Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ciiiiiiiii
juz ty sie o mnie nie boj nie zrobie sobie nic.... juz to wiem jest wokol mnie wele osob na ktore moge liczyc sie o tym dzis przekonalam :) a jaesli dziewczyny inne spootykaja takie sytuacje to jak chca to niech usuwaja to ich wybor !!!!!!!!!! maja do tego prawo calkowite bo nie chcialy stosunku !!!!!!

Gość wyjdz z tego forum
Ale naprawde wychodz biegiem z tego forum. Po co ci oceny ludzi, ktorzy nie znaja dokladnie twojej sytuacji? Co one sa warte? Nie dyskutuj na ten temat w ogole, zwlaszcza ze jest po fakcie. Zacznij nowe zycie, nikomu sie z tego nie zwierzaj. To jest tylko twoja sprawa, nikt nie powinien cie oceniac, bo nic to nie wniesie.Masz kaca psychicznego, to normalne, pewnie ryczysz, ale gdybys tego nie zrobila, pewnie ryczalabys cale zycie. Otrzasnij sie, badz dobra dla ludzi, silna, zyj pozytecznie i sensownie - tylko takie masz wyjscie. Tego co bylo nie zmienisz. Nie pros ludzi, by sie do tego ustosunkowali, bo nie moze byc jednoznacznego sądu.Zamknij komputer, wez cos na sen, jutro wstan i staraj sie zyc od nowa i jak najlepiej.Dobranoc. I nie zagladaj wiecej do tego tematu, nie czytaj komentarzy ani dzis, ani jutro -nigdy..

Kobiet stara jesteś a głupia!!! Ale kiedyś obudzisz się i zrozumiesz co chciałam przekazać. Szkoda,że już będzie zapóźno. A i nie jestem 13latką, która urwała się z lekcji religii. W wieku 13lat zostałam \"wyproszona\" z lekcji religii za moje poglądy na temat aborcji. Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii odebrałaś szanse na szczęście temu dziecku i ludzią którzy go pragną.

Los jest okrutny!!! Ci którzy nie chcą szczęścia dostają szanse na nie (i marnują ją w okrutny sposób), a Ci którzy bo chcą nie dostają szansy. Tak dobrze czytacie, dziecko to szansa na szczęście, może niekoniecznie dla jego biologicznych rodziców, ale szczęście i to wielkie. Ciiiiiiiiiiiiiii zapłaczesz kiedyś i pożałujesz tej decyzji, a wtedy wspomnisz Magdę_M. z kafeterii

Gość acidofilna
magda - czy Ty wiesz czym jest noszenie dziecka spłodzonego przez człowieka, który zmusił cie do stosunku? czy ty sobie zdajesz sprawę jakie to jest obciążenie psychiczne? w imię czego dziewczyna ma znosic takie upokorzenie? zastanów się co ty wlaściwie gadasz, bo mam brzydkie podejrzenia, że jesteś albo nacpana albo zalana w trzy dupy...

Gość Ciiiiiiiii
sratatata przynajmniej bede miala lepsze zycie a ty sie przejmuj jesli chcesz madziaro :) mysl sobie co chcesz nie rusz mnie to :)

Gość Ciiiiiiiii
pewnie to i to :) madziara lodziara

Gość Ciiiiiiiii
ta napewno cie wspomne uwazaj zebys sie nie zdziwila :)

acidofilna---->Patrzysz z punktu widzenia kobiety, a nikt nie pomyśli o tym dziecku. Ja jestem takim dzieckiem i dziękuje mojej matce, że mimo mnie nie chciała to urodziła mnie.

Ej Ciiiiiiiiiiiiiiii ja Cię nie nazywam dziwką choć tak o Tobie myślę. Gdybyś dupą nie kręciła to by Cię nie zgwałcił. A jeszcze raz powiem, że DZIECKO które usunęłaś nikomu nic nie zawiniło.

Gość acidofilna
oczywiście, że patrzę z punktu widzenia kobiety, bo z czyjego punktu miałabym patrzec? jeśli faktycznie Twoja mama była w takiej sytuacji, to mozna ją tylko podziwiac, ze uniosla ten ciezar, ale zrozum, ze nie kazdy ma na tyle silna psychike, zeby zmierzyc sie z takim problemem. to jest bardzo indywidualna sprawa, a ty nie jestes odpowiednia osoba, by oceniac takie czyny...nikt zreszta nie jest...

Gość Ciiiiiiiii
a ja sie nie dziwie ze cie nie chciala takiej lachmaniary !!!!!nikt by nie chcial zobaczysz za takie gadanie ktos cie zerznie i to ostro i zapamietasz to do konca zycia... wszystkie to trafia po takim gadaniu znam juz kilka takich przypadkow i ty tak skonczysz!!!!!! a dziwka ty jestes ... nie raczej nie moglam krecic zbyt dupa bo jestem skejciara !!!!!!!! masz cos do powiedzenia to zjazd na autostrade a potem do rodzenia wielbicielkjo zgwalconych dzieci !!!!!!!

Gość Ciiiiiiiii
a ze cie urodzila to nie masz sie z czego cieszyc... :) ja nie chcialam tego dziecka wiec usunelam moj wybor :)

Gość Ciiiiiiiii
owszem dziecko nie zawinilo i ja tez nie zawinilam to dziala w obie strony!!!!!!!!!1

Jasne, że nikt nie ma prawa tego oceniać, ale skoro Ciiiiiiiiiiiii zarzuciła taki temat to znaczy, że chciała oceny. Ja uważam,że 9 miesięcy mogła się przemęczyć, a później oddać to dziecko do adopcji. A tak z tego co widzę to ona myślała tylko o swojej dupci, że jej będzie z tym dobrze, a nie pomyślała czy dziecku będzie dobrze. Ono wcale nie prosiło się żeby iść na świat

Gość Ciiiiiiiii
i dlatego nie przyszlo na niego jasne ?to sie ciesze ze sie rozumiemy

Gość Ciiiiiiiii
mam wspanialego chlopaka i to z nim chce miec dziecko a nie z gwalcicielem z nim zaloze rodzine :0 juz wiem ze bedzie dobrze... juz jest po wszystkim... ciiiiiiiii

Gość Ciiiiiiiii
ide spac dobranoc dziewczyny spijcie dobrze i cieszcie sie z zycia bo ja jakos na razie nie moge :( ale to minie teraz to wiem pa

Ciiiiiiiiiiiiiiii pusta jesteś i pusta zostaniesz, ale to nie mój problem. A ja się gwałtu nie boje, mam mężczyznę który nie da mnie skrzywdzić. Zresztą ja też się nie dam, a jakby się stało to urodziłabym!!!!!!!!!!!!!!! NARQA idiotko

Gość acidofilna
magda - czy ty wiesz, co to jest gwalt? pojmujesz roznice pomiedzy dobrowolnym pojsciem do lozka z facetem, a seksem pod przymusem? myslisz, ze ciiiii chciala tego stosunku i tylko i wylacznie przez wlasna glupote zaszla w ciaze? bo wydaje mi sie, ze gwalt polega na tym, ze ktos kogos zmusza do wspolzycia, czesto przy uzyciu sily... co kobieta ma w takiej sytuacji zrobic? ona nie chce dziecka i nie chce seksu, to sie stalo wbrew jej woli, wiec gdzie tu jest jej wina?

Chciałabyś, żeby minęło!!!!!!! Ale to zawsze będzie w Tobie głupia krowo!!!! Już zawsze sumienie będzie Cię dręczyć. POZDRO

Dobrze wiem co to jest gwałt, ale nie interesuje mnie Ciiiiiiiiiiiiii tylko ta biedna istotka, która przez nieudolność ludzką, w tak podły sposób straciła życie.

Gość acidofilna
no to przestan z łaski swojej udawac zwolenniczke wolnego wyboru, bo dla ciebie najwidoczniej wybierac mozna pomiedzy urodzeniem a.... urodzeniem. nazywajmy rzeczy po imieniu, jesli nie masz liberalnych pogladow na aborcje, to sie do tego po prostu przyznaj.

Ja zawsze byłam za aborcją ale w jednym celu, który zawsze się sprawdza. Kobieta gdy usunie dziecko prędzej czy później będzie tego żałować i wtedy powie swoim dzieciom i wnukom, że to jest złe, że nie warto tak robić. Z biegiem lat aborcji będzie coraz mniej, bo ktoś wkońcu to zrozumie i przekaże to \'zrozumienie\' dalej.

Gość acidofilna
magda - zyczylabym sobie, zeby bylo tak, jak mowisz, ale niestety szanse sa na to niewielkie - jesli posiedzisz troche w statystykach na ten temat, byc moze zrozumiesz. liczba aborcji utrzymuje sie od lat na mniej wiecej rownym poziomie. to "zrozumienie" JUZ jest przekazywane dalej, jak widac problem nadal istnieje i nie sadze, zeby cokolwiek moglo go wyeliminowac. czy wiesz, ze ciaze usuwa jedna ciezarna kobieta na trzy w tym samym stanie? pewnie nie ja sie klade spac, dobrej nocy

tepa i ograniczona jestes zalozycielko topiku... daltego nawet mi sie nie chce z Toba gadac... w klasyfikacji zaliczylabym cie do (co najwyzej )piewrwotniaka. jestes dla mnie pantofelkiem-bez mozgu,uczuc... i nie chodzi mi o sama aborcje-to twoja sprawa... widze,ze nie zrobilo to na tobie najmniejszego wrazenia....

Gość mala83.
hej Ciiiiiii... a ja dalej uwazam ze powinnas sie zglosic do fachowej pomocy psychologa. taka trauma bedzie w Tobie dlugo. nie przejmuj se gadaniem matek milosierdzia bo podejrzewam, ze zadna z nich be byla w taiej sytuacji. ja tez nie bylam. nie wiem co bym zrobila. mam kolo sie bie moja kochana druga polowe, z ktora jestem od dawna i z ktora chce miec dzieci.. ale nie wiem czy umialabym wytrzymac 9 ieisecy w ciazy ktorej nie chcialam. chyba pozniej mialabym wiekse wyrzuty do samej siebie. z reszta nie bede sie madrzyc bo nikt mnie nie zgwalcil. Ciiiiiiiiiiiii nie pyskuj tym laskom bo i po co sie denerwowac. zalozylas taki Topic wiec pewnie chcialas pogadac.. pewnie Ci ciezko.. a po co ma bys jeszcze gorzej? pozdrawiam mala83.

Gość marcysia1010
Co wy robicie ? Przecież to jej sprawa .Jak można wyzywac kobiete ,ktora zdecydowala sie na tak TRUDNE rozwiazanie! Wiesz Ciii dziwny jest ten kraj w ktorym my kobiety nie mozemy same decydowac o tym :(.Wiem to nie łatwa decyzja ,pozostaja wyrzuty,smutne ale takie życie mysle że wybrałaś mniejsze zło a krzykaczami nie przejmuj sie same by sie zdecydowaly na taki krok z bardziej blachego powodu. Ból minie z czasem minie .Powodzenia

alez oczywiscie ze to jej sprawa,jej zycie,jej sprawa...i nic nam do tego. tylko ja jakos nie czuje skruchy czy zalu u Ciiiii...i te jej usmieszki( :) ),glupie teksty:madziara lodziara. czy tak sie zachowuja ludzie pograzeni w smutku? ogolnie jest to dla mnie jakas sliska sprawa(albo prowokacja). Twoj facet wie o gwalcie,o usunieciu ciazy i co?nic? nic nie zamierza z tym zrobic? a kase skad mialas na zabieg? jakies chore to wszystko..

\"Jak można wyzywac kobiete ,ktora zdecydowala sie na tak TRUDNE rozwiazanie\" faktycznie,baardzo trudne to rozwiazanie.w piec minut pozbawic kogos zycia i za chwile siedziec sobie na kafe i pier...c farmazony. dajcie spokoj!