Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga22

Do dziewczyn uzywajacych podkladu DREAM MATTR MOUSSE -jakiego kremu uzywacie?

Polecane posty

Gość olga22

Pod podklad? Bo teraz mam Iwostin krem nawilzajacy ale niestety sie u mnie nie sprawdzil bi mam bardzo sucha skore i po nalozeniu podkladu wszystkie te suche skorki byly widoczne.Natomiast uzywalam tez kremu ziaji lekka formula do skory suchej ale niestety on jest za tlusty i nie moge rozprowadzic ladnie podkladu bo wszystko sie sciera :( Moze macie jakic wyprobowany kremik godny polecenia do suchej skory??

Gość _muszelka_
zadnego, zaden nie jest tak dobry dla mnie by nawilzyc moja suchą skróą leczoną isotrexem i brevoxylem. stosuje maseczke nawizlająca z sorayi-naromanlie jak krem, ona jesdyna mi poaga iłądnie nawilza

Gość _muszelka_
tj. Maseczka intensywnie nawilżajaca z Kruracji Dotleniającej. rewelacyjna. polecam, tez masaczę matujacą z Kuracji z Witaminowej Kuracji Matującej

Gość te małe garnierki rozowy lub
czerwony,super nawilzaja i sa do baaardzo suchej skory

po ile te garnierki?? dobrze nawilżają? ja uzywam \"ogrodu spa\"-ta seria która teraz reklamują-dosyc dobry

Gość pij duzo wody

Gość nabijamy sie
ojjj picie wody nie wszytskim pomaga ..ja pije zawsze 2 litry wody dziennie a skore i tak mam bardzo przesuszona

Gość kate...
polecam oliwkę HIPP, super rozprowadza się na niej dream matte musse :)

Polecam intensywny krem nawilżający SPF 20 z Iwostinu.Jest świetną bazą pod podkład.Nie wałkuję się ani nie powoduje świecenie po kilku godzinach.Dodatkowo zawiera filtry,które chronią przed agresywnymi czynnikami środowiska.Gorąco polecam.