Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agula 21

Po co mmm zyc?

Polecane posty

Gość omena
Nie rozumiem ludzi ktorzy tak potrafią kogos dolowac!!!

Gość omena
Aha i ja wierze w to że przyjdzie jeszcze taki czas że zacznie ci sie układac. Przeciez nie moze byc wciąz pod gorke, kiedys napewno sie polepszy!

Gość zacznij od mc donalda
albo kelnerką bądz, zacznij od czegokolwiek bo pracodawca tez widzi,jak dlugo siedzialaś w domu nic nie robiąc...do biura każdy by chcial ale niestety nie kazdy się dostanie

Gość agula 21
Ja nie mam zadnych wygórowanych wymagań, moge sprzątać, byc kelnerką czy jeszcze kims innym. O mc donaldzie juz tez myslalam ale trzeba miec ksiązeczke sanepidowską a to jest koszt ok. 70-100 zl bo bylam sie pytac. No wiec skąd ja mam taką kase wziąźć? nie stac mnie :(

Gość agula 21
A swoją drogą to szkoda że ci pracodawcy naprawde nie widzą jak jest. Wiem ze oni pewnie myslą ze siedze cieplutko w domciu i grzeje pupcie nic nie robiąc. No ale coz oni nie widza jak jest

Gość keis
na studiach jest przecież coś takiego jak stypendium naukowe (mówiłaś, że jesteś ambitna, więc napewno byś się załapała) i socjalne - mogłabyś z niego skorzystać. A na książeczkę możesz pożyczyć. Pozdrawiam.

Podaj numer konta, to zrzucimy się każdy po parę groszy i będziesz miała te 70 zł. Jeśli ci to pozwoli zdobyć pracę to mogę dorzucić 50 gr. Może ktoś da więcej i 70 zł się uzbiera. Napisz ile masz i ile ci brakuje. Pzdr

ida swieta, ludzie potrzebuja miec wysprzatne domy - poszukaj takich osób, na pewno zarobisz te70-100zl o ile nie więcej

Gość w sklepie z ciuchami
nie potrzebujesz książeczki saneipidu, często widzę naklejone ogłoszenie na sklepie z odzieżą o zatrudnieniu młodej na ekspedientkę.Po 40 trudniej o taką posadę bo liczy się wygląd zwłaszcza w sklepie z odzieżą dla mlodzieży a tych jest większość.

Gość jflakjfladsfjkadjldjasfkdjf

Gość agnniecha85
Hej dziewczyny ja tez szukam od dluzszego czasu pracy i wiem ze nie jest to latwe. W dzisiejszych czasach licza sie znajomosci a co jesli ktos ich nie ma tak jak ja? Dlatego rozumiem autorke i zycze powodzenia bo ja wiem ze czasem idzie sie zalamac!

Gość gość
to trzeb była dalej głosować na pis i PO :) powodzenia