salix 427 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: I dlatego narzekałeś, że interes drogi. Mówię ci stary, na NFZ byłoby za darmo i co dwa lata nowa szuflada. Nawet mam znajomego protetyka, to po kosztach by ci poszedł i na inne potrzeby by było a nie ryczeć, że drogo. Życie jest drogie Gapciu Masz jeszcze w zanadrzu jakieś swoje genialne porady inwestycyjne co można zrobić z gotowka zmiast przeznaczyć ja na zeby? Na przykład takie jak te o lokacie dla córki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Końca telenoweli nie widać. W imię czego? Nawet dziś sobie nie potrafiliście odpuścić. Daj spokój. Dopiero sie zalogowałem i robie rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nawet jeżeli to za dużo na głowie kilka bab ogarnąć i najlepiej z jedną się trzymać wtedy łatwiej utrzymać wątek przewodni. Są tacy co 5 ogarną grafik na noce sobie zrobią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 368 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Hugh Hefner napisał: Dziękuję. Mi juz sie nawet nie chce walczyć z tą kobietą. Po prostu obserwuję co jeszcze wymyśli. Oczywiście mamę po prostu woziłem. Trochę tez sie do tego wydatku jej dołożyłem. I to cała historia, a Madzia żyje nią w ogromnym podnieceniu od wczoraj Byłam przy tym jak była wczoraj rozmowa o zębach i implantach i to co piszą ludzie na forum to jedno a co potem salowa wygłasza o nich to drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 509 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Get Out napisał: Z konta "śliwka w Polonezie " dyskutuje jako znawca sytuacji politycznych wszem i wobec. Kim tym razem jestem, bo nie chce mi się przeczesywać postów żeby znaleźć początek twoich nowych paranoi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Huldra napisał: No przecież Mimo wszystko sie wściekła. Ale w sumie to dobrze, że pan Piotr Gunia, zasłużony policjant, nie ma z nią nic wspólnego. Mimo wszystko szkoda człowieka, ze zona biega z wściekłą macicą po forach. Naprasza się ludziom, wmawia facetom, ze chcieli ją na stole brać, ze błagali o randki. Piszę innym, że chce je.bac sie z sąsiadem. To wręcz niewiarygodne, dobrze, ze to nie on. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Są tacy co 5 ogarną grafik na noce sobie zrobią. Ja nigdy nie identyfikowałem się z ogółem i tak jest dobrze , a że jest syf wśród populacji to ja wiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 621 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: Daj spokój. Dopiero sie zalogowałem i robie rozgrzewkę Zmieniasz ewke. Ona teraz odpoczywa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Kim tym razem jestem, bo nie chce mi się przeczesywać postów żeby znaleźć początek twoich nowych paranoi? To nie wiesz kim jesteś i dziwnym przypadkiem znowu wyskakujesz z krzaków kierując pierwsze kroki do mnie A psychiatra wie kim jesteś , bo powinien . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Byłam przy tym jak była wczoraj rozmowa o zębach i implantach i to co piszą ludzie na forum to jedno a co potem salowa wygłasza o nich to drugie. Tak, zaczynam sie przy Madzi czuć jak w zakładzie psychiatrycznym. Myślę, ze odstawiła Ketrel, bo ma chyba atak manii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 368 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: Mimo wszystko sie wściekła. Ale w sumie to dobrze, że pan Piotr Gunia, zasłużony policjant, nie ma z nią nic wspólnego. Mimo wszystko szkoda człowieka, ze zona biega z wściekłą macicą po forach. Naprasza się ludziom, wmawia facetom, ze chcieli ją na stole brać, ze błagali o randki. Piszę innym, że chce je.bac sie z sąsiadem. To wręcz niewiarygodne, dobrze, ze to nie on. Udało Ci się to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Końca telenoweli nie widać. W imię czego? Nawet dziś sobie nie potrafiliście odpuścić. Co niektórzy od rana tak. Może to im pomaga na mózg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 368 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Tak, zaczynam sie przy Madzi czuć jak w zakładzie psychiatrycznym. Myślę, ze odstawiła Ketrel, bo ma chyba atak manii No i dlatego ja jak do mnie napisze kilka zdań próbując mnie obrażać zazwyczaj jej odpisuje 3 słowami bo walka z nią nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 4 Napisano 4 godziny temu Elka też bzdury o mnie wymysla i uchodzi jej na sucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Ja nigdy nie identyfikowałem się z ogółem i tak jest dobrze , a że jest syf wśród populacji to ja wiem . Ty jesteś jeden wyjątkowy a inni to reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Hugh Hefner napisał: Nie, chora na urojenia Madziu. To ty rozglaszalas podniecona, że zaproponowałem mu, żeby mi obciągnął. Gdybyś była facetem, zrozumiałabyś przekaz. A ze jestes kobietą to zrobiłaś sie mokra i zaczęłaś o tym fantazjować. Dlatego zapytalem czy dostalas kiedys chu.jem po mo.rdzie w ramach gry wstępnej. Ty od razu pobiegłaś na skargę, bo spodziewałaś się romanycznego przekazu. Grzecznie zaborczy mężu drugiej żony, którą utrzymujesz Odbij typie ode mnie i Brum, którą również hejtowała twoja żona ze strzelbą Nie życzę sobie gapo żebyś mnie cytował i ciągle się mną wycierał. Ty w ogóle jesteś tak niemęski i rozlazły, że ciągle mam wrażenie (inni kiedyś też mieli) że jesteś babą udającą faceta Pośmiane, a teraz hejtuj jak to masz ciapki w swoim zwyczaju, rozmawiając z żoną przez łącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Udało Ci się to. W sumie to sam sie smieję, bo to wręcz niewiarygodnie dla mnie, ze ona tu kilku osobom tak pisała. Nie wiem co sobie wyobrażała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 509 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To nie wiesz kim jesteś i dziwnym przypadkiem znowu wyskakujesz z krzaków kierując pierwsze kroki do mnie A psychiatra wie kim jesteś , bo powinien . Kieruję pierwsze kroki do ciebie bo wchodzę i widzę, że juz pisałeś jakieś farmazony o mnie. I ja wiem kim jestem, pytam kim jestem w twoich urojeniach. Takie proste rzeczy trzeba chłopu tłumaczyć. A bierze się za rozszyfrowywanie ludzi na podstawie ukrytych przesłanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: A mąż rudej chciał, żeby Widmo zrobił mu dobrze, za co dostał uśpienie konta od Wasp Ty tak na trzeżwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Elka też bzdury o mnie wymysla i uchodzi jej na sucho A ty wymyśliłeś kiedyś, że Elka kradła mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 360 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No i dlatego ja jak do mnie napisze kilka zdań próbując mnie obrażać zazwyczaj jej odpisuje 3 słowami bo walka z nią nie ma sensu. Wiem, Elciu. Ale na dzien dzisiejszy nie mogę sie powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 427 Napisano 4 godziny temu Czy jest tu w ogóle ktoś, do kogo ta frustratka jeszcze się nie dopierniczyła? Bo mnie nie znając mnie ani nie widząc 'radziła' schudnąć i zadbać o siebie ona, która sama waży około 100 kg i nie ma bladego pojęcia ani o pielęgnacji, ani o modzie, ani o makijażu. Czaicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 621 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty tak na trzeżwo Mi też wypominała, że chciałem zrobić loda lezakowi. Wielki mi hallo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 359 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Kieruję pierwsze kroki do ciebie bo wchodzę i widzę, że juz pisałeś jakieś farmazony o mnie. I ja wiem kim jestem, pytam kim jestem w twoich urojeniach. Takie proste rzeczy trzeba chłopu tłumaczyć. A bierze się za rozszyfrowywanie ludzi na podstawie ukrytych przesłanek Gdybyś się nie przebierał i nie ukrywał flagowca, to nie byłbyś podejrzewany o najgorsze i takie oczywistości trzeba ci tłumaczyć to kim ty możesz być . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: To nie wiesz kim jesteś i dziwnym przypadkiem znowu wyskakujesz z krzaków kierując pierwsze kroki do mnie A psychiatra wie kim jesteś , bo powinien . To źle że cie lubi I kieruje się od razu do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 340 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty tak na trzeżwo Oczywiście, że trzeźwa jak zawsze.. Rano obowiązki wzywają, bo ja nie mam gosposi, bezrobocia i sponsora Napisał wprost do Widmo, która cisnął mu "Wiesz co Widmo możesz mi zrobić loda i sp.... ać" po czym temat się stracił, a Gapa dostal blokadę i 50 punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 149 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 31 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Nie wątpię, że ci się to podoba xD a co sądzisz o modlenie się, żeby nikogo nie zabiła, bo akurat prawo jazdy za punkty straciłeś Ferrari jakiś nie przemawia do mnie, nie na polskie drogi. Można kupić sobie karnet chyba 400 zł.kosztuje 1 godzinę możesz jeździć. Tak wprawdzie ja wszystko naprawiam co ma 2 koła. Nawet CBR 1200 aktualnie jest na moim podwórku. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 368 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Wiem, Elciu. Ale na dzien dzisiejszy nie mogę sie powstrzymać Rozumiem, też tak czasami mnie najdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1174 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Mi też wypominała, że chciałem zrobić loda lezakowi. Wielki mi hallo. Głodnej lody na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 368 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Mi też wypominała, że chciałem zrobić loda lezakowi. Wielki mi hallo. A to nie było tak że chciałeś wejść w leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach