Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annka

szukam siostry!!!! pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość maidenhead
Do Annka jeżeli możesz odpisać na mojego e-mail jeszcze dziś to było by dobrze.Znalazłam osobę która zajmuje się osobami zaginionymi jak i równieżpomaga tym którzy nie znają angielskiego i mają problemy z prawem .Współpracuje ona z policją w Slough i zaoferowała swoją pomoc . odpisz proszę jeszcze dziś jak dasz radę

Gość maidenhead
nie wiem czemu się nie kontaktujesz

Gość annka
odezwałam się na e-mail. pisałam już, że dostęp do komp mam tylko pracy, teraz trochę choruję i nie zawsze dojadę. jutro mnie nie ma wpadłam tylko na kilka godz nadrobić zaległości. pozdrawaim

Gość no wlasnie znalazla sie
:)

Gość maidenhead
jeszcze nie ...❤️ale sprawą tą zajmą sie profesjonaliści osoby które zajmują się poszukiwaniem ludzi na codzień ja przekazała annce wszystkie informacje e-mailem jakie udało mi się uzyskać ...teraz tylko musimy czekać ja narazie nic więcej nie mogę zrobić ...teraz annka ma wszystkie kontakty z osobami w slough które mogą pomóc odnaleść jej siostre

Gość wipa
czesc wszystkm ja pisze bo chcialabym znalezc kolezanke mam do niej ostatni numer telefonu +447877640365 nie moge sie do niej dodzwonic ma na imie Bernardeta wiem ze jest w Angli z mezem i dwojka dzieci corka Sandra i synem Alanem moze ktos ja zna i moglby mi pomoc ja znalezdz ,bo chcialabym sie z nia skontaktowac z gory dziekuje.

Gość musze przyznac ze
tworzy nam sie bank pomocy zaginionych :) bardzo dobrze ;) mam nadzieje ze profesjonalisci znajda siostre :)

Gość dij/vnzlvnl
Wipa ja moge do niej zadzwonić mieszkam w angli ale mam powiedzieć że kto jej szuka???

Gość annka
Mam nr telefonu do osoby, która profesjonalnie podejdzie do problemu. dzwoniłam do niej wczoraj i zaproponowała aby poczekac do świąt. Jeśli nie zadzwoni to wtedy ona zacznie jej szukać. Mam nadzieje, że siostra odezwie się na święta....... pozdrawiam was:)

Gość trzymamy kciuki
:)

Gość podzielcie się inormacją
wiecie już coś

Gość annka
Właśnie przeczytałam list od eweliny! no nie jest najlepeij, przeprasza, ze długo się nie odzywała. Nie powiodło sie jednym słowem. Matka Daniela zabiera im prawie wszystkie pieniądze. Ważne że się odezwała............. Ot! Anglia nie jest dla wszystkich....

Gość to jak się nie powiodło
i dlaczego ta kobieta zabiera im pieniądze? mieszkają u niej? to nie brzmi dobrze.

Gość o rany to moze
lepiej kupcie jej bilet powrotny moze jakos sie uda jej skontaktowac przeciez nie moze jej tak przetrzymywac niech sie nie da ladna tesciowa

Gość halo i jak siostra odezwala
sie na swieta?

Gość wipa
dij/vnzlvndzieki ze zaoferowalas swoja pomoc przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale mialam duzo pracy pozniej bylam w polsce ale z gory dziekuje ja mozesz tam zadzwonic to bardzo bym prosila i powiedz ze wiola nie moze sie z nia skontaktowac jakby mogla do mnie zadzwonic albo wyslac smsa na ten numer co miala( bo ja mam caly czas ten sam numer telefonu) to bede ci bardzo wdzieczna jeszcze raz dziekuje pozdrawiam.

Gość martyna01
Czy ktoś tu jeszcze pomaga ,chodzi mi o okolice Slough. Odezwijcie się