Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek1986=

Czy jesli facet jest juz dlugo z dziewczyna to jest to normalne ze siee onanizuj

Polecane posty

Gość aniolek1986=

Jestem z moim chlopakiem od ponad 4 lat i on jest teraz w wojsku na przeszkoleniu studentow i zastanawia mnie fakt ze sam mi sie juz kilka razy przyznal ze musial pojsc do lazienki i no wiecie...!!!czy nie mam sie czym matrwic? czy to raczej problem? to normalne u facetow czy nie?z gory dzieki za odpowiedzi =)

uwierz! nie normalneby było gdyby tego nie robił! tym bardziej majac dziewczyne i siedzac w woju! :P

Gość *** *** ***
zgadzam się z malarzem to normalne nawet w poczatkowej fazie związku i gdy ma się partnera blisko...więc po 4 latach i w wojsku to tym bardziej normalne. a ty się nie masturbujesz?

a my już po ślubie ;p i mój też chodzi do łazienki :D żołnierze robią tam wiele pozytecznych rzeczy np. myją się ;p Normalne, normalne ... chyba lepiej tak niż... do sąsiedniej wioski ...

Gość t11
wydaje mi sie ze w duzej mierze zalezy to od potrzeb seksualnych karzdego

Gość Peben
tylko uwazaj, bo mozna wpasc w nałóg samozaspokajania.

Gość norweg
"Peben" a ty juz wpadles?

Gość zdradza cie z reka
:P

Gość Peben
wpadlem, dlatego ostrzegam innych.

Gość norweg
to smutne a raczej zalosne

Gość Peben
zalosne? nalog, jak kazdy inny. Czy palacz tez jest zalosny?

Gość norweg
jest bo ma slaba wole a z waleniem gruchy jest tak samo

Gość dziewczyna2222222222222
ja też sobie robie sama choć mam chłopaka

Gość Peben
no, moze... tak czy siak, walenie konia nie jest takie bezpieczne, jak sie ciagle mowi.

Gość aniolek1986=
dzieki ze odpisaliscie na moje pytanko!!!!a co do naszego zycia intymnego to odkad jest w wojsku zadko sie kocghamy tzn tylko gdy przyjezdza ale gdy chodzi o nasze zycie gdy nie byl w wojsku to mozecie wierzyc albo i nie :kochamy sie zawsze gdy tylko mamy ochote tak to jest tym bardziej ze jestesmy juz ze soa dlugo i waruki mamy sprzyjajace tzn jestem studentka i mam wlasne mieszkanie nikt nam nie przeszkadza i jest super!!! a tak w ogole to jutro o tej godzinie moj mundurowy do mnie przyjedzie dostal przepustke =)

Gość norweg
to jutro bedziesz piszczec z rozkoszy a moje K DOPIERO ZA TYDZIEN

Gość dfij
ma przepustke i wraca do dziewczyny, zamiast isc z kumplami do klubu na panienki?

Gość norweg
TAKIE DZIWNE?A moze on ja kocha prawdziwie czysta miloscia i nie tylko sex sie dla niego liczy?

Gość aniolek1986=
do dfij!!!!widzisz sa na swiecie pozadni faceci tacy jak np moj chlopak kiedys jak dorosniesz to sam dojdziesz do tego ze jak sie nie widziales ze swoja dziewczyna dwa tygodnie tak jak my teraz to bedziesz myslec tak jak moj zolnierz tylko o tym kiedy mnie przytuli i zasnie obok mnie wiesz jestesmy juz na takim etapie ze traktujemy sie bardzo powaznie tym bardziej ze za rowne dwa tygodnie moj chlopak bedzi juz cywilem i z tego co sie dowiedzialam zamierza w koncu mi sie oswiadczyc=) pozdrawiam i nie dziw sie ze nie idzie z kumplami na piwo po pierwsze na kazda impreze chodzimy razem a panienki to w ogole odpadaja !!!

Gość dfij
norweg i aniolek1986= - nie bierzcie wszystkiego na powaznie :P

Gość aniolek1986=
do norwega!!!! widze ze pozadny gosc z Ciebie!!!no wlasnie my sie kochamy a panienki to przynajmniej naszym zdaniem sa dla tych co nie maja swojej dziewczyny albo dla takich typow co maja swoja dziewczyne ale zabawiaja sie z kim popadnie znam takich i poprosti jest mi nie dobrze jak na nich patrze gdy przytulaja sie do swojej niby jedyniej dziewczyny a tak naprawde z checia przeleca bo okresleniem seksu z milosci tego nazwac nie mozna kada istote ktora sie rusza!!!! pozdrawiam Cie norweg masz u mnie PLUSA =)

Gość norweg
milosc to raczej powazny temat.Nie sadzisz?

Gość aniolek1986=
DO DFIJ: SPOKO JA AZ TAKA OBRAZALSKA NIE JESTEM ALE PROBUJE cI WYTUMACZYC ZE NIE KADY FACET MYSLI O SEKSIE Z BYLE KIM I BYLE GDZIE!!!! pozdrawiam Wybaczam Ci!!!!

Gość major mgr
Po studiach nie biora do wojska Rozporzadzenie z 2005 roku

Gość norweg
a powinni!

Gość aniolek1986=
Dla mnie milosc to bardzo powazny temat i jest sensem mojego zycie pomimo tego ze moj chlopak juz prawie 3 miesiace jest w wojsku nawet nie przeszlo mi przez mysl zeby go zdradzic lub cos w tym rodzaju i jestem dumna z tego ze mam super faceta ktory jest dla mnie wszystkim a nie tak jak np moja kumpela z ktora chodze na studia tez ma faceta w wojsku to lata na imprezy pisze z jakims gosciem i sie z nim umawia ja moj zwiazek traktuje powaznie!!!choc zpewne znajda sie takie osoby ktore powiedza ze zadna studentka nie jest powazna itp ja jestem mieszkam sama mam wlasne mieszkanie i nie mysle o robieniu czy chodzeniu na jakies imprezy bez ojego chlopaka nigdzie sie nie ruszam i sadze ze to jest fair wobec niego i mnie samej!!!!

Gość aniolek1986=
do majora mgr: moj chlopak ma skonczony licencjat wiec go wzieli nie sciemniam!!!! a dalej na studia nie poszedl bo otworzyl firme i jak narazie nie mial czasu ale teraz od pazdziernika pojdzie napewno!!!

Gość osama
a normalnie to jak czesto sie bzykacie aniolki?

Gość aniolek1986=
kurde nie pisecie juz a szkoda z checia dowiedzialabym sie od WAS jak Wy traktujecie swoje dziewczyny bo zawsze sie nad tym zastanawiam czy to prawda ze prawie kazdy facet zdradza?

Gość aniolek1986=
o osamy: a co pamietnik piszesz?po co Ci to wiedziec? moge Ci tylko tyle powiedziec ze sie nie nudzimy =)