to sobie.......a tak z ciekawosci to ile zaplacilas za ten zabieg??

Gość wez sie w garsc i idz porozmaw
iaj z rodzicami!!!!!!!!!! masz 20 lat, dzieskiem nie jestes!!!!!!!!!! skoro poszłas z chłopakiem do łózka A WIEC WIEDZIALAS JAKIE MOGA BYC TEGO KONSEKWENCJE to teraz wez na siebie odpowiedzialnosc i zrob co nalezy!!!!!!! nawt jesli pierwsz reakcja rodzicow bedzie gwałtowna (a na pewno tak bedzie ) to uwierz mi pomoga ci a za rok usiadziesz do komputera ia zalozysz topik w stylu "dziekuje wszystkim ktorzy odwiedli mnie od usuniecia dziecka"!!!!!!!!! gwarantuje ci to!!!!!!!!!! porozmawiaj jeszcze raz z twoim chłopakiem.... i rodzicami. płód czy ma 1 dzien, 6 tygodni czy 3 miesiace to juz jest ŻYCIE, to jest DZIECKO!!!

Popieram moja poprzedniczke i jestem w stanie sie przyznac ,ze ja zrobilabym to samo, wiem bo juz nieraz mialam takie mysli jak mialam schizy. Chcialabym aby moje dziecko bylo zaplanowane a jezeli zaliczylabym wpadke nie majac mozliwosci wychowac to dziecko to jaka bym mu dala przyszlosc?? Mialabym osadzac to malenstwo ze przez nie zmarnowalabym zycie. Nie bylabym w stanie dac mu milosci i ciepla. A Ty studiujesz i w czasie kiedy najbardziej jestes mu potrzebna nie bedzie Ciebie wystarczajacao dlugo przy dziecku bo bedziesz chciala zapewnic sobie jakas przyszlosc i sie uczyc. W pelni rozumiem Twoje zachowanie i ja na Twoim miejscu wolalabym, aby dac dziecku to co najlepsze i niech te wszystkie tajemnicze kobietki nie mowia, ze to powinna byc smierc dla Ciebie i niech nie mowia ze najwyzej oddasz je do domu dziecka bo to sie mija z celem.... pozdrawiam i trzymaj sie a bedziesz miala farmakologicznie usuwana ciaze??

Gość WIOLUSIEŃKA
to kielo dałas za ten zabieg ???????

Gość nibynic
jak pojawily sie watpliwosci to znaczy, ze nie jestes na to gotowa! porozmawiaj z rodzicami jeszcze dzis! i pamietaj: dziecko nie jest nieszczesciem. nieszczesciem sa wojna, bieda, choroba, smierc. dziecko to blogoslawienstwo:)

Gość californiared
Boże ,moja mama była przed chwilą w pokoju,ona chyba coś podejrzewa!Nie przeżyje tej nocy!mam zamuwioną tz . skrobanke ,mój chłopak zapłacił 800zl,a po zabiegu mamy dopłacić 400.Ja kiedyś też tak myślałam,że w życiu tak nie postąpie,ale ja jestem w bardzo ciężkiej sytuacji.Moj tata ma chore serce , nie wolno mu sie wogóle denerwowac ,ataka wiadomośc może go zabić.Tak bardzo chciałabym pogadac z mama,ale nie potrafie,ona myśli,że jestem zapewne dziewicą.

Gość WIOLUSIEŃKA
zgadzam sie z poprzedniczką:).ja kocham dzieci jak cos to mozesz mi je oddac,tylko nie zabijaj :(

Dajcie dziewczynie spokój!!! To jej/ich decyzja i ma do tego prawo!! Za to Wy nie macie prawa jej osądzać!!!! Najłatwiej kogoś zjechać, ale jak znam życie, większość z Was zrobiłaby to samo na jej miejscu, tylko w teorii wszyscy tacy święci jesteście. I zgadzam się - w 6tym tygodniu trudno mówić o dziecku - na razie to \"płód\", zlepek komórek bez mózgu, czy serca. I czy Wam się to podoba czy nie, tak to właśnie wygląda z biologicznego punktu widzenia!

Gość as dead as dodo
WIOLUSIA... moze Ty adoptujesz to dziecko...?

Gość WIOLUSIEŃKA
Jezu wiem .ale nie mozesz tego zrobić,nie musisz tego juz robic,oswoj sie na poczatku z myslą,że urodzisz dzidziusia,a potem za jakies 2-3 tygodnie porozmawiaj z mamuśką,wiem ze to ciezkie,ale im wczesniejt ym lepiej,ale jak nie jestes jeszcze na to gotowa to poczekaj............podaj mamie argumenty ze to wspaniale miec dziecko,.......a twoja mama myslisz ze super by sie czula jakby sie dowiedziala ze usunelas dziecko(pewnie byc tego nie zrobila no,ale......)......nie ma mowy dziecko musisz urodzic!Jeszcze dzis pogadaj z chlopakiem,ojcem dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WIOLUSIEŃKA
moge zadoptowac z mila chcecia:),ej ludzie ale to nie jest smiszne:(,dziewczyna ma problem,trzeba jej pomoc:(!!!