Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evra

przykleiłam pierwszy plaster i juz sie troszke jeden rog odkleił moze tak byc?

Polecane posty

Gość evra

czy to moze spowodowac mniejsza skutecznosc co mam teraz zrobic?

Gość czipsik
hej :) ja tez stosowałam te plastry ale kazdy jeden mi sie odkleiał :/ no myslałam ze mnie szlag trafi az w koncu zrezygnowałam z tego bo tyle kasy a cały czas byłam w stresie czy on jest przyklejony czy nie :/ szkoda na to pieniedzy no ale to tylko moje zdanie :) pozdrawiam

Gość bambinek
hej ja właśnie zmieniłam tabletki na plastry, ale jeszcze nie naklejałam mój gin powiedział, że najlepiej przyklejać plaster po prysznicu, a skórę dodatkowo odtłuścić np. spirytusem potem nakleić plaster i przytrzymać minutę i jeszcze, żeby przyklejać go w miejscach, gdzie skóra się nie marszczy a czy teraz będzie działał prawidłowo to nie wiem, ale chyba tak... może naklej na wierzch zwykły plasterek, tam gdzie się odkleja, żeby już bardziej nie odchodził

Gość evra
no ja wlasnie tak zrobilam po prysznicu i na suchą skore i juz za chwle sie odkleil ten rog i chyba jednak podbrzusze to najgorsze miejsce na ten plaster a poza tym nie jestem pewna czy tak mozna plaster na to ale kurcze ten rog to juz jakies 3mm odszedł wiec nie wiem czy to bedzie nadal skuteczne a nie wiecie moze czy moge go calego odkleic i gdzies indziej?? choc bewnie juz sie trzymac nie bedzie