Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maliszena

zabawki i zabawy dla 6 miesiecznego chłopca?

Polecane posty

co to za glupie pytanie dziecko moze sie bawic roznymi zabawkami PRZEZNACZONYMI DLA DZIECI OD 1go mca zycia w gore nie wypisze ci calego sklepu

Gość mala27
kup mu hustawke ,.............do rączki gryzaczek i bedzie ok

Konarze, czy jak ci ram leci...nie jestem tępa! wiem, że dzieci wszystkim lubia sie bawic, ale chce wiedziec jakie sa najlepsze zabawki dla takiego dziecka. widac Ty jestes tepym człowiekiem skoro tego nie rozumiesz. Wiec pewnie nawet nie potrafisz mi powiedziec w co sie bawic z takim dzieckiem?! oczywiscie bawie sie z nim w rozne zabawy ale chce znac nowe pomysły:)

PO PIERWSZE NIE JESTEM TEPy po drugie ja ci nie ublizam po trzecie nie znasz zabaw w chowanego hihihih

kup mu cos\" brzeczacego\" co wydaje delikatne glosy napewno bedzie zaciekawiony odglosami a jak podrosnie to bedzie mogl te glosy nasladowac

a kto napisał ze to głupie pytanie? Ja poczułam sie urazona... nie uważam ze to głupie pytanie. 6 miesięczne dziecko nie bedzie sie ze mna bawic w chowanego bo mnie nie znajdzie, bo jeszcze nie chodzi:P jak juz to bawie sie z nim w \"a ku ku\". widać ze nie masz dzieci...

ja ostatnio podczas spiewaniadla corci klaskalam a terazvalentinka klaszcze jak zwariowana .......i do tegi cieszy sie jak stara. Takze klaskanie sprawia duzo radosci!!!

ja ostatnio podczas spiewaniadla corci klaskalam a terazvalentinka klaszcze jak zwariowana .......i do tegi cieszy sie jak stara. Takze klaskanie sprawia duzo radosci!!!

Gość wesoła kokarda
pytanie nie jest głupie.Mi tez brakuje pomysłow jak bawic sie z dzieckiem.Syn ( 5m) otoczony jest zabawkami ale go malo interesuja albo szybko nudzą.Ile mozna klaskac, łaskotać , kryć się pod pieluchą? Cały dzień prawie nie śpi.Tematów do rozmowy tez mi brakuje.

moj syna ma juz 3,5 roku. Jak była taki malutki to czesto z nim tanczyłam:)