Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mala83.
jezeli to prawda.. to przykro mi bardzo.. blizna po tym ostamoie na zawsze. zadna kobieta chyba nie che nosic w sobie dziecka z gwaltu..

Gość szalona kocica
nigdy bym tego nie zrobila.

Jakbyś miałą traktować to dziecko jak karę i lać je potem na potęge, zniszczyć życie jemu i sobie a ostatecznie utopić je w rzece a sama popełnić samobójstwo to dokonując aborcji WYBRAŁAŚ MNIEJSZE ZŁO ... trzymaj się....

Gość Ciiiiiiiiiii
nie jestem zadna matka !!!!!!! dziecka nie ma nie rozumiesz ?? !!!!!!!!!! nie sprowokujesz mnie do jakiejs zalamki wiem ze to byl dobry wybor lapszy niz patrzenie cale zycie na dziecko ktore bedzie ciagle przypominac twarz gwalciciela... lepsze rozumiesz??? !!!!!!!!!! teraz jest po wszystkim... jest lepiej... to jedyne wytlumaczenie do usuniecia... jedyne wyjscie

Gość Ciiiiiiiiiii
dziekie niektorym dziewczynom za zrozumienie... a tym ktore nie rozumia... nie zycze nikomu aby mogl sie przekonac na wlasnej skorze ze to dobra decyzja....

Gość mala83.
moze to glupio tu zabrzmi n a forum.. ale idz do psychologa, bo moze sie to odbic na Twoi pozniejszym zyciu :/ PS ile masz lat?

Gość Ciiiiiiiiiii
do szalona kocica... a co ty bys niby zrobila jak ci sie wydaje?? moze urodzila i szczesliewie wychowywala?? zgwalcil cie ktos kiedys?? moze wtedy mi powiesz co zrobilabys?? a teraz nie oceniaj i nie mow co bys zrobila bo to nie na miejscu

Gość Ciiiiiiiiiii
mam 21lat

ja myślę że bardzie by się to odbiło na jej psychice gdyby żyła z NIECHCIANYM dzieckiem.. Niekoniecznie może to potraktować później jako błąd... Strasznie stereotypowe widzenie świata się włacza niektórym

Gość mala83.
nie przejmuj sie pierd@%U* jakis lasek. podjelas decyzje, powrotu nie ma. niez yzcze nikomu zeby sie znalazl w takiej sytuacji. zlapali skur@?

Gość -a-a-a
nikt nie jest tak naprawde w stanie powiedzieć co na pewno by zrobił w takiej sytuacji.

Gość Ciiiiiiiiiii
dziekuje Bongo Bongo takich ludzi na swiecie brakuje... :*

Gość mala83.
bongo..:z odbiciem na psychice chodzilo mi o gwalt.

Gość zastanówcie sie
były byście wstanie wychowywać dziecko kutasa który was zgwałcił!! codziennie patrzeć na cząstke tego bydlaka który was wziął siłą inaczej byście myślały gdyby was to by dotyczyło

Gość Ciiiiiiiiiii
nie bo ja tego nie zglosilam ... to moj kolega... nie zglosze...

Gość Ciiiiiiiiiii
chce zapomniec tylko tyle :(

Nie popriera szczere, bo masz 21 lat moglabys to dziecko urodzic i nawet oddac do adopcjii... jest tyle kobiet, ktore nie moga miec dzieci... ale z drugiej strony to i popieram... nie wiem co bym sama zrobila...

mala83. a to małe niedomówienie się wkradło... :) Ciiiiiiiiiiii współczuję Ci bardzo sytułacji w której się znalazłaś...

Gość Ciiiiiiiiiii
cleo 841 sama sie przekonaj i nie gadaj takich glupot takich jak ty trzeba linczowac :/

Gość mala83.
wiez co? kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. powinni takich skurwieli za jaja wieszac!!!! sorry :/

Gość Ciiiiiiiiiii
nie chcialam rodzic i oddac do adopcji!!!!!!!!!11 zrozum ze dla mnie po takiej sytuacji to dziecko to byl taki sam syf jak ten chlopak

Gość Ciiiiiiiiiii
wierze szczerze ze kiedys przytrafi mu sie tragedia w zyciu i zycze mu tego z calego serca

Gość Ciiiiiiiiiii
cleo 841 to jakie uczucie chcesz znac ? gwaltu ? to ci powiem jest hujowe o malo nie zrzuca na tamten swiat ledwo to wytrzymalam... ale jestem,zyje ... a takie dziecko-usuniecie?? ulga... tak duza teraz wierze ze bedzie latewiej i czuje to..

Co z tego ze kolega?? Kolega juz nie jest skoro to zrobil... powinnas zglosic moze by poszedl siedziec!!! Ja na miejscu twojego ojca/matki bm mu obciela kut...asa zobaczyla jak sie meczy a potem zamowila dziwki patrzac jak sie meczy a na koncu zabil skurwy....syna

Gość mala83.
wiem ze latwo powiedziec... ale wydaje mi sie ze mimo wszstko powinnas to zglosoc.. KOMUKOLWIEK zeby kskurwiel se nie czul bezkarny. jak to kolega to wnioskuje ze mieszkacie przynajmnej w 1 miescowosci jak nie na jednym osiedlu.. w jednym bloku.. caly czas bedziesz sie czuc zagrozona..

Gość Ciiiiiiiiiii
caly czas sie czuje zagrozona ale wiem ze bedzie wojna i ze ktos zginie w niej to nie zarty z takim czlowiekiem... a rodzice nie wiedza nic ani o tym ani o ciazy usunietej

Gość Ciiiiiiiiiii
a ja chce zyc... zemszcze sie pozniej... kiedys

Gość Ciiiiiiiiiii
a ja chce zyc... zemszcze sie pozniej... kiedys