Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna polewka

sflustrowani 30 letni faceci z syndromem Piotrusia Pana

Polecane posty

wkurzają mnie tacy mają o sobie wysokie mniemanie , a w oczach innych wyglądają niestety dość żałośnie takie nieporadne życiowo ciapy:-O

Gość acidofilna
sfrustrowani ;) :D 🖐️

Gość ania listka
a co to znaczy SFLUSTROWANI? moj slownik znalazl tylko flamaster jako slowo bliskoznaczne

Gość też znam
zamiast iść do przodu to zatrzymali się w miejscu zyjąc złudzeniami i tym co było, a nie wróci...

Gość też znam
zamiast iść do przodu to zatrzymali się w miejscu zyjąc złudzeniami i tym co było, a nie wróci...

Gość SFRUSTROWANI
do cholery debile nauczcie sie pisać !!!!!!!!!

Gość
hmm o ile wiem nazwa topiku to stwierdzenie wewnętrznie sprzeczne... Przy syndromie Piotrusia Pana to co najwyżej partnerki (albo chcące nimi być) takich facetów są sfrustrowane. Jeśli sfrustrowany jest facet to chodzi raczej o syndrom Maminsynka Pospolitego...

Wieczny chłopczyk. Egoista. Zabierze swojemu dziecku zabawkę i bawi się nią. On jest najważniejszy. Musi być tak, jak on lubi. :)

też mi nowość, a są inni faceci ;p Równie dobrze można to odnieść w drugą stronę, kobitki są nic lepsze. A czasami biją mężczyzn na głowę, bo potrafią jeszcze wskoczyć na plecy i wbić pazurki w policzek. Egoizm takie teraz czasy... Konsumencki styl życia... Pokażcie mi dorobkiewicza, który nie jest egoista...