Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flame uciekam

Flame ma przesliczne oczy

Polecane posty

Gość nie umie dziewczynka
no wiesz dziecinko, oczu może nie umiesz malować, więc po co się do tego zabierasz? idz lepiej lalki poprzebieraj

Gość nie przejmuj się nimi Flame
zazdrośnicy, którzy nie mają czego pokazać :o

Gość nie umie dziewczynka
jeszcze byś sie zdziwiła koleżanko, ale , jak to mówią, nie dla psa kiełbasa :) pozdrawiam

Gość po co tak atakujecie Flame
???? leczycie w ten sposób kompleksy? żałosne doprawdy :o

na to wyglada... przyczepili sie do \"posklejanych\" rzes jakby nie mieli innego tematu do rozmowy..;x idioci i tyle...

hahahaha juz napewno nie bede nic pokazywal na tym forum, ktos to wkleja swoje foty oczu czy czegokolwiek jest idiota a inni go malupuja i czego mam tutaj zazdroscic??!! glupoty??!! dobre sobie :D

tak to forum ostatnio wyglada-ktos zalozy fajny topik rozkreci go ale sie sie znajda patafiany co wszystko roz***rza...

dokładnie :) nie dla psa kiełbasa, dlatego przestańcie się wreszcie dziwić, ze Flame nie chciała wam nic więcej poza oczami pokazać

OCZY-> bo nie masz czego pokazac... a glupota jest to co ty robisz...

o ku*** wa co ma dupa do oczu?? teraz to ktos sie pochwalil inteligencja ;x gratuluje,polglowku...;x

oczy bardzo ładne, niewem czego się \"oczy to nie wszystko \" czepia , no w sumie każdemu podoba się to co podoba, ale Twoje oczy mogą się podobać i zasługują na zainteresowanie. hej 🌼

ok jesli sie nie podobaja to moze o tym napisac ale nie ublizac nie uwazasz?? od poczatku mnie atakowal;/

Gość no dalej oczy
powyżywaj się jeszcze, powściekaj, w końcu musisz gdzieś wylac swoje frustracje pustaku, pewnie nikt cię nie lubi i sam/a wyglądasz jak Qasimodo (który w przeciwieństwie do ciebie był chociaż sympatyczny) nie ma to jak bezinteresownie dowalić bliźniemu, prawda? żałosne i żenujące, niestety bywaja i tacy jak ty :o

wezme moje sliczna oczka i pojde kiedy bede chciala,a ty wez to czym nie mozna sie pochwalic i :idz przez zboze siostro...

no dlaje oczy-> dziekuje za wsparcie w starciu z tym czyms:O

ide spac bo nudza mnie te dziwne zarzuty... milej nocki wszystkim zyczliwym zycze🖐️

a mnie nie ruszaja twoje zarzuty bo ja swojej fotki tez nigdy nie zamiescilam... wiec nie mam sie czego wstydzic,a oczka owszem-mam ladne...

Gość no dalej oczy
wiesz, nas też nie rusza twoja głupota, bo tak naprawdę to tylko twój problem, więc bye, dus się dalej w swojej żółci 🖐️

Gość laaasiakaklala
hej Flamie :) akurat jak był tamten temat żeby pokazać swoje foty to weszłam na kafeterię :) zainteresowałam się tematem i tak weszłam na chwilę :) powiem Ci szczerze, jako dziewczyna,że masz naprawdę śliczne oczy. Bardzo mi się podobają, są takie wyraziste. Jakiego tuszu używasz?? Niesamowicie "kręcą" mnie tak pomalaowane oczy :D tutaj odzywa się większość zazdrośników, nie możesz mieć nic fajnego,ładnego bo od razu kłamiesz albo jesteś pusta :) nic się nie przejmuj :* oczy naprawdę śliczne! może spróbuj w jakiejś agencji reklamowej... będziesz reklamować tusze czy nawet coś do twarzy :)

Gość laaasiakaklala
mialam się wogóle wpisać na tamtym temacie właśnie odnoście Twoich oczu,ale zaciął mi się komputer:D i teraz trafiłam tutaj ;p