Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistacja*

co myślicie o Anecie Krawczyk? i jej wczorajszej wypowiedzi w TERAZ MY....

Polecane posty

Gość nie kupie
nie wiem jak mozna sypiac z Łyżwińskim ... i z Lepperem .... nie wiem, mam mieszane uczucia, troche sobie zaśłuzyła troche mi jej zal, najbardzeij to szkoda dzieci bo teraz je inni beda wytykac palcami

Gość zupa z trupa
Adolf masz baba ? :P

Gość zupa z trupa
* bana

musi być w tym wszystkim trochę prawdy bo babka by się nie ośmieszyła przed całą Polską...no i ma córkę z Łyżwińskim..no nieźle...

Gość prowde godo
No przecież by się laska nie ośmieszala z sądowym ustaleniem ojcostwa i alimentami... Coś takiego robi sie przeciez tylko wtedy, kiedy wie kto jest ojcem. Ale żal mi kobiety bo skurwiła się z lekka i publicznie teraz o tym opowiada

Przestroga dla innych, że człokowie Samoobrony nie lubię w kondonie (hehehehehehe smiechem Leppera ala jak można zgwałcic prostytutkę)

Nie jest głupia, zarabiała prawie 5 tys miesiecznie, spłaciła mieszkanie na kredyt, pewnie dostawała jeszcze jakies prezenty, ale musiała byc lojalna i wiedziała, zeby tę sytuacje utrzymać musi z nimi sypiac.Takie propozycje rozumie sie bez słów i wiadomo o co chodzi.I takich przypadków jest bardzo wiele i wszędzie ...... Ja jej wierzę i dobrze zrobiła, bo jak potrzebowała pomocy po wyborach to sie na nią wypieli -buraki, co im władza do głowy uderzyła.....

Gość tym sposobem
ludzie sprawują rządy , tak jak Aneta Krawczyk będąc radną sejmiku , szkoda gadać.....

Gość prostytutke mozna
zgwalcic... w samoobronie a laska teraz juz nie miala nic do stracenia: zadnych stanowisk i dotacji:) no oczywiscie dobra opinie tak, ale teraz na aferze zarobii jesli chodzi o mnie uwierze we wszystko jak Lyzwinski tatusiem sie okaze;) z drugiej strony juz wierze;)

Pewnie i tak im to ujdzie na sucho, nawet jeśli okaże się prawdą to co ta babka mówi, przecież nie pójdą do pierdla, wpłacą kaucje i po krzyku.

Gość o_rany_
wiecie co... jak sobie pomysle, ze to dopiero rok po wyborach... :(

Myślę, że w pewnym sensie jestem w stanie ją zrozumieć. Miała dwójkę dzieci, nie miała pracy, zatrudniła się w Samoobronie, okazało się, że jednym z jej obowiązków jest dogadzanie posłom, więc zgadzała się na to, żeby mieć za co wyżywić dzieci. Wytrzymała tak długo, ponieważ chciała dzieciom zapewnić dach nad głową, kredyt za mieszkanie spłaciła i dopiero wtedy postanowiła ujawnić prawdę. Gdyby zgłosiła to wcześniej, nie miałaby dowodów, nikt by jej nie uwierzył. Teraz ma żywy namacalny dowód swojej przeszłości- córkę z posłem Łyżwińskim. Samoobrona zawsze była i będzie dla mnie bandą krętaczy i oszustów, a że ich oszustwo wyszło dopiero teraz- trudno.

Gość rppp
ona jest jakas psychiczna...z pracy ja kurde wyrzucli to teraz sie mści ;] heh..kurde po czterech lata sobie przypomniala ,ze ją zgwalcil facet z samoobrony ;]...załosna ...osmiesza sie;]

Gość do amanta
a czy posłowie z samoobrony to nie paszczury??? ja mam dość świętych krów polityków i jeśli łyżwa okaże się winnym to do pierdla z nim

nie umniejszam winy \"posłów\" ale panienkatez jest niezła, sprzątać to ja nie pójdę, ale do łóżka z kolesiem i owszem, jakby nadal była radna to by było wszystko ok, a że okazało się, ze się znudziła, to aferę robi i ofiare z siebie bleee

babka wolała się oddawać za te ponad tysiąc złotych niż sprzątać za marne groszę, jęsli to robiła dla dobra dzieci to.....sama nie wiem co o tym myśleć....:o

Gość Uwierzyliscie w to .....
Az smieje sie teraz jak to czytam :D