Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ciiiiiiii
pppppppppppp czy Ciebie zgwalcono ?

Gość Ciiiiiiii
czasem nie chce sie zyc...

Gość Ciiiiiiii
dobranoc... wszystkiego dobrego zycze dziewczyny...

Gość Clep841
Nie to mialam na mysli.Poparłam Ciebie w Twojej decyzji a linczowac?Pracuje z ludzmi ktorzy maja problemy roznego rodzaju i kazdy ma prawo do wlasnego zdania a linczowanie wystepowalo w historii i tak powinno pozostac.Chodzilo mi o uczucie czysto biologiczne.Nic wiecej.Przykro mi,ze znalazlas sie w takiej sytuacjia tego kto to zrobil to wlasnymi rekoma bym obdarla ze skory.UWIERZ!Milego dnia

Trzymaj się dziewczyno. Teraz potrzebne ci wsparcie i zrozumienie, a nie atki na twoja osobę. Przeżyłaś dwie tragedie w życiu - gwałt i usunięcie dziecka. Stało się i nie odstanie. Ale powinnaś tego chłpoaka postawić przed sądem, żeby nie czuł się bezkarnie. Może to kiedyś zrobić jeszcze komuś. Tyle wytrzymałaś to tez dasz rade. Mam nadzieję że w życiu już spotkają Cię tylko lepsze dni. Pozdrawiam

Gość do Ciiiiiiiii
Nie przejmuj się głosami tych idiotek które bredzą że to morderstwo itd. A pisząc że wy to napewno nie usunęłybyście ciąży z gwałtu jesteście żałosne. O tym pogadamy jak już zostaniecie zgwałcone. Jesteście chyba jakimiś 13-latkami które się urwały z lekcji religii. Jesli to nie prowokacja to trzymaj się - zrobiłaś dobrze, skoro tak czułaś.

Gość kiat1982
jak to bylo??? mozesz opowiedziec wiecej szczegolow???????zainteresowala mnie twoja historia napisz jak bedziesz chciala pzdr

Gość jjj
A czy to też nie było Twoje dziecko?

Gość po co te
wyzwiska wystarczy ze sumienie bedzie ja gryzlo moze nie dzis nie jutro ale obudzi sie a teraz teraz to powinnismy jej tylko wspolczuc gwaltu i tej decyzji

Gość augustynka ii
do Ciiiiiiii---> mam zbliżony problem. Powiedz jak to zrobić? Jak przerwać? Do kogo iść? Bo oficjalnie nie wolno!Mam 6 tydzień ciąży.

Gość mala83.
jak sie czujesz?

Gość do augustynka ii
Telefon zaufania dla kobiet ciężarnych i problemów rodzinnych: - jesteś w ciąży, nie wiesz co zrobić dalej - masz problemy w rodzinie - widzisz same trudności - zobaczymy je razem Tel. 654-38-60 czynny w dni powszednie w godz. 10.00-22.00

Gość Ciiiiiiiii
Augusdtynka czemu chcesz usunac ?

Gość Ciiiiiiiii
co z tego ze bylo to moje dziecko? nie chcialam go !! nie chcialam tego stosunku ! jest ok jak na razie nic mnie nie grzzie

I co z tego, że gwałt? Trzeba było urodzić i oddać do adopcji. Wiesz ile ludzi mogłoby dać szczęście temu dziecku. I nie pisz usunęłam ciąże, bo mi się aż w żołądku przewraca. Ty USUNĘŁAŚ DZIECKO!!! Życie, małą, niewinną istotkę. Potępiam takich ludzi choć jestem za legalizacją aborcji.

Gość Ciiiiiiiii
magda m. wez mnie pocaluj w dupe i nie oceniaj jak nie bylas w takiej sytuacji ja potepiam takich jak ty!!!!!!!

Gość Ciiiiiiiii
co z tego ze gwalt ? to daj sie zerznac to pogadamy

Gość acidofilna
Magda, mozesz mi wyjasnic Twoje stanowisko w tej kwestii? Bo czegoś tu nie rozumiem... jesteś za legalizacją aborcji, a jednocześnie potępiasz dziewczynę, która usunęła ciążę będącą wynikiem gwałtu... nie rozumiem, wydaje mi się, że jestes niekonsekwentna

Gość Ciiiiiiiii
a pisac bede co mi sie podoba a takie jak ty mi nie przeszkodza w tym

Bo każdy człowiek jest wolny i ma prawo robić to co chce dlatego jestem za legalizacją. A potępiam Cię, bo osobiście nie zrobiłabym tego i to jest moje własne zdanie, które chyba mogę wyrazić. I nie mów, że nie wiem co to znaczy bo nie znasz mnie i nie wiesz czy czasem nie byłam w takiej samej sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś morderczynią tylko tyle Ci powiem.

Gość wyjdz z tego forum
nie rozdrapuj ran, zapomniesz, bedziesz zyla normalnie.Nie dyskutuj na ten temat, bo tylko sie nakrecisz a nic ci to nie da. Zyj spokojnie i uwazaj na zlych kolegow.

Gość ona266
tez uwazam ze powinnas isc do psychologa. sama doniego chodze i pomimo ze wiele razy plakalam na sesjach i bylo mi ciezko to w rezultacie one naprawde pomagaja.choc nie jest to latwe. sama mam sporo przezyc za soba moze nie takich jak ty ale rownie strasznych i powiem ci ze zostawanie samej z myslami to najgorsze co moze byc. od moich strasznych dni minelo 5 lat a wciaz sie przez to wszystko nie odnalazlam. pisze to zeby ci dobrze poradzic.nie oceniam cie bo sama niewiem co bym zrobila. aha.i jesli chcialabys isc do psychologa to wybierz kogos naprawde dobrego bo palantow jest sporo.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
współczuję i na Twoim miejscu postąpiłabym podobnie! trzymaj się cieplutko!i oby to tylko nie miało poważniejszych konsekwencji!

Gość Ciiiiiiiii
do magdy m. gowno mnie obchodzi twoje zdanie i co bys zrobila !!! nie sprowokujesz mnie zebym sie zalamala bo tak nie bedzie :)

Gość Ciiiiiiiii
do jaaaaaaaaaaaaa dziekuje za zrozumienie :)

Gość Ciiiiiiiii
a to ze jakas magda uwaza mni8e za morderczynie hmmmm jej problem mnie to nie obchodzi :) dziekuje dziewczynom ktore rozumia... juz mi lepiej :) teraz wiem ze bedzie dobrze... a tym ktore potepiaja... hmm... nie ruszaja mnie te wasze teksty morderczyni itp. :)

Gość wyjdz z tego forum
powtarzam to, nie chodz do psychologow, nie rozmawiaj o tym,zapomnij. W pokoleniu twojej matki i babki aborcja byla legalna, mnostwo kobiet ja robilo z blahszych niz ty powodow, zyja, maja rodziny, spotykasz je na ulicach, wygladaja zwyczajnie. To byla wina faceta , nie twoja, pamietaj.Niech jego zagryzie sumienie, nie ciebie.

Gość Ciiiiiiiii
dowyjdz z tego forum dzieki :)

Kochana tak samo jak Ty będę pisać co myślę i nikt mi tego nie zabroni. Wcale nie zależy mi na tym żebyś się załamała, nie o to się rozchodzi. W Ty już jesteś straconym przypadkiem i pewnie gdybyś drugi raz znalazła się w takiej sytuacji to znów byś pozbawiła życia niewinną istotkę, zabiła część siebie. Ale wierz mi, że zagląda tu wiele innych kobiet zastanawiających się czy usunąć dziecko i mam nadzieję, że one zrozumieją to co chcę powiedzieć. A Ty naprawde idź do psychologa albo nawet psychiatry, bo po Twoim pisaniu widzę, że jesteś bardzo niestabilna emocjonalnie i może to dla Ciebie źle się skończyć. POZDRAWIAM CIĘ