Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

ja rowniez chętnie sie napije, dostalam jakies dziwne piwko podobno drogie nigdy takiego nie pilam, zobaczmy ;)

hellllllllo:) ja wlasnie pije Tatre pils,wiem,ze tak samemu to glupio ale nie mam sil aby gdzies isc badz na widzenie z kim kolwiek:P proste \"weekend szalony\" hehehe

warka strong -- no to \"siup w ten glupi dziob\" hehe ;) o prosze mocne,ja caly weekend \"walilam\" mocne,w koncu uro,swoje oblewalam:) Nie wiem czy piliscie piwko \"Karcpakie\" super mocne,az 9 % ale to nie dla mnie za mocne :P

Piłam kiedys w pracy! Tzn. po pracy w pracy :) Ja tydzien temu miałam wesele młodszej siostry i dochodze do siebie dopiero teraz. Boli jeszcze wszystko. Miesnie. Piwako zazwyczaj Żyberek ale dzisiaj \" tylko dla orłów\" ;) A skąd jestes Angel? Uciekły dziewczyny z topiku :( Moze sie zaszyły :)

Sorki juz jestem:0 A z Podkarpacia pisze :):):) Ha ha dopiero dzis dochodzisz do siebie po weselichu, hehe tak ma byc :) Ps.juz skonczylo mi sie wpiko a tlyko 1 mialam:/:P

hehe to tak jak ja ale mowie sobie,ze jutro bedzie lepszy dzien.....czasem sprawdza sie:) Ok,to czekam na bronka , nie wazne jakie piwko, w koncu piwo to piwo :D

To ja Tobie zapodam \" Zubra co Podlasiem zyje\" ;) No jakos musi sie toczyc to zycie :) Jakos bedzie :) Ale pogderac przy piwku mozna ;)

hehhehe no a jak.......ech w sumie nie mam ochoty na wiecej piwkowania,moze jeszcze 1 i tyle ale nie mam tego \"jeszcze jednego\" wiec nie ma co narezkac,Caly weekend melanzowalam:P Ps.a Ty skad piszesz? jakie woj.?

Gość CarIsberg
właśnie zimny mam w kufelku. I podnosze do stuknięcia. Drugi czeka w lodówce, by nieco zaszumieć w główce. Potem sen mocny i zdrowy. Pozdrówki.