Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość
🖐️ no! mikołaj przyniósł synkowi super wiertarke

Gość
brak mi słów ❤️ tak dłuuuuuuuugooooo Cie tu nie było Majeczko 🌻

siemka! Mały dostał książeczkę-puzzle z samochodami, książeczkę w kształcie karetki (ostatnia fascynacja) i zestaw samochodzików. Ogólnie od niemowlęcia jest fanem motoryzacji, jego pierwsze słowa to bruuummmm! Duża kosmetyki (bo ciągle się upiększa) i słodycze.

net-ar miałam problem z komputerem i dużo pracy. Monitor mi się spalił :) I musiałam czekać na dostawę drugiego, więc troszkę czasu się zeszło. Ja mojej paskudzie dałam 2 książki i zestaw akcesoriów dla jej lalki. O to prosiła w liście do Mikołaja :)

od nas corka dostala pralke co to wydaje dzwieki jak prawdziwa i slodkosci a od dziadkow slodkosci i pieniazki :)

Gość
widziałam te\" paskude\"-ładniusia jest!

Gość
synus! Tomeczek! tez sliczniusi

moj dostal od znajomej paczke slodyczy a od nas dostal wczesniej prezent. Klocki lego(city)- samolot, woz strazacki, policyjny, karetke, i cos tam jeszcze:)

nie mam dzieci,ale moja mlodsza siostre traktuje jak swoje dziecko :p wiec mikolaj przyniosl jej pieniadze, tone slodyczy!!!! jajka niespodzianki,czeklady,pierniki,wszystko co bylo na polkach:) torba wazyla pol tony chyba:p , a mojemu hclopu,bo to drugi dzieciak mikolaj przyniosk buty, wodke, slodycze.. ktore ja zjem bo on nie lubi:p , i perfume..:)

a ja bylam wczoraj z Malą w Biedronce, i ona sama sobie wybrala walizeczkę pełną przyborów do rysowania.. Raptem 20 zł. Dziś cały dzień rysuje.

u nas jeszce nie był :( ale najlepszym prezentem jest przyjazd dziadka,kórego patryk uwielbia:) prawdziwy zlot czarownic :)tu!!hm czarodziejek:)

odkopałam chyba fajny temat :D pochwalcie się Dziewczyny co kupijecie na mikołaja (lub co kupiliście) ja jakoś \"się rozwydrzyłam\" bo nic mi się jeszcze nie podoba - niby setki tego w sklepach ale jeszcze nic mi nie wpadło konkretnego w oko. podajcie jakieś fajne, sprawdzone zabawki którymi Wasze dzieci bawiły się dłużej niż przez pierwsze 5 minut :)

Gość Rafinka ale masz
brzydkiego synka!

mi sie podobały te klocki ktore kiedy ktos tu wkleil http://allegro.pl/item268002342__bk_fisher_price_miekkie_klocki_kubus_puchatek.html i te sanki które wkleila blondyna tez wlasnie znalazlam i sie nad nimi zastanawiam. taka farme z little people miala dziewczynka ktorą sie kiedys opiekowalam- 2latka i bardzo fajnie sie nia bawila, ustawiala te zwierzaczki i zagrode na kanapie.

Gość Jak chcecie to podpowiem
Napiszcie tylko w jakim wieku są dzieci bo to ma znaczenie ;) I czy dla dziewczynki czy dla chłopca ;) Z pewnością coś ciekawego wymyślę :)