Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość acidofilna
diablica...on sie na swiat nie prosil, ale ona o seks tez nie prosila :O

Gość diablica79
liiiiiiii nie uwazamsie za matke polkę sama jestes kobieta może sie mylę ???może jestes z księżyca???? heee jestem matką 2 dzieci ale na 100% nie jestem matka polką chcę mieć własne zycie ,robic co ś nie tylko dla dzieci ale również dla siebie

Gość diablica79
acidofilna wiem to był jej wybór,jej ciezkie cwile ,trudne decyzje te słowa nie kierowałam do ciiii

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ---> Kobieto o czym Ty wogóle piszesz? Tu wszyscy potępiają tego faceta, ale nie o niegosię rozchodzi, tylko o brak reakcji ze strony Ciiiiiii i o to niczemu nie winne dzieciątko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość diablica79
Magda_M. MASZ DZIECI????

Nie mam dzieci, niestety. Narazie za młoda na to jestem. Ale tam chciałaś chyba napisać ile głupoty trzeba w sobie mieć a nie wytrzymałości

Gość acidofilna
wiecie co...cala ta dyskusja jest bezcelowa...jesli mamy rozmawiac na zasadzie "gdybys zalowala, to byloby wszystko ok, ale poniewaz nie zalujesz, to jestes morderczynia i w ogole nalezalo ci sie", to ja dziekuje za taka dyskusje. zastanawiam sie tylko jaki rodzaj antykoncepcji stosujecie. o, to mnie ciekawi bardzo

Gość Maltretowana21
magda m.daj spokoj Ciiiiiii teraz przynajmniej bedzie jej latwiej... mnie tez to samo spotkalo i tez zamierzam usunac to jest najlepszy wybor

Gość liiiiiiiiiii
no własnie to dziecko nie prosiło sie na swiat wiec ona zrobiła mu przysługe!!!!!!!!!!!!wszysctkie jestescie takie cwane bo nie byliscie w sytuacji takiej, nikt wam nie rozrywał dupy oraz cipy, przejmujecie sie jak zwykle nie tym co trzeba!!!!!!!!!!!zycze wam albo waszym córeczkom zeby kiedys zostaliscie zgwalcone wy albo wasze dzieci i dopiero zrozumiecie co czuła ta dziewczyna a tak to pierdolicie bez sensu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maltretowana21
masz racje liiiiiiiii zgadzam sie z Toba w 100%ach...

Ciężka sprawa... Osobiście nie usunełabym dziecka w wyniku gwałtu. Urodziłabym i jeżeli by mnie dzidzius swoimi oczkami nie zauroczył, to oddałabym w dobre ręcę. Broń Boże do adopcji. W sumie to nie byłam w takiej kropce jak Ty. Bardzo Ci współczuję, że zostałaś zgwałcona. A nie żałujesz tego co zrobiłaś? W końcu, mówiąc szczerze, zabiłaś dziecko.

Gość acidofilna
maltretowana, wez sie lepiej tym nie chwal...bez wzgledu na motywy, jakie toba kieruja i tak zostaniesz zmieszana z blotem przez wyznawczynie "jedynie slusznych pogladow". naprawde, dla wlasnego spokoju odpusc sobie, jesli za pare tygodni nie chcesz miec nerwow w strzepkach - a do takiego stanu niechybnie zostaniesz doprowadzona przez te, ktore w dupie maja czlowieka, bo priorytetem jest plod, ktory w swiadomosci spolecznej nawet nie istnieje... trzymaj sie, duzo sily ci zycze

Chciałabym jej dać spokój, ale mnie to strasznie męczy. Zastanawiam się ile jest jeszcze w niby cywilizowanej polsce tak niemądrych kobiet. Boże przecież wy zabijacie człowieka!!! Na dodatek małego i bezbronnego człowieka!!! Jest tyle innych rozwiązań, ale wy wolicie iść na łatwizne.

Gość Maltretowana21
dziekuje acodilina za zyczliwosc brakuje na swiecie takich osob jak Ty nie chwale sie bo to najgorsze z przezyc... ale po takim zajsciu czuje sie ze tak bedzie lepiej dlatego dziewczyny nie piszcie co zrobilybyscie... bo nie macie o tym pojecia... wyobrazcie sobie ze ktos was gwalci,rozrywa was od srodka tak jak mnie... i zastanowcie sie czy kochalybyscie takie dziecko ? tak zrobione z glupoty faceta

Gość diablica79
LIIIII JESTES POJEBANA SKłADAJąC TAKIE żYCZENIA

Gość Maltretowana21
nikogo nie ochodzi ze cie to meczy co ci to da ze sie wyzyjesz na niej ? ona to i tak ma gdzies na szczescie ja tez mam gdzies czy ktos mi nagada.. wiem ze tak bedzie lepiej i tyle

Gość diablica79
MIAłAM WIELE SZCZESCIA OD BOGA ZE NIEDOSZłO DO TEGO MIMO NAchalnosci ZE FACET BYł ZBYT PIJANY i udało mi sie jego uprosic o puszczenie

Gość acidofilna
diablica - rownie dobrze mozna stwierdzic, ze to ty jestes pojebana, bo gdyby ciebie lub twoja corke, siostre, matke kogokolwiek ci bliskiego spotkal taki koszmar, to w podskokach bieglabys do ginekologa. no, ale tego nie wiesz, bo nie przezylas :O

Gość extremegirl
do -> Maltretowana21 Nie usuwaj ciąży. Nie zabijaj bezbronnego dziecka. Co ono Ci zrobiło? Zostaw Go w spokoju, niech sobie rośnie. Jak je urodzisz, to oddasz je ludziom, którzy pragną mieć dziecko, a nie mogą! A jakby Tobie ktoś po kolei nogi, ręce i w końcu głowę urywał? Albo zatruwał jakimś kwasem? Wg mnie, kobiety, które zabiły własne dzieci, bez względu na to w jakiej sytuacji były, powinny być skazane na jakieś tortury. Może Wam powyrywamy palce u rąk? Podtrujemy Was? Zrobimy dziurę w brzuchu? Przecież dla Was to takie normalne!

Gość liiiiiiiiiii
magda a ty jestes z LPR??????????????????????? Czyz radia maryja? jestes niezle stuknieta kobieta, sołczuje twojemu fagasowi o ile go masz bo z takimi pogladami to jestes skazana na stara stara panne, bardzo kocham dzieci ale ona nie musi tak robic jak ty chcesz???? kim ty jestes zeby osadzac????? jestes tylko zwykla grzesznica? jezeli zrobiła zle to BóG ja oceni a nie jakas kurwa

Acidofilna ---> Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś przed chwilą. Gdybyśmy miały w dupie człowieka to byśmy tu nie pisały!!!!!!!! Ten jak to nazywasz płód był człowiekiem i to takim któremu własna matka odebrała szanse na życie. Durnej dupie nie chciało się nosić ciężaru przez 9miesięcy. Ale co się stało to się już nie oddstanie. To co tu piszemy, piszemy żeby przemówić do rozsądku innym myślącym o aborcji.

Gość Maltretowana21
no widzisz a Ciiii i ja nie mialysmy takiego szczescia... opuscilo nas w tym momencie :(

Gość Maltretowana21
magda m wez wypier... bo bym cie normalnie zatlukla gdybym cie dorwala glupia dupa to ty jestes zeby cie ktos tak samo wyruchal zycze ci tego !!!!!!!!!!! za pierdolenie

Gość Maltretowana21
sama nos w sobie dziecko gwalciciela glupia idiotkio

Gość diablica79
acidofilna jestes jebnietym kurwiszczem

Gość Maltretowana21
dobrze ze sie nie odstanie my sie o to nie prosilysmy widac to jasno a dziecka skurwiela nosic nie bede w sobie dowiedzialam sie ze jutro mam zabieg kolega mi zalatwil... dziewczyny modlcie sie ze mna :(

Gość diablica79
acidofilna nie czytsz topiku nie śledzisz co w nim pisze debilko

Gość diablica79
Maltretowana21trzymam kciuki za ciebie toja decyzja slonce

Gość Maltretowana21
diablica 79 dzieki .. przyda mi sie to

Gość diablica79
Maltretowana21dowiedz siejaktaki zabiegwyglądaabysnie załował tego nie mozna p-rzewac slonedczko