Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maslo dobre

kupilam zalotke-jak ja stosowac???????????????????

Polecane posty

DZiewczyny kupilam sobie zalotke,ale nie wiem jak ja stosowac by moje rzesy byly pociagajace tzn zalezy mi na takich dlugich ,czy zalotke stosuje sie przed pomalowaniem tuszem i czy trzeba krem nakladac by sie postawily czy stosowac na umalowane tuszem???????

Gość przed pomalowaniem
rzęs!!

krem stosowac przed zalotka czy woda moczyc by sie podkrecily ,a moze podgrzewac ta zalotke bo juz nie wiem??????????

nie no raczej nie podgrzewaj... po prostu dluzej potrzymaj :)

uzywalam zalotki przezponad dwa lata, i teraz juz nie msuze bo mi sie rzesy zaczely naturalnie podwijac ( kiedys wclae nie chcialy) w kazdym badz raize ja niczym nie smarowalam ani nie podgrzewalam, po porstu robilam to w ten sposob ze najpier przy samej nasadzie je \"wyginalam\" zalotka i tak po kawalku slzam w gore, sciskalam , puszczalam milimetr w gore znowu sciskalam i tak do samego konca niektore rzesy sie bardizej wykrecaly dlatego potem je po porstu prostowalam przeciagajc opuszkami palcow, ogolnie wszystkie tak wyrownywalam lekko je prostujac po zabiegu, nastepnie tusz i oczy jak malowane ;) teraz juz nie msuze choc nie mam tuszu pokrecajacego, bo zaczely mi sie po porstu podwijac, ostrzegam - rzesy niezle wypadaja przez zalotke, teraz mam zdrowsze ;)