Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mala83.
cisza bo masz racje. zalozycielka topicu nie jest dojrzala osoba ale mimo wszystko zal mi jej. .. nikomu tego nie zycze:/

Gość mala83.
tez tu zagladam patrze ci pisze. tez sie martwei.to szok dla dziewczyny.. niedojrzala jest ale sadze ze tak czy siak zrobilo to na niej wrazenie.. tylko dlatego ze nie dojrzala jeszcze to chyba do konca sobie nie zdaje sprawy z tego co sie stalo:/

Gość Kartoflarnia
niedojrzala czy nie, jesli byl gwalt to miala prawo usunac..ale nie w tej kartoflarnii cholernej katolickiej!! zwinela sie z tego topiku bo widzi jasno,z e wsparcia raczej tu nie otrzyma. a ciekawa jestem do kogo niby mialaby sie teraz zwrocic? bo w tym kraju raczej ciezko znalezc zyczliwa osobe w ogole a co dopiero po czyms takim...tu trzeba dzieci rodzic, czy sie tego chce czy nie, stosowac naturalne metody regulacji poczec i znosci panski krzyz z honorem i usmiechem. a co do "jaka to mlodziez teraz mamy', to smiem stwierdzic, ze taka sama jak 10, 20 i 30 lat temu...wtedy tez sie usuwalo ciaze i bylo to o niebo latwiejsze niz dzis...ale tego juz nikt nie pamieta...mamy XXI wiek a nasz ukochany rzad nadal chce nam wciskac kit o pomiarach temperatury i obserwacjach sluzu, podczas gdy niektorzy nawet nie maja czasu na seks tak sa zapracowani.... cholerna kartoflarnia...

Gość marzec
A moze ma poprostu dosyc sluchania jaka to wredna suka jest !! CO ? A co Cleo nie masz nakim sie wyzyc ? Popisz sobie idiotyzmy do Magdy M albo znajdz sobie nowy obiekt glupia babo

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wspolczuje ci bardzo:( skorzystaj z pomocy psychologa bo ciezko mze byc ci sie pozbierac;/ a Ci ktorzy tu wyzywacie idzcie lepiej sie leczyc a nie bluzgac na forum to o was zle swiadczy

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wspolczuje ci bardzo:( skorzystaj z pomocy psychologa bo ciezko mze byc ci sie pozbierac;/ a Ci ktorzy tu wyzywacie idzcie lepiej sie leczyc a nie bluzgac na forum to o was zle swiadczy

Gość ghxghg
a ja nie zaluje smierdziucha! skoro sama odebrala komus zycie to i niech sobie odbierze

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii trzymaj się mała ;) będzie dobrze ;) nie załamuj się oki?? i dobrze radzę , nie dyskutuj z ludzmi, którzy nie mają pojęcia co przeszłaś :O Jak chcesz to pisz na priva - adres w profilu . Nie będe tutaj roważać, czy autorka została zgwałcona, czy wpadła , czy może to chwila zapomnienia!!!!!!! To jej sprawa!! Ona tutaj napisała, bo chciała sie wyzalić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy wy ludzie umiecie czytać tekst ze zrozumieniem ?????????????? Czy znacie pojęcie empati?????????????? Jak kogoś to nie interesuje , to sorry po co jej odpisujecie ??- tacy nieskazitelni jesteście??? takie wzorowe z was jednostki???? I ten ton moralizatorski :P No i te teksty zabiłaś człowieka :O A od kiedy jest człowiek, a do kiedy to jeszcze tylko bezpostaciowy płód?????? Za duzó radia maryja słuchacie! wg tego radia jeszcze kilka lat temu w wigilię był ścisły post, od lat kilku już go nie ma:P wg tego radia dzieci pozałżeńskie nie mogły zostać ochrzczone, teraz są dziećmi bożymi :P Więc prosze przestańcie tu pitolić i wkur...... a swoje poglądy zachowajcie dla siebie !!! Czy jakby wasza matka zachorowała na raka płuc to też byscie jej tak powiedzieli??? byłas głupią cipą , paliłas tyle lat to się doigrałaś??????????????????????????????????????? Więc może niech pomysli jedna z druga zanim znowu rzuci kamieniem w autorke topiku!!!!!!!!! :P Banda zakałmańców :P:P

Gość ghxghg
celi xx-czy ty jestes naprawde tak glupia czy tylko masz nascie lat? i przestan pier...ic o tym radiu maryja ,bo nie trzeba byc nawiedzonym berecikiem zeby wiedziec iz to co nosisz w sobie to ZYWA ISTOTA!jak ci kiedys zrobia KTG gdy bedziesz w ciazy i uslyszysz bicie serduszka wlasnego dziecka to moze to zrozumiesz. jestem tylko czlowiekiem i wiem ,ze w zyciu zdarzaja sie naprawde trudne sytuacje...ze nawet jesli jestesmy katolikami,ludzmi wierzacymi to zycie weryfikuje nasze poglady-np dotyczace aborcji... moja kolezanka niedawno wyszla ze szpitala...12 lat starala sie o dziecko...zaszla w upragniona ciaze i byla najszczesliwsza kobieta na swiecie..byla....w badaniach prenatalnych wykryto u dziecka rozszczepienie kregoslupa i wodoglowie......usunela ciaze......... i w tym przypadku bardzo wspolczuje tej dziewczynie...zapewne nie ma slow by opisac to co czuje. ale w "gwalt"zalozycieli topiku nigdy nie uwierze.bo gdyby tak bylo to ona,czy jej facet cos by robili w tej sprawie. nadal uwazam ,ze (zakladajac ze to nie sciema)to zabawowa i niedojrzala panienka. gdybym byla zaklamana jak pisze Celi xx powiedzialabym,ze nic nie usprawiedliwia przerwania ciazy!ale tak nie uwazam...bo podany przeze mnie przypadek jest tego najlepszym dowodem

Do literek :P wiesz co ????? ty jakas tumanowata jesteś!! dlaczego stawiasz swoja koleżankę przeciwko tej dziewczynie??? co o niej wiesz??????????????????????? co wiesz o jej życiu??????????? wiec jakim prawem ocenisz ja???? a co do twojej kolezanki - po co robiła badania ???? gdyby ich nie robiła nie usunełaby i nie dopuściłaby się mordu - wg twojej teorii !! Stawiasz chorobę dziecka wyzej od gwałtu :P A wiesz ile jest chorych i kochanych dzieciaczków :P więc czemu twoja kumpela miała prawo do aborcji ? a autorka topiku nie???? nie wiesz, czy urodzenie dziecka z gwałtu nie spowodowałby np paranoii maniakalnej u autorki ??? więc czemu stawiasz chorbę dziecka kumpeli przeciwcko początkom chorby u autorki ??? gołym okiem widać że dziewczyna ma depresję !!! wiesz ile trzeba determinacji , ile dni, ile godzin, aby pojść powiedziec zgałcono mnie??? wiesz, ze to nie jest tak ze wchodzisz to I lepszego gabinetu i mówisz zgwałcił mnie rudy w pomarańczowej kurtce, a gin mówi oki , prosze usiąść , a za chwile będzie po wszytkim!! Nie wiesz co ta dziewczyna czuła, ile razy powtarzała i odtwarzała koszmar gwałtu!! :P I puknij się za nim znowu uznasz, ze twoja kumpela zrobiła dobrze, ze chore dziecko pozbawiła życia, a autorka postapiła zle, bo to coś w niej powstało w brew jej woli:P twoja kumpela kilka lat się starała o dziecko - dostała je, ale jak sie okazało wybrakowane to usuneła i ty mówisz oki !!! a śmiesz wieszac psy na autorce topiku :P coś z tobą nie haloooo wiesz !!!!

a co do mojego wieku - to trochę żyję juz na tym padole i juz nie jedną taka jak ty zakłamaną dulską widziałam :P po za tym nie ukrywam się za pomarańczowym nickiem :P

Gość popieram celixx
ma laska racje, a wy zajmijcie się swoimi dupami, jak nie stac was na pomoc dla dziewczyny to chociaż wykażcie sie ludzkimi odruchami zycia międzyludzkiego! no a ta gsyssgh to ma jakies rozdwojenie jazni normalnie > jej znajma dobrze robi jak zabija, ale jak robi to ktos inny to jest mordercą> no ludzie takiej idiotki to już dawno nie czytałam !

Gość no i lasencje
kurwa w tym kraju to strach być kobietą :O ja to pierdolę, żeby jakieś matoły w sejmie mówi mi co mam z dupą robić :O dobrze, że jestem facetem , no ale laski to mają teraz przejebane, nie dość, ze musi się dupa nabiegać i udowodnić gwałt to jeszcze ja inne dupy na kafeterii wyzwa od kurew i morderców - no paranoja :O a ta co mówi, ze jej kumpela to ideał kobiety, bo chorego dziecka niechciałą i je zabiła, ale ta laska to kurwa , bo zgwałcona - wiesz co zdziro mam siore, ale jakby ją ktoś zgwałcił i pózniej takie barachło jak ty by powiedziało o niej że jest morderca to po ryju bym tłukł - ożesz huj z wami :P

Gość jebło cię palancie
czy co z tobą nie tak??? włazisz na temat drażliwy i jeszcze mięsem rzucasz ?

Gość do ciiiii
współczuję ci :O poszukaj pomocy u psychologa, w poradni rejonowej pomoga ci, albo dadzą namiar na poradnię psychologiczną dzizys co wy ludzie piszecie!! jaka z niej morderczyni?? już większa morderczynią jest ta babka co nascie lat starała się o dziecko, i jak na badaniach wyszło, ze będzie chore to rach ciach i po bólu:O

Gość jak można wymagać
urodzenia po gwałcie???? no jak???kto pózniej ma wychowac to dziecko??? kto ma pózniej pomóc kobiecie, która urodzi dziecko z gwałtu??? kto będzie ją leczył??? no i czy stać nasze państwo na powiekszanie sie dzieci w domach dziecka??? i czy stac ten kraj na leczenie dla takich kobiet, które zostały zmuszone do donoszenia i porodu dziecka z gwałtu?????????? a moze by tak zgwałcić żony posłów???????????????? i zobaczyć czy politycy szybciutko nie zmienią prawa? No i te opinie tutaj ! ludzie zlitujcie sie nad swoją głupotą!! A co takiem dziecku powiedziec z np. 5 lat gdzy zapyta o tatusia?? no co?? no bo chyba nie prawdę ! no i jak to ma brzmieć?? " kochan dziecko, twój tatus , to zły człowiek, zgwałcił mnie i społodził ciebie, nawet policja go nie odnalazła, nie został ukarany,i nawet nie wie że ty isniejesz" ???????????? Tak to ma brzmieć????????????????????? ciekawe ile takie dziecko w przyszłosci wyda pieniędzy na leczenie swej psychiki !!!!

Gość zabojczyni i tyle
jakiego gwaltu???????!!!!!!!!!!!!dala dupy innemu i nie chce dziecka!ot cala prawda! gdzies to mam co ona robi ,i z kim,i czy usunela czy nie. mam tylko nadzieje ze sumienie ja bedzie gryzlo do konca zycia i nie pozwoli normalnie funkcjonowac:pszmaciura

Cloe841 ---> Sorka, że piszę dopiero dziś. Cieszy mnie to, że ktoś ma podobne zdanie do mnie. Chwilami wątpiłam czy aby dobrze zrobiłam pisząc tu. Ale dzięki Tobie wiem, że warto. Tak jak pisałam Ciiiiii już jest straconym przypadkiem, ale może inne kobiety coś z tego zrozumieją. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za poparcie!

Gość prawie zawsze-są wyyjątki
magda nie przejmuj się.Skejciara jest pojebana choć niie ze względu na usunięcie ciąży.Wystarczy przeczytać w jaki sposób pisze, jak formułuje zdania i jak grypsuje...I tu nastąpił u mnie przełom-do tej pory byłam za ochroną życia-teraz zaś twierdze że gdyby mały bobasek miał taką matkę, to ja wiedząc o tym nie mogłabym zasnąć. Notabene...obstawiam że gdyby wpadła ze swoim SKEJTEM to zrobilaby to samo-to się ma we krwi. Ja urodziłam i Bogu dziękuje...i wcale nie jestem twarda psychicznie...i nie miałam grosza...a teraz zarabiam w przeliczeniu ok.60 tys zł. miesięcznie, mam piękny 475metrowy dom, auto za prawie pół miliona...kochane dzieci, męża, z którym to osiągnęliśmy i ...MIŁOSC. Kilka lat temu nie mialam na zestaw w mc donaldzie....Bóg mnie wynagrodził?LOS?niewiem-dziś wierze że wszystko potoczyłoby się inaczej gdybym poszła tam...

w lipcu skończyłam 26 lat.Skończyliśmy-ja i mój Paweł. Byłam młoda, filigranowa i bardzo wrażliwa-chć się spodziewałam, traumy nie było.

Wiecie co przykro mi czytać tan topik! Same przekleństwa, jeden na drugiego niewiadomo jakie rzeczy wygaduje. A ja zrozumiałabym Ciiiiiii gdyby chociaż odrobinę skruchy wykazała. I nie pierniczcie, że na domy dziecka państwo nie ma, bo taki maluch nawet do domu dziecka nie trafia tylko prosto ze szpitala do normalnego domu, w którym czekają na niego kochający i pragnący go ludzie. Ciiiiiii jest podła, bo zabiła niewinną istotkę i nie zgrywajcie takich wrażliwych!!! Jak tacy wrażliwi jesteście no nie żałujcie tylko tej niedojrzałej i pustej Ciiiiiiiiii, ale i to niczrmu niewinne dziecko. A i do jednej pani co to pisała, że skąd wiadomo kiedy płód a kiedy dziecko - płód to określenie fachowe, które stosują lekarze mając na myśli jeszcze nienarodzone dziecko!!! Od chwili poczęcia ta fasolka w brzuchu kobiety jest dzieckiem!!! A do fanki Radia Maryja piszę, że skoro tak dobrze wiesz co tam mówią to znaczy, że słuchasz. To co piszę płynie prosto z mojego serca i Sumienia (którego tu niektórzy nie mają), a nie z audycji nawiedzonego ks.Rydzyka. POZDRO dla ludzi z sumieniem!

Prawie zawsze są wyjątki ---> Podziw dla Ciebie!!! Więcej takich kobiet na tym topiku proszę. Jesteś the Best!!!!!!!!!!!!!!!

a ja wierzę, że jej już w życiu nic dobrego nie spotka-w przyrodzie nic nie ginie...

A tak na marginesie jesteś prawdziwą kobietą, bo sprostałaś temu trudowi. Pokłony dla Ciebie:)

Ja myśle, że to jest tak: jak ty żyjesz dobrze to dobrze Ci w życiu będzie i nawet w biedzie i trudzie, ale będziesz szczęśliwy. A Ciiiii powtórze to już któryś raz: JEST STRACONYM PRZYPADKIEM!!!

Gość diablica79
ciiiiiiii współczuję ci gwaltu,szkoda i maleństwa bo ono nie było niczemu i nikomu winne faceta ktory ci to zrobił powinni powiesic dosłownie jemu powinni odebrac zycie ja mam dzieci powiem tak jestem tego zdania jak wyjdzie zbadań ze ciąża była wynikiem gwałtu lub jest genetycznie obciążona kobieta MA PRAWO WYBORU. TO JEST JEJ DALESZE ZYCIE WIEKU Z WAS NIE MA ZAJEBANEGO POJECIA CO ZNACZY URODZIC CORE DZIECKO(UPOśLEDZONE) JA miałam wiele szczesci mam zdrowe dzieci córka 6lat syn 2mc

Gość diablica79
ci szczerzeci współczuję ja musiałam sie pogodzic z tym ze staciłam najbliższąmi osobe jeszcze przed urodzenie m synka tak samo ty słonce musisz zyc z t ym nie ma cudów nie możemy o tym zapomniec bo tyczy sie to nas ,naszego życia musimy nauczyc sie z tym życ lecz na to trzeba czasu pozdrawiam cie cieplutko

Gość liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a tam wy pierdolniete jebane matki polki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dojebaliscie sie do dziewczyny ze usuneła jakiegos bekarta?????to jest jej zycie, jej decyzja!!!!!!!!!!!!!z jakiej racji powinna miec zjebane zycie przez jakiegos pedała który ja zgłałcił? nawet jezeli go prowokowała to niedaje mu prawa do gwałcenia jej:( CIIIIIIIIIIIIIIIIII a czy twój chłopak wie o tym?????

Gość diablica79
dlaczeo wy chciecie (lscie)abyona doniosła tąciąży nie macie pojęcia co sie czuję beda w ciąży ,nosząc to dziecko w sobie????!!!!!!!! to była jej decyzja widac najsłuszniejsza i tak wykazała sie dużą odwaga usówając ciążę czytaliście lub rozmawialiście z ginekologiem jak to sie odbywa??? ile siły i wytrzymałości trzeba miec w sobie aby sie poddac takiemu zabiegowi????!!!!!

Gość diablica79
liiiiiii to nie był benkart'maluch nie był niczemu i nikomu winny on sie nie prosił na swiat!!!!!!