Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie jesteście i tyle

Polki zadzierają nosa, a przystojni korzystają

Polecane posty

Gość głupie jesteście i tyle

Ładne dziewczyny gardzą przeciętnimi, chcą ładnych a że ich jest pare procent, to walka o nich jest ostra...jaki rezultat, mają was na pęczki nie muszą się ograniczać do jednej, bo chętnych jest wiele, potem płacz , że zdrdza i, "że wszyscy faceci to świnie" Dobrze wam tak bo za wasze płytkie pobudki dostajecie obuchem po łbie.

Gość tak wlasnie jest

Gość dziara
wiedzę, że to nie był dobry dzień

Gość war peace
ale to ich niczego nie uczy , woli być zdradzana z ładnym , niż spokojna z przeciętnym...

Gość tak wlasnie jest

Gość lookerr
Cos w tym jest. Znam wiele panien z odzysku czy rozwodek z dziecmi, ktore zostawili amanci :). Teraz placza i robia dobra mine do zlej gry. :)

Gość jaka ja aga
poniewaz polacy nie sa ladni znalazlam sobie meza obcokrajowca i tym sposobem rozwiazalam problem nieladnosci

Gość a ja muszę przyznać
że nie lubię ładnych facetów.....tych takich slicznie ubranych po siłowni i solarium i fryzurką jak by prosto od fryzjera......... tacy mnie zniechęcają bo są tak mało męscy że równiedobrze mogłabym zamiast takiego być z panną....................... blleeee dla takich kolesi mówię jA.............................. wolę tych normalnych (nawet z brzuszkiem takim jaki ma mój miś)

Gość pralina
a ja muszę przyznać ----->mam bardzo podobny gust do Twojego,tez nie lubię gogusiów z toną żelu na włosach i spolonych na machoń przez solarium.Facet nie musi być piękny,wystarczy żeby był schludny,czysty i dbał o siebie ale w umiarkowany spsób nie taki dla którego jedynym kultem jest jego własne ciało,bo są bardzo nie męscy.