Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek1986=

Czy jesli facet jest juz dlugo z dziewczyna to jest to normalne ze siee onanizuj

Polecane posty

A ja Cię Aniołku doskonale rozumiem, jak to jest czekać na tego jedynego - mundurowego ;) .... yh ja mam to szczęście, że poligon jest tylko 30 km od domu ;p i póki, co każda niedziela zaliczona, co prawda to tylko 4 godziny, ale lepsze to niż nic. Mój tez jest jakiś inny i nie wstydzi się mówić, że kocha tylko jedną. A skąd wiem, bo przez przypadek dostaje esy adresowane nie do mnie a do jego kumpli. Wiem też, że się z niego nabijają słyszałam nawet określenie \"ciota\" - bo nie chce zdradzać żony. O zgrozo :) na szczęście są wartości, które ceni i szacunek do samego siebie. Także gdziekolwiek mój żołnierzyk się znajduje śpię spokojnie. A co mój mąż powiedział innym niewydarzonym, napalonym facetom na poligonie? Że nie będzie po nich poprawiał i jakoś żarty się skończyły. Do tego na samym początku powiedział, że wymaga szacunku dla siebie i żony i nie życzy sobie żartów i o dziwo zadziałało. A te upojne noce, gdy wraca do domu do dłuższej nieobecności … ;) A jak to jest z tym zaspokajaniem cóż każdy sobie radzi jak może. Wolę to niż skoki w bok. Porównać to można do hm … posłużę się przykładem kulinarnym. Jestem głodna, i to od dłuższego czasu, więc zadowolę się degustacją surowego kartofla vel ziemniaka, jak kto woli. Nie jest smaczny, ale jem, by, choć przez chwilę zaspokoić potrzebę głodu. A seks z mężem jest jak degustacja ugotowanych ziemniaczków do tego ze śmietanką. Takie to dopiero rozpływają się w ustach, kosztuję je powoli delektując się każdym kęsem. Ktoś powie taka głodna, nienażarta ? Może zdrada ? A ja powiem nie dziękuję, – bo wyżeranie z cudzego talerza mnie nie interesuje, jest w moim odczuciu niekulturalne i dla mnie obrzydliwe. Więc z dwojga złego – masturbacja jest dla mnie jak najbardziej naturalna rzeczą.

Gość hhahaha
jak sie onanizuje a ma dziewczyne to to raczej niesjest normane...je przestałem zaraz po 1 razie (17l)

Gość mala Mi...
Ludzie z jakiej wy planety jestescie, tak sie czasem zastanawiam.Te wasze problemy natury seksualnej...hmm,jak czytam niektore wasze topiki to smiac mi sie chce.Co w tym dziwnego lub chorego, ze facet sie onanizuje? Kazdy facet to robi i chyba kazda kobieta!! Niewazne ile trwa zwiazek.Ja widuje sie ze swoim facetem raz na tydzien.Oboje to robimy i kazdy z nas o tym otwarcie mowi.

Gość aniaolek1986=

Gość wysil muzg
normalne jest, ze kazdy czlowiek sie onanizuje (procz tych, ktorzy po prostu nie lubia uczucia orgazmu lub wierza w zabobony), niewazne czy ma partnera/ke czy nie i niewazne jak dlugo sa razem. nie wiem, co w tym az tak wyjatkowego, zeby az zakladac topik :P

Gość aniaolek1986=
Dziekuje Wam wszyskim za odpowiedzi na moje pytanko!!!!!! w 100%zgadzam sie z ZONA MUNDUROWEGO -my kobiety zolnierzy pomimo tego,ze sie nie znamy w realu to widze wiemy wszystko na temat zycia z zolnierzem =)Ja cale szczescie za rowne 11dni bede miala swojego zolnierza juz na stale-tzn 22grudnia konczy sluzbe i pomimo,ze dostal propozycje pracy w poznaniu w jednostce nie zdecydowal sie,bo dzieli nas ponad 400km i nie czujemy sie z tym dobrze!!!jak nigdy sie nie klocimy-to od tych trzech miesiecy zdarza nam sie to czesto,bo starsznie tesknimy za soba,ale juz sie konczy ten rozdzial w naszym zyciu zwany :wojskiem!!!!ciesze sie bardzo bardzo,bo pomimo,iz moj chlopak przed wojskiem tez byl caly czas w biego,bo prowadzi firme to i tak to lepsze niz spatykania raz na tydzien albo i dwa-co dla nas jest ciezkie-nie bede ukrywac-twarda to ja nie jestem!!!!pisze,bo wlasnie 5godzinek temu moj Grzesiek pojechal znow do jednostki i smutno mi bez Niego!!!!pozdrawiam Was wszystkich

Gość aniaolek1986=
do persony pod pseudonimem: "wysil muzg"!!!! po pierwsze:mozg piesze sie przez ó po drugie:jesli Ci sie nie podoba moj topic to najzwyczajniej w swiecie nie czytaj go!!!! po trzecie:nauka ortografii byla w podstawowej szkole ile Ty masz lat? po czwarte: i tak Cie pozdrawiam =) i mam nadzieje ze masz wrodzone problemy z ortografia!!!

Gość wysil muzg
tak, nie wiedzialam :P a zgadnij dlaczego napisalam muzg przez "U" ????????

Gość wysil muzg
aniolku ja tez cie pozdrawiam i dlatego weszlam na twoj topik, zemi sie podoba :D tylko pytanie z tytulu jest rozbrajajace :D :D nie gorsz sie moja ortografia, nie mam polskich czcionek na kompie i jak moge, to przynajmniej zastepuje je fonetycznymi odpowiednikami ;)

Gość aniaolek1986=
do "wysi muzg" spoko w takim razie dzieki ze przeczytalas moj topic =)

Gość telemach
onanizuję się codziennie, czasem kilka razy dziennie

Gość leoleo
a tak miedzy nami czy ten twoj zołnierz to twoj pierwszy facet z ktorym masz doswiadczenia ze tak to nazwie "z pod kołderki" Z tego co czytam to chyba tak zgaddza sie?

Gość hyzior
bardzo normalne nie ma się czym martwić

Gość Od kiedy powstało wojsko
wszyscy dobrze wiedzą, że żołnierze będący w trakcie wykonywania służby rozładowują swoje napięcia seksualne ręcznie. I nie ma to nic a nic wspólnego z jakąkolwiek zdradą.

Gość aniolek1986=
tak to moj pierwszy a zarazem ostatni facet z jakim uprawiam seks i sadze ze nie mam sie czego wstydzic nie jestem z takich ktore to nie potrzebuja wyliczac facetow z ktorymi spaly!!!!