Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magia obłoków

Poznałem 28 letnia dziewicę

Polecane posty

Gość magia obłoków

Jest naprawdę niebrzydką, całkiem zgrabną delikatną brunetką, doskonale, gotuje jest skromna i taka bardzo spokojna. Własnie - spokojna.Za spokojna.Taka szara myszka.Zero przysłowiowej ikry, odrobiny luzu , szaleństwa (np. nigdy nie upiła sie na imprezie ,nawet na studiach)Wogóle stroni od alkoholu Śpi w piżamie, kladzie sie spac o 21.30. O intymnych sprawach nie wspomnę.Wstydzi sie wziąc penisa w dłoń a o pocałowaniu go mowy byc nie moze.Mnie pozwala tylko delikatnie "pomiziac" ręką po jej szparce.Wtedy szybko ma orgazm i jest po pieszczotach.Na moja delikatna sugestie ze chcialbym cudownie , namietnie ją wykochac , słyszę stanowcze NIE ( :) ) Dziwne prawda ? Niedawno podczas rozmowy powiedziala mi ze kiedys należała do kólka oazowego.cos mnie wtedy tkęnło i wróciłem pamiecią kilka lat wstecz , kiedy miałem okazję n ajkiejs imprezie poznać kilka dziewczat wlasnie takich oazowych, mlodych studentek. One tez takie były ,zahukane , spokojne, bez odrobiny szaleństwa . Cóż , to juz taki typ ludzi. Niedawno uswiadomilem sobie że będę jednak musial rozstac sie ze swoja.Spotykemy sie ledwo kilka miesięcy wiec moze nie bedzie za bardzo placzu z jej strony.Po prostu musi poznac faceta ktory zaakceptuje ja taką jaką jest. Ja niestety nie potrafię.

Gość ja bym spróbował
ciche wody to z reguły, jak się przełamią - wampy.

Gość magia obłoków
Dodam, że Ona pracuje na stoisku z miesem w Dworkach k/ Siedlec. Poznalismy sie jak kiedyś wpadłem przejazdem aby kupić pól kilo słoniny na skwarki do jajecznicy ( :-) )

Gość magia obłoków
Dlaczego mam prowokowac ? Po prostu kobieta okazala sie być osobą bez jakiegokolwiek temperamentu.A ja nie lubie tego typu kobiet i tyle.

Gość anitka1
a ty autorze ile masz lat?

Gość dziewictwo to podstawa
kobieta ,ktora nie jest dziewicą przegrała życie

Gość dobry material
na zone a nie na kochanke :)

Gość bagmaranta
rozumiem cię doskonale. lepiej ją zostaw. mam wrazenie, ze po kilu miesiącach juz powinna sie otworzyc, wiec jesli to nuie nastapilo to czas na wycofanie. ludzie mają czasem rózne oczekiwania

Gość anitka1
to czym cie ujela na poczatku?

Gość dobry material
powiedz jej ze sprawy intymne z nia sa dla ciebie niezadawalajace i jesli tak zostanie to nie widzisz swojej przyszlosci z nia :( wtedy na pewno sie ocknie i zrozumie swoj blad :)

Gość onja
wlasnie, moze postaw sprawe jasno i powiedz jej o swoich oczekiwaniach. dziwne to jest...a moze cie po prostu nie kocha?

Gość jupiter1
facet nie wieez co tracisz znalazles spokojna , powazna dziewczyne w dodatku dziewice ja bym sie nie zastanawial . Cicha woda brzegi rwie..

Gość magia obłoków
Dla mnie seks tez nie jest najwazniejszy. Chodzi o temperament ogólnie , o brak zainteresowań, ciekawosci swiata ktory tak sobie cenię u ludzi. Jesli ktos kto uwielbia koszmar p.t "M jak miłośc" czy debilne komrdie romantyczne to niech ogląda , nie bronię. Mamy inne spojrzenie na pewne sprawy , podejscie do życia.Jej to nie przeszkadza , czego wogole nie moge zrozumiec.

Gość gerronimo
Jakbym czytał o swojej eks. Identyczna z charakteru i zachowania, tyle tylko ze ona miała 25 lat i jeszcze była dziewicą. Niestety po 2,5 roku się rozstaliśmy, bo tego nie dało się już znieść. Ciężka sprawa z takimi kobietami...

Gość a możę Ty jej nie potafisz
rozbudzić? Też może tak być. Ja miałem dziewice ale 22 letnią, na początku też się wzbierała, ale dawałem z siebie max. Teraz to wszelkie bariery puszczają :classic_cool:

Gość onja
nie rozumiem czego oczekujesz? skoro sie roznicie, a tobie to nie odpowiada to zmien to.

Gość magia obłoków
onja - masz rację, pomalu przymierzam sie do tego aby jakos delikatnie i bez bólu zakonczyc te znajomosc. Ktos tutaj dobrze to ujął : takiekobiety dobry materiał na żonę i matkę ale nie na kochankę.Cóż , mysle że każdy mężczyzna szuka wlasnie czegos posrodku.

Gość a możę Ty jej nie potafisz
moje jest zajebistą kochanką :classic_cool:.

Gość gerronimo
A mogę zapytać ile czasu jesteście razem? Pytałeś się jej dlaczego ma takie podejście? A może chce czekać z seksem do ślubu? Moja była miała właśnie tzw. zasady, że seks tylko z mężem i nie mogłem nic zrobić. Do tego jeszcze jej prawie zerowy temperament powodował, że seksu po prostu nie potrzebowała. Ale ja byłem zakochany na zabój, dlatego wytrzymałem ponad 2 lata. I jeśli mogę Ci coś poradzić, to tylko tyle, żebyś dłużej nie ja czekał, bo się wykończysz, a i przy okazji zranisz tą dziewczynę ciągłym naleganiem na seks.

Gość magia obłoków
Widujemy sie pół roku.I nie naciskam na seks !!!. Powtarzam ze nie jest to dla mnie najwazniejsze.Chodzi mi ogólnie o mentalnosc.Poznałem ja troche lepiej i okazuje sie że to jednak nie ta kobieta.I tyle.

Gość chlopie glupis
ja poznalem tez taka dziewczyne, dziwica, animatorka oazy, ale jak sie przelamala to huragan istny. wczesniej miealem wiele dizewczyn, ale zadna jeje nie dorownuje pod wzgledem temperamentu generalnego napalenia pomyslowosci itd. kwestia jest przelamania i odrzucenia zahamowan ktore przez lata byly jej pompowane do glowy, jesli sie uda to wierze ze bedzie nieziemsko - tyle lat do nadrobienia. ale oczywiscie jest i opcja ze sie jednak nie przelamia no i wtedy to pewnie lipa

Gość wronka_
sadze ze kazda sie da przelamac nawet ta najbardziej religijna trzeba tylko wiedziec jak ale tobie juz milosc minela wiec po co tu gadac odpusc sobie a ona znajdzie kogos kto doceni ja i jej dziewictwo i podejscie do zycia

Gość magia obłoków
Nie oczekuję porady.Opisalem tylko swoja znajomosc , że taka kobiete poznałem.Cóż,uroda to nie wszystko. Odnosnie spraw intymnych: Kumpel z pracy dawno temu wpadl z 25 letnią wówczas dziewicą.Zwierzył mi się kiedys że po urodzeniu 2go dziecka stwierdziła że nie chce miec juz wiecej dzieci i seksu w tym malzenstwie juz nie ma. (ona teraz ma 35 lat)

Gość chlopie glupis
mnie sie zdaje ze nie kazda da sie przelamac. nigdy nie wiadomo :) ale u niektorych mozna wyczuc co z nie j wyrosnie

Gość onja
a w ogole to ja i moje kochanie cholernie roznimy sie od siebie pod wzgledem zainteresowan i podejscia do wielu spraw, ale cos nas do siebie przyciaga, nie tylko seks(ktory jest rewelacyjny!), po prostu iskrzy miedzy nami niesamowicie! jak nie ma uczucia to wszystkie starania na nic...

Gość onja
biedny ten twoj kolega, zal mi go straszliwie...

Gość chlopie glupis
moja miala 21 lat jak sie poznalismy wiec moze nie byla az tak zatwardziala oazowiczka

:D ja mam 21 lat i jestem dziewica i na razie nie mam w planie tego stanu zmieniac, powinnes sie cieszyc ze nie oddala sie 1 lepszemu , a ty jeszcze narzekasz

Gość magia obłoków
Antykoncepcji zakazuje przecierz kosciól. To naprawdę nie jest głupia dziewczyna.Jest taka a nie inna z natury i koniec.Na pewno znajdzie sobie faceta , mądrzejszego ode mnie (czego jej naprawde zyczę) ktory zaakceptuje ją taka jaka jest.