Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły chłopak

Jeśli nie możesz znaleźć dziewczyny...

Polecane posty

Gość Zwykły chłopak

Uwierzcie, wygląd TO NIE WSZYSTKO! Najważniejsza jest osobowość, to co sobą reprezentujesz, jaki jesteś, co lubisz, jakie wartości są dla Ciebie ważne. Przykłady można mnożyć, np. mnie kiedyś bardzo podobała się pewna dziewczyna, hmm... może raczej powinienem powiedzieć - kobieta, podobała się głównie wewnętrznie, ale myślałem: "Czym taki małolat jak ja, lekko po dwudziestce, może zaimponować dziesięć lat starszej kobiecie, ładnej, z dwoma fakultetami, inteligentnej, oczytanej?" Udało mi się zdobyć jej nr telefonu, może pominę całą historię, ale ostatecznie jesteśmy razem:). Nie chodzi mi bynajmniej o to, by chwalić się, bo nie ma czym, chcę pokazać, że patrzy się sercem, wzrok potrafi kłamać... Powodzenia, na pewno i wam się uda.

Gość co za prewersja
Takie stare pruchno Ci się podoba? :o

Gość Zwykły chłopak
Tak. Przynajmniej mam pewność, że moje "stare próchno", gdy oboje zestarzejemy się, w dalszym ciągu będzie tą osobą, którą pokochałem. W przeciwieństwie do jakiejś pustej lalki, której głównym atrybutem jest uroda. Głównym, a może i jedynym.

Gość upupup
a jak wygląda lalka... >>???

Gość upupup
Najgor5sze jest to że często ładne kobiety postrzegane są jako puste.. nie wiem skąd to się bierze.. prosze mężczyzn żeby widząc kobietę nie zakładali że jak ładna to od razu głupia.... żenujące naprawdę...

Gość Zwykły chłopak
Źle zadane pytanie, nie chodzi o to, jak wygląda, ale jaka jest "lalka", skoro używamy już tego określenia.

Gość upupup
no ok... masz racje nie jak wygląda ale jaka jest.. to jaka jest lalka?? słucham

Gość co za prewersja
Zwykly chlopak gustuje w mamuśkach :P proste dlatego uważa, że dziewczyny poniżej 30 roku życia to jakieś kukły i manekiny... :P to jakiś kompleks mam wrażenie :P

Gość co za prewersja
a co jest złego w dbaniu o swój wizerunek? jeśli to porawia nastrój, jest to robione z gustem i nie przysłania całego świata to ok ;) A wracając do tematu... Jeżeli nie możesz znaleźć dziewczyny... poszukaj zdesperowanej "mamuśki" której już nikt kijem tknąć nie chce :D

Gość upupup
No ale nie przesadzajmy że kobiety ok 30 lub lekko po to "mamuski". Bo z tego co piszecie wynika a o takiej kobiecie mówi autor z tego co wnioskuje..

Gość upupup
Zwykły chłopak a ile ty masz lat??

Gość jupiter1
popieram autora topiku sam mam kobiete starsza od siebie i jest nam ze soba super , jestesmy juz po zareczynach . Tu nie chodzi o wiek i ci ktorzy pisza" stare prochno " sami nie wiedza co mowia. To tylko o was swiadczy , o waszym charakterze.. Nie wazne ile ma sie lat , wazne by umiec sie dogadac ze soba itp. Do uupppp -> mam wrazenie , ze to co piszesz , piszesz we wlasnym imieniu tzn napewno tak ale z Twojej wypowiedzi wnioskuje , ze mowisz o sobie czyli uwazasz sie za 8 cud swiata , jaka to ty piekna nie jestes i wlasnie faceci uwazaj ciebie za pusta .. Troche pokory wg mnie...

Gość upupup
jupitr_1 --> nie uważam sie za 8 cud świata i faceci nie uważają mnie za pustą.. wręcz przeciwnie.... błędne wnioski wyciągnąłes z moich wypiwiedzi.. pytam o to wszystko z ciekawości.. intersuje mnie męski punkt widzenia.... ;)

Gość upupup
jupiter1--> i zgadxam sie z Toba a propos róznicy wieku.. nie ma znaczenia.. a co do pokory jeszcze to posiadam...spokojnie..

Gość dziara
ale o co chodzi? ten temat ma niby być dla kogokolwiek poradą niby w którym momencie

Gość zswa
pewnie ma celulit i rozstepy i jest szeroka

Gość czas ma to do siebie
że uplywa, tez bedziecie mieć 30 lat , to nieuchronne nazywanie kobiety czy faceta w obojetne jakim wieku "starym pruchnem" świadczy tylko o braku nie tylko kultury ale mózgu to że mlodszy facet zainteresowal sie starsza od siebie kobieta to nie powód żeby ziać nienawiścia ........ ale w tym kraju mnóstwo jest ludzi bezinteresownie nienawidzacych, a już jak ktoś jest szcześliwy to bezapelacyjnie trzeba go zagryzc....

o qrwa ludzie chłopak zarzucił normalny temat a wy go chamsko zjechaliscie:/ to młodszy facet nie moze byc ze starsza kobieta z miłosci ale taka dwudziestka na przykład z facetem starszym o 30 lat dla kasy moze byc?:P

Gość dziara
temat jest: Jeśli nie możesz znaleźć dziewczyny... a potem jest historyjak jak to autoer poznał kobietę ja tam nie wnikam czy młodszą czy starszą tylko co ma jedno z drugim wspólnego znaczy się temat z treścią