Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrrkkkaa

ankietaona starsza, on mlodszy

Polecane posty

JA sie związałam z takim 2 lata młodszym , i dosc szybko odwiązałam , mam nadzieję więcej nie powtórzyc tego błędu Ale nigdy nie mów nigdy:P

Gość ja mam 24
a on 20 .Tak tak tak !

tak tak tak mój chłopak jest o 3,5 mlodszy, rocznikami 4. rok razem. tez sie zastanawiam że to inne etapy zycia. ja chce sie ustatkowac, koncze studia, a on dopiero wtapia sie w wir imprez :-(

Gość pussssh-up
upupupupupupup

Gość tomislaw7
mam strasznego dola jestem zonaty moja zona jest w ciazy. Ja jestem od pewnego czasu z kobieta starsza o 12 lat kocham ja a ona kochala mnie do momentu az sie dowiedziala ze moja zona jest w ciazy. co zrobic jak walczyc o nia teraz to mi sie nawet zyc nie chce wiedzac ze mnie zostawila

DO KOBIET (20-30): - czy zwiazalabys sie z facetem mlodszym od siebie o 3- 5 lat? - Pod żadnym pozorem, sama myśl o takim związku mnie brzydzi.

Gość tomislaw7
jestem totalnie zalamany

Gość koootka
A ja tak :-) Kiedyś brzydziłam się chłopaczkami w moim wiek,a tu taka niespodzianka,i jestem z chłopakiem 7 lat młodszym :-) KOCHAM GO STRASZNIE. On mnie oczywiście też,i jest naprawde cudownie,tylko czasami boję sie patrzec w przyszłość... :-( Ale jestem dobrej myśli...Jeśli nasza miłośc naprawde jest silna,to powinna przetrwac wszystko,jesli nie....TRUDNO.... I tak nie będe żałowała ani sekundy z nim spędzonej.... ❤️