Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_27

Dziewica w wieku 27 lat???

Polecane posty

Czy to normalne??? czy moze ejdnak faceci wola zeby ich dziewczyna nie miala nikogo przed nimi???

hm, no może wolą, ale mogą też pomyśłeć że jak do 27 r.ż nie znalazłą nikogo odpowiedniego, to coś z nią jest nie tak :O

Gość ja tam jestem 27 letnim
prawiczkiem i dobrze mi z tym...

powiem tak: jeżeli kobieta ppozna tajemnice mężczyzny, ze ten nie miał przed nia żadnej innej, mimo, iz ona mieła przypuscmy jednego to.... on jest tym lepszym od niej, a ona niczego nie moze mu p[odarować prócz ust lub dziecka.

ale dlaczego niekotrzy sadza ze z taka dziewczyna jest cos nie tak??? moze to z facetami jest cos nie tak ze zaden nie byl dla niej wystarczajaco dobry??

Gość gość
A moze bylas zbyt wybredna lub ofiara z Ciebie, ze nie umialas sie zakrecic odpowiednio....Nie szukaj winy w innych, najpierw popatrz na siebie, to taka mala podpowiedz;)

tak sie sklada ze jestem atrkacyjna dziewczyna:) i to nie jest moje zdanie;) wysoka blondynka o niebieskich oczach:) ale moze faktycznie jestem wybredna;) ale chodzi mi o to jak faceci reaguja na takie niusy ze ich dziewczyna nigdy wczesniej nikogo nie miala ...?

Dziewica jest ok... Nie ważne co tu piszą, co tu myslą, czy też co tu uważają... Dziewictwo jest tą czystościa, której zaden z tubylców nigdy nie dozna.... ale natomiast dozna rozczarowania, że głupich n świecie wielu, a do samego ruchania jeszcze więcej. dlatego powtarzam, dziwictwo jest nadal na wagę złota. ale nie za długo, po 40 roku zycia mozna miec kłopoty z uprzężą.

Bazyliszek pewnie. Nie ma sensu pisać o sferze duchowej, po prostu zwykłe nieudacznictwo. Szkoda czasu. Wielkie pozdro.

Gość desdesdedse
Dziewictwo nie jestem czyms zlym. Ona_27 przeszkadza ci samo dziewictwo czy brak partnera, milosci?

Gość leluska
straszny cham.....no coty zwariowales

Gość dziewica 24 lata
hmm mi np. sam stan nie przeszkadza, tylko milosci brak... dotyku pieszczot.. sexu, eh :P

Gość dziewica 24 lata
i czy to normalne, ze skoto nie wiem co to ten sex, tak bardzo mi sie go chce? 😭

Gość dziewica 24 lata
tez tak macie inne dziewice? czy dopiero doroslam do tego?

Gość iloapop
Mam identycznie. Ale to chyba zew natury czy jak...;) No i oczywiście bliskość, przytulanie, pieszczoty.... :(

hm... a moja love była dziewica ale.... przed poznaniem mnie robiła lody :( przyznam szczerze ze wolałbym żeby rozjechało ją małe stado murzynów!!! dla mnie straszna jest świadomośc że komos innemu strzelała francuza :(

Gość dziewica 24 lata
tak, a teraz najwiekszy dylemat... czyu pojsc z pierwszym ktory chce i oczywiscie mi sie podoba, czy jeszcze nie.. :(

Gość iloapop
Malarz - dla mnie taka dziewczyna to owszem dziewica fizyczna. Ale mentalna - nie. Czyli taka pół-dziewica:O dziewica - ale go nie kochasz?

Gość dziewica 24 lata
tak lody moglabym tez robic.... achhh :D (szkoda, ze nie wiem jeszcze jak;) malarz- a nie lepsze doswiadczone?

Gość dziewica 24 lata
iloapop - nie wiem co to milosc... moze bym wtedy go pokochala? tylko, wiem, ze on niebawem wyjedzie :(

a mówiłeś,że na erotyczne nie wchodzisz:P :D

Gość iloapop
Zrobić to dla samego zrobienia - odradzam. Sama piszesz że fakt dziewictwa Ci nie przeszkadza, brakuje Ci miłości i takich tam. Nie pokochasz faceta tylko dlatego że sie z nim prześpisz.

Gość dziewica 24 lata
😭 ale mi sie strasznie on podoba, pozatym bym w koncu mogla korzystac z zycia.. :/ hmm... co to wiek robi z czlowiiiiiieka... heheh

Gość iloapop
mam tyle samo lat co Ty...i też zaczynam czuć się staro:D:P

czy Wy nie widzicie,że to jaja???:P:D

Gość iloapop
nd - nie rozumiem, możesz jaśniej?

Gość dziewica 24 lat
sory... ale ja jestem soba, i pisze za siebie :P i iloap - fakt stan mi nie przeszkadza ale co zrobic z moimi checiami... ? gdy sie cos pragnie... mi jest strasznie ciezko samej, naprawde.