Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magia obłoków

Poznałem 28 letnia dziewicę

Polecane posty

Gość do bagmabaranta
ale farmazowny pieprzysz. Każdy lubi mieć orgazm, tylko każdy odczuwa jego potrzebę inaczej. Każdy lubi seks, tylko jedne lubia raz na m-c, inne 2 razy dzienne. Ale każdy LUBI, rozbija sie tylko o częstotliwość

Gość bagmaranta
nie chodzi o to czy znimi przebywam 20 godzin na dobe. Słyszeliscie kiedys o przyjacielskich rozmowach? Kolezanka mi sie kiedys wyzalila, ze ma 25 lat nie miala faceta, a asama nigdy nie zrobila sobie dobrze, nawet nie wie jak. A poza ty ludzie wy chyba nie wiecie co sie na swicie dzieje. Społecznosc ludzi nie odczuwajacych potzreb seksualnych chce byc uznana za trzecia mniejszosc seksualną, a wy mówicie, ze kazdy ma potrzebe orgazumu. http://www.aseksualnosc.freesite.org/ Nie mówię oczywiscie, ze dziewczyna o ktorej jest ten topik jest taka. Chodzi mi o to,ze jesli w zwiazku zdarza sie taka sytuacja jaką opisuje autor topiku, to nie zawsze jest to kwestia rozbudzenia partnerki przez partnera. Sa ludzie o o malym popędzie i tyle.

Gość do bagmabaranta
ta, tutaj każdy na zawołanie ma odpowiednio. przyjaciółkę dziewicę, niedziewicę, kochanka, męża siostry itp w zależności od tematu.

Gość do bagmabaranta
zresztą, aby stwierdzić, czy ktoś jest o małym popędzie czy nie, powinien chyba najpierw spróbować seksu, nieuważasz? Jak możesz twierdzisz, że może ona ma mały popęd, skoro jeszcze wyznacznika względem którego popęd się wyznacza, nie spróbowała. Weź się zastanów. To tak jakbyś powiedziała: on nie lubi truskawek jeść, bo nie czuje takiej potrzeby, w przypadku osoby, która jeszcze truskawek nie jadła. LOgiczne chyba nie :O

Jasne jedyne co potraficie zobic to nakrzyczec na człowieka. Tak sie sklada ze mam kolezankę dziewice dlatego sie wypowiadam. Co do tego, ze dopoki sie nie spróbuje to nie wiadomo: wiesz co ja zanim zaczelam uprawiac seks znalam siebie na tyle, ze wiedzialam, że jak juz znajdę fajnego faceta i się z nim zwiążę to bedę wulkanem w sypialni.

Gość do bagmabaranta
a uwierzysz, ze wszystkie kobiety tak myślą :O. A później w wieku 30 lat stają się kłodami, niczego nie chcą, nie mają już ochoty i to z reguły nie dlatego, że mają niski popęd, tylko dlatego, żę partner nie pociąga tak jak wcześniej, nie działa już tak jak kiedyś.

Gość do bagmabaranta
ps. nie mogłaś wiedzieć, co najwyżej podejrzewać :O. Błąd w myśleniu.

Gość hyhyhyhyhy
Musze dodac swoje "5 groszy".Ja bylam dziewica do 20 roju zycia, wtedy wydawalo mi sir to bardzo wstydliwe,zadawalam sobie pytanie "boshe jak ja jeszcze moge byc dziewica w takim wieku?",Wiekszosc znajomych juz dawno nie bylo dziewicami a ja...........No ale w koncu doszlo do mojego 1wszego razu..........byl dla mnie dziwny itop.Pozniej mialam paru partnerow w lozku ale........czulam sie jak "kloda" dopiero tearz trafilam na idealnego faceta,czuje,ze mnie kocha na 10000% ja Go tez kocham i On nauczyl mnie jak to jest tak na prawede w lozku,tzn,odkrylam swoje wielkie zalety hehe.......POWOLI A DO CELU ,pozdroooo

Gość hyhyhyhyhy
he he he sorrrrrrrrrrrrrrrki za literowki :O :P :D

Gość noe.
nio nie moge nie ma takich dziewic w wieku 28 lat no nie moge .

Gość hyhyhyhyhy
🌼 zapomnialam dodac,mam teraz 23 lata;) ciao @ll zagladne tu jeszcze kiedys aby zobaczyc jak rozwinal sie topic 🌼

mogłam wiedziec bo tak się składa, że znam siebie. Taki ze mnie typ psychologiczny o dużej samoświadomości i już :)

Gość Dorzuce trzy grosze
To, że są tacy ludzie, którzy czekają ze seksem do ślubu, nie jest równoznaczne z brakiem temperamentu. Czekanie nie jest dlatego, że sie nie chce, ale dlatego, żeby było tak, jak się chce.

Gość XXXyyyy
a ja znam taka pare , ze kobieta zgodzila sie na sex tylko po to by zajsc w ciaze , w czasie ciazy maz nie mogl jej nawet dotknac , pozniej wiele lat zero sexu. Teraz facet ma 51 lat. Mowi ze przegral zycie, bo jest tak dlugo zonaty a o sexie mogl sobie tylko pomarzyc. No i teraz szuka kochanki. Musi jednak bardzo uwazac bo zonka chorobliwie zazdrosna . :)

Gość różowe pudełko
ja tez uwazam, zebys od niej uciegał i to jak najszybciej, bo z nia bedziesz tylko nieszczesliwy.ona ma 28 lat. na co jej czekac?! ile ma jeszcze z amiar sie zastanawiac.jestescie razem juz pół roku. jezeli do tej pory nie chce sie z toba kochac, to znczy ze cie nie kocha. jezeli bedzie tak dalej to bedziesz jedynie zalował, ze zostales z nia. nie widze ja dobrych prognoz dla tego zwiazku.

Gość niekoniecznie

Gość fsvfsv
tak poglądowo tu wrzucę: ja właśnie do 28 roku życia byłam dziewicą tzn do poznania mojego narzeczonego, a gdy go poznałam... poszło szybciutko i kochaliśmy się na czwartym spotkaniu ale też i fakt że temperament mam duży a religijna nie jestem

Gość fsvfsv
do XXXyyyy, tak trochę out topic: ten facet to jakiś ściemniacz lub ofiara losu

Przepraszam Cię bardzo a co jest złego w spaniu w piżamce?? Nie oskarżam Cię tylko chciałabym zapytać czy w tym coś nienaturalnego jest... A skoro taka cnotka to zawsze możesz spróbować albo do widzenia...

Gość a jaaaaaaaaaaaaaa
Mam 24 lata i tez jestem dziewica :P nie dlatego, ze nikt mnie nie chcial i nie dlatego, ze nie mam temperamentu, bo mam i to bardzo duzy ;) i nie czekam do slubu, czekam za to na tego wyjatkowego, ktorego bede pewna na 100 % i ktory bedzie potrafil mnie delikatnie nie wymuszajac nic, wprowadzic w ten piekny swiat seksu ;)