Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askaaa

Krótkie włosy a fryzura na studniowke

Polecane posty

Gość Askaaa

mam raczej krótkie wlosy...mocno pocieniowane(najdłuzsze kosmyki ledwo siegaja ramion)...czy z takiej długosci włosów da sie zrodic jakas fajna fryzure?Nie wiem czy warto isc do fryzjera(zreszta moja kolezanka była raz czesac sie na wesele...ma długie włosy-za uczesanie zapłaciła 60 zł...a wygladała naprawde nie ciekawie-takie zwykłe upiecie

Gość Aneta_Marzena
ja mam podobny problem...tez mam krótkie włosy.Dlatego zdecydowałam sie je po prostu wyprostowac i jakos ładniej ułozyc(przyeciez koka z nich nie zrobie)Wiec do fryzjera nie ide

Gość Do Askaaa
miałam podobną długość włosów na studniówce, fryzjerka mi je fajnie podwinęła do góry (na końcach), ładnie wysuszyla i posypała delikatnym brokatem, do długiej czarnej sukni na ramiączkach wyglądały super. moim zdaniem takie włosy za ucho-do ramion jeszcze trudniej jest samemu efektownie uczeszać, dlatego na Twoim miejscu bym poszła do fryzjerki

Gość EVLENKA
zgadzam sie z przedmowczynia,ja na studniowke po prostu pokrecilam sobie wlosy.I normalnie koszmar,mimo iz kupilam najlepsze lakiery i pianki do wlosow,fryzura i tak sie rozpadla po 1,5 godz.Ale lipa...lepiej idz do fryzjera-bedziesz pewna trwalosci upiecia...

Gość EVLENKA
zgadzam sie z przedmowczynia,ja na studniowke po prostu pokrecilam sobie wlosy.I normalnie koszmar,mimo iz kupilam najlepsze lakiery i pianki do wlosow,fryzura i tak sie rozpadla po 1,5 godz.Ale lipa...lepiej idz do fryzjera-bedziesz pewna trwalosci upiecia...

Gość Aneta_Marzena
ja sie tam sama czesałam.Wyprostowałam włosy i tyle...z moich włosów naprawde niewiele mozna było wykombinowac.Wczesniej jednak radze sobie w domu popróbowac i zobaczyc czy dane uczesanie ci pasuje...w razie czego zawsze mozesz sie jeszcze zapisac do fryzjera.Ja miałam do wybory albo fryzjer albo kosmetyczka( brak funduszy) i wybrałam to drugie...bo na codzien sie nie maluje i raczej nie potrafiłabym sie perfekcyjnie umalowac

Gość Aneta_Marzena
to było na półmetek...i tak samo chyba zrobie na studniówke

Gość kingakinga
macie jakies linki z ciekawymi fryzurkami?

Gość maatttuurzystaa
podnosze