takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 jestem w dolku....uprawialam petting z chlopakiem wytrysku nei bylo to bylo 2 miesiace temuu mialam przez ten czas normalnie 5 dniowe okresy teraz to jesli chodzi o ciaze bylby 3 miesiac...nic mi sie nie dzieje nie wymiotujee nie mdlejee nie jem duzooo nie oddaje moczu mimo to meczy mnie ostatnio zgaga...ne wiem z czegoo to.......moze najpierw z enie jem nic a potem jem pikantne potrawyyy nie wiem tak sobie to tlumacze na brzuchu nei wyczuwam nic...dzis mam dni plodne bola mnei jajnikiii nie wiem zgaga moze wystepowac podczas dni plodnyychh Bozeee nawet w podbrzuyszu mnei nie boli ani piuersi no nic:(:(:( boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filip srilip Napisano Grudzień 6, 2006 wiesz idz do gina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boże przenajświetszy nie Napisano Grudzień 6, 2006 nie jestes w ciąży, jedz lekkostrawne rzeczy to ci zgaga przejdzie, jak wy baby się lubicie same nakręcać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 ja wiemmm wiemm...ale ja tak mam:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo jesteś Napisano Grudzień 6, 2006 głupia i innego wytłumaczenia nie znajduje :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 kurde no nei wiem co mam myslecc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boże przenajświetszy nie Napisano Grudzień 6, 2006 jeśli tak masz to może się zastanów czy warto juz uprawiać seks, bo przez takie schizy ani nie bedzie to dla ciebie przyjemne, ani tym bardziej odprężające a tylko sie zrazisz, wbrew pozorom do seksu trzeba dorosnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim bardzo skromnym zdaniem Napisano Grudzień 6, 2006 to na 1000000 % ciąża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co lepiej Ci ?? idź żesz kur** do gina albo po test a nie zakładaj setnego tak debilnego tematu !!!!!!! :O :O kur** skąd tyle idiotek na tym świecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 Psychiatra wskazany i zakaz zblizania się do facetów na min 10 metrów!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 6, 2006 Miarka ---> popieram Twoją wypowiedż w 100 % ;) ;) ehh tak to jest jak się dzieci za seks biorą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 :((((( boje siee tezz booo czujeee po lewej stronie brzucha pare centymetroff od pempkaa w lewa stronee przy kosciach meidnicy jakas bulwee ale po drugiej stronie jest taka sama tylko mniejszaa..i jak ja ruszam to ona sie porzesowa ja ne wiem co mi jest jezuss i boje sie jak debil:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 po 1 nie bralam sie za seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 :D Wydaje mi sie ze to ciaza. Szczegolnie po tych 5 dniowych okresach przez ostatnie 2 miesiace. Tak, to wlasnie mnie utwierdzilo w tym przekonaniu. PS. Ile masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 6, 2006 sorki tak to jest jak się dzieci za petting biorą :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 Ta bulwa to pewnie nozki i raczki plodu.A moze glowka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 Czyli jestes dziewica? Slyszalam kiedys o takim przypadku, Dziewczyna-Dziewica w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 jezuu:(:( wy sobie mozecie robic jajaaa ale ja sie naprawde bojee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 6, 2006 cytuję : \" ....uprawialam petting z chlopakiem wytrysku nei bylo ....\" to jak do chuja pana możesz być w ciąży ?? :O :O :O czym Cie niby zapłodnił ?? sokiem z buraków czy jak ? ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 :((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 nie wiemm..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 Nie wiesz? Teraz to sobie chyba z Nas jaja robisz. Ja Ci mowie idz do lekarza i sprawdz bo to moze byc ciaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 6, 2006 prowokacja jak nic :O w taką głupotę nie uwierzę :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boże przenajświetszy nie Napisano Grudzień 6, 2006 po tekscie typu "centymetroff" wnioskuję, że masz lat piętnaście, daj sobie spokój i z seksem dziecko i z pettingiem i w ogóle z płcią męska na co najmniej następne pięc lat, może ci z tej bulwy którą sobie pewnie nagniotłas szukając płodu nie wyrośnie przez ten czas dojrzały kartofel... nic tylko załamać ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 Co super? Jak my Ci mamy pomoc?? Albo wiesz co przyloz reke do monitora ja ja sobie obejrze i Ci powiem czy jesdtes w cizy czy nie, ok?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 Tylko napisz mi ile masz lat, bo zaczynam wierzyc ze ponizej 15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takiejestzycie 0 Napisano Grudzień 6, 2006 17....jestem raczej neismiala osoba nigdy nie wiedzialam ze bede bawic sie w pettingi ani cos takeigo dlatego sie nie przygotowalamm....i etraz prosze....nawet nie wiem gdzie dokladnie dziecko poswtajee...czy na dole w macicy czy ugory taka bulwa neidaleko brzucha jak ja mam nie wiem bozee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boże przenajświetszy nie Napisano Grudzień 6, 2006 weź do ręki podręcznik klasy czwartej szkoły podstawowej, tam masz z grubsza napisane gdzie powstaje dziecko :D no nie wierzę, że można się publicznie przyznawać do takiej ignorancji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem pewna ze to ciaza Napisano Grudzień 6, 2006 No napisalam Ci przeciez co to za bulwa. A nie mozesz zrobic testu? Jak jestes niesmiala to popros Mame niech Ci kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Grudzień 6, 2006 EJ POSŁUCHAJ POWIEDZ MI JEDNO : NIE BYŁO WYTRYSKU TAK ?? ŻEBY ZAPŁODNIC POTRZEBNE SA PLEMNIKI TAK ? PLEMNIKI ZNAJDUJA SIĘ W SPERMIE TAK ?? LUB W PŁYNIE EJAKULACYJNYM TUZ PRZED WYTRYSKIEM TAK ? NIE BYŁO WYTRYSKU WIĘC NIE BYŁO PLEMNIKÓW TAK ?? WIĘC JAK MOGŁAŚ ZAJŚĆ W CIĄŻE ? OD SAMEGO PATRZENIA ?? MOŻE DUŻYMI LITERAMI ZROZUMIESZ :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach