Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia17

Czy faceci w wieku 25-28 latwolą kobietki w wieku 16-17 czy rówieśnice

Polecane posty

Facet mając 22 lata chce się jeszcze zabawić, czegoś nauczyć, a 30 do sexu najlepsza..

Gość hugo bos 27
tak młodsze przyciągaja uwagę bo noszą tyłek na wierzchu i dekoldy do pasa.... dlatego przykuwaja mój wzrok, ale czasami mnie to poprostu smieszy. Owszem to samo mozna powiedzieć o starszych tyle tylko ze to żadkość bo taka kobieta nie robi z siebie ladacznicy, zna swoją wartośći wie jak ja wykorzystać, a takie to biorą tylko na gołe tyłki

Gość rany Boskie II
Tak jak myslalam, zalosny jestes. Pewnie nieco lysawy i z brzuszkiem. Az sie smutno robi. Biedaku...

To tylko powierzchowność, 18 najczęściej jest dziewicą a taka może i skromniejsza(dla mnie to minus) ale używana..

Gość szeriff
ale reasumując wszystko to się dobrze dobraliscie piotrze bo ty przy niej dojrzejesz

Gość rany Boskie II
Brat nie ma 22 lat. Czytac tez nie umiesz. Rzeczywiscie moze ci imponowac malolata, bo wie niewiele mniej od ciebie. a moze i wiecej. MOze razem sie pouczcie, bo tobie tego brakuje.

ale co myślałaś? ja łysawy za młody jestem zresztą nawet mój ojciec nie jest łysawy

Gość rany Boskie II
Ty za mlody???????????????? No coz, jak dla mnie jestes staruszek, 28 lat, yyy. Na pewno lysiejesz.

Gość rany Boskie II
No i zuzyty juz jestes. Zal mi ciebie.

używaj polskich znaków pisząc ś ą bo w ten sposób nie przyjemnie się czyta to co piszesz

Gość hugo bos
ty musisz być bardzo zakompleksiony skoro boisz się zarwać starszą inteligetną kobietę.... moze nawet nie wiesz jak bo takie są trudniejsze i nie leca na byle jakie texty

Gość rany Boskie II
Ja tu nie jestem dla twojej przyjemnosci biedaku. Kto mieczem wojuje ten... znasz to?

Gość rany Boskie II
Hahahaha, jasne, nie dogryziesz mi biedaku. Idz lepiej leczyc lysinke i ruszaj sie wiecej, bo brzuszek przeszkadza malolatom.

co ty piszesz, kobiety mając 27 lat szukają na siłę, Nie ma łatwiejszych lasek niż dziewczyny w tym wieku.

Gość rany Boskie II
Zaraz zawolam brata, aby przeczytal twoje wypociny. A on tak narzekal, ze nie moze zarwac zadnej powyzej 25 lat. moze cos sie dowie od ciebie. Skoro twierdzisz ze sa latwe...

Gość a ja mam 27
i nie wyobrażam sobie mieć partnerki młodszej niz 2 lata, to jest jakies chore, moja ma tyle lat co ja i bardzo dobrze sie rozumiemy, jest intelgętna i dojrzała emocjonalnie to najbardziej mnie w niej pociąga. Nie mysli o głupotach, nie ma nierealnych przedsięwzięc i mozna z nia o wszystkim porozmawiać

Gość rany Boskie II
Hihihihi, a wiec jesets lysy i z brzuszkiem. Wow!

nie bądź infantylna \"zaraz zawołam brata\" a co mnie jakiś dupek obchodzi co mieszka z siostrą i z mamą zapewne

Gość rany Boskie II
Teraz sie nie dziwie, ze masz problem z dojrzalymi kobietami. Zalosny jestes. Wspolczuje.

Gość a ja mam 27
dla mnie piotr to jest jakaś małolata która reklamuje swoich rówieśników. Osobiscie to nie znam związków takich jakie reprezentuje piotr no chyba ze facet 40 kobieta 30 ale to już inaczej sie ma do stanu rzeczy ludzie wtym wieku są na jednym pziomie dojrzałości

Gość rany Boskie II
Tak mi zal ciebie, ze cos ci podpowiem. Slyszalam, ze na brzuszek dobra jest a6w, moze sprobuj. Wylecz sowje kompleksy i zobaczysz, ze zmezniejesz.

Gość rany Boskie II
Ani ja, ani brat nie mieszkamy z rodzicami. Za to ty pewnie tak skoro tak wywnioskowales. Chyba znasz z autopsji.

Gość
rany boskie=> niby masz rację chodzi o te właśnie cechy. Ale chodzi też o ich częstotliwość występowania w określonej grupie wiekowej. Nie ma algorytmu do wyszukiwania perfekcyjnej partnerki więc najczęściej posługuje się heurystyką. Przykłady takich heurystyk: - jeśli kobieta, ma 23+ lata i nie zawarła związku = nikt jej z jakiegoś powodu nie chciał; - samotna kobieta 25+ = musi mieć wielkie ciśnienie na dom, dziecko i zaprzężenie faceta do kieratu... - facet, który nie był pierwszym, prawdopodobnie nie będzie też ostatnim etc. Zważ, że przy stosowaniu heurystyk osiąga się ok 60% \"sukcesów\" ... Więc tego typu myślenie wcale nie jest takie bezzasadne. Oczywiście zawsze podnoszą się argumenty na temat przedmiotowego traktowania kobiety. Jest to jednak typowe zaślepienie. Chciałbym nadmienić, że jeśli chodzi o weryfikowanie partnerów panie mają o wiele więcej kryteriów oceny. Niektóre wywodzące się z zacofanego średniowiecza (piszę to myśląc o wszystkich kobietach, które wspomniały cuścuik o zaściankowym męskim myśleniu). Wszak w czasach równego dostępu do pracy, wymaganie, aby mężczyzna był \"zarobiony\" zdaje się bezsensowne. Sztuki walki nie są już zarezerwowane tylko dla mężczyzn - czemu kobiety dalej chcą silnych facetów, którzy w razie czego ich obronią? Akceptujac bezrefleksyjnie własne atawizmy (mężczyzna zobligowany do zapewnienia bezpieczeństwa materialnego i fizycznego) wypadałoby i akcptować atawizmy u strony przeciwnej (dziewictwo, kult urody etc.) a przynajmniej zbyć je milczeniem... Czemu niektóre kobiety tak gardłują? Czyży nie czuły się pewnie na tych polach? A czy dają szankę cherlawym maminsynkom, jako kandydatom na partnera życiowego? Nie można selektywnie wybierać sobie co wygodniejsze elemety z tradycyjnego modelu związku i z tzw równouprawnienia, a to dlatego że są to nie tylko całkowicie różne modele związku, ale też wręcz całkowiecie różne paradygmaty. Na dłuższą metę nigdy to nie wychodzi.

Gość a ja mam 27
piotrze kobita w tym wieku wie więcej niz 18 latka i to normalne że jest inteligetniejsza i racjonalnie podchodzi do zycia, decyzje sa bardziej przemyslane