Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pojecia

Cilest i systen50... tradzik, tycie

Polecane posty

Gość nie mam zielonego pojecia

zalozylam ten topic juz na antykoncepcji, ale bez odpowiedzi, moze tu uda mi sie jakies informacje uzyskac, bo to w koncu gorum o urodzie, gdzie walczy sie z tradzikiem, chudniej, tyje, itp..:) ostatnio zdecydowalam sie na leczenie hormonalne, poniewaz mam problemy z tradzikiem, bylam u ginekologa, zbadal mnie i zapisal mi yasmin i verospiron, bylam etz z tym u dermatologa i tez wszystko ok... ostatnio poszlam znowu do ginekologa, zeby przepisal mi kolejne opakowanie yasmin, poniewaz kazal sie zglosic, zeby mnie zobaczyc i jak zareagowalam na te tabletki, nie mialam zadnych skutkow ubocznych, na twarz tez dobrze dziala, ale zapytalam sie go rowniez o to, czy moglabym zamienic te tabletki na inne, takie ktore mogly by mi pomoc przytyc... mowilam, ze na 1 miejscu tradzik i jesli te yasmin sa najodpowiedniejsze to nie chce zmieniac, jestem szczupla osoba, bardzo szczupla i szcerze zle sie z tym czuje, probuje przytyc i nic;/ dlatego sie o to zapytalam i polecil mi cilest (2 opakowania) i systen 50 (plastry antykoncepcyjne, tez 2 opakowania) duzo czytalam o estrogenach, ze sa rakotowrcze, itp.;/ dlatego mam pytanie, czy ktos moze juz cos takiego stosowal razem? czy to nie za duzo? ale skoro mi zapisal po badaniach to chyba ok... nie chce tego brac dlugo, max te 2 opakowania, pozniej jak juz to mniejsza dawka hormonow i tez nie chce brac latami... jesli ktos juz bral duze dawki estrogenow, to prosila bym o wypowiedzi, a moze tez ktos mial takie polaczenie cilestu z systen 50??

Ja zażywam Cilest, mam strasny trądzik... jutro zaczne trzecie opakowanie ale poprawy cery nie widze no może troszeczke :) a przytyłam po nich 2 kilo eh a leczenie trądziku trwa i trwa...

Gość kafeteriuszka 9874654
Witam, mam do sprzedania Cilest-doustny środek antykoncepcyjny -21 tabletek.Jest to opakowanie nowe, nigdy nie używane,wazne do 08,2010 roku. Sprzedaje ponieważkupiłam za dużo opakowań a tabletki już mi nie bedą potrzebne. Zainteresowanych prosze o kontakt.Podaje emaila umma@op.pl

Gość ale cilest wbrew opiniom
ale cilest wbrew opiniom nie działa antyandrogennie ale włąsnie androgennie wiec ja bym sie zastanowila. Mi po cilescie zrobil sie tradzik gorszy niz mialam bo przed nim to czasem mi tylko cos wyskakiwalo. Z hormonow na tradzik to diane , yasmin, regulon. No i rzeczywiscie verospiron ale to juz nie hormon. Co do tycia to ja tez bym nie ryzykowala tycia od hormonow -sa inne sposoby, bezpieczniejsze. Ja bralam cilest , diane i yasmin i po zadnym nie tylam (a tez jestem szczupla)

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu