Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIZZwitch

jaka prostownica,czy ktos sie na tym zna?

Polecane posty

Gość fanka ghd
ja mam prostownice ghd a dokladnie ta : http://www.allegro.pl/item817468283_prostownica_ceramiczna_seria_pink_ghd_zestaw.html bardzo ja polecam jestem z niej calkowicie zadowolona :) komentarzy na temat tej firmy jest malo ale to tylko dlatego ze nie ma tych prostownic za wile w polsce :) ta prostownica mozna prostowac krecic i robic fale czyli wszystko co chcesz jest poprostu rewelacyjna wlosy po niej sa bardzo gladkie szybko sie nagrzewa !!! w zaledwie 30s :) moja ciocia mieszka w anglii i powidizlaa mi ze wszyscy fryzjerzy w anglii pracuja na GHD !

Gość straighton
ghd jest przereklamowana

popieram wypowiedź dziewczyny polecającej prostownicę MPM. mam też taką, z tym że bez regulacji temperatury ale jestem bardzo zadowolona. kiedyś kupiłam sobie prostownicę Browna za 189 zł i to była totalna porażka.płytki zdarły się zaledwie w 2 miesiące a i efekt prostowania nie była zadowalający, bo włosy pod wpływem wilgoci się puszyły i kręciły. natomiast po MPMie nie ma takich skutków. włosy są proste non stop, tylko na końcach się lekko wywijają ale tak już jest po prostowania obojętnie jaką prostownicą. ja włosy prostuję, pryskam trochę lakierem i nawet na imprezie, gdy ciało spocone włosy się nie kręcą:) polecam! dałam za nią na Allegro 35 zł:)

No wiesz, Braun, to nie jest marka, która specjalizuje się w prostownicach, więc nie ma co narzekać. Jak już się wydaje więcej kasy na taki sprzęt, to jednak lepiej zainwestować w coś typowego np Hair Goddess - nie wiem czy słyszałaś, ale są naprawdę znakomite ich prostownice, może nie najtańsze, ale opłaca się je kupić. Na kalamis.pl mają na bank te prostownice, więc sobie zerknij tam i poczytaj. Co do tych tanich prostownic, które praktycznie wszędzie można kupić - hm, no ja sobie taka nieźle włosy zniszczyłam, potem długo musiałam je doprowadzać do ładu. Ale jak ci taka odpowiada, to oczywiście, ja tu nie mam nic do gadania:)

Gość lkdd
Ja mam Remington, plytki teflonowe. Jestem z niej zadowolona chociaz popalila mi troche wlosy, ale to moja wina bo ciagle ustawiam temperature na maxa.

Gość lkdd
Aaa i dalam za nia 200 zl rok temu.

Jeśli chcę kupić dobrą prostownicę i nie ogranicza mnie budżet, to w co powinnam zainwestować? Na jakie widełki cenowe mam się przygotować? Generalnie od jakiej kwoty warto się zainteresować takim sprzętem? Strzelam, że takie za 100 zł to masakrycznie niszczą włosy.

Ja mogę przedstawić kilka "złotych rad" Po pierwsze, niech prostownica ma regulowaną temperaturę Po drugie, niech ma obrotowy przewód (nie będzie się wywijał przy użyciu) Po trzecie, fajnie jak ma czasowe wyłączenie, wtedy nie ma stresu po wyjsciu, bo sama się wyłączy po odpowiednim czasie Dobrze, żeby czas nagrzewania był dość krótki, powiedzmy minutę. To z pewnością pozwoli zaoszczędzić czas. Ja mogę polecić np remingtona, robią w swoim przedziale cenowym najlepsze produkty fryzjerskie. Zobacz sobie np, na tę: http://www.electro.pl/produkt-REMINGTON_Prostownica_REMINGTON_S1051_28NAJNIzSZY_KOSZT_WYSYlKI_29-84921,184.html

Gość tak poopieram
ja kupuje sobie i znajomym na allegro fioletowa ghd wyjebista, placilam 220 zl, a kiedys 400 zl ale niczym sie nie roznia a efekt! jak nie myje czasem 3 dni wlosow to caly czas sie trzymaja bardzo prosciutkie uwielbiam ta prostownice

Gość tak poopieram
twoj stary jest przereklamowany mialam w swoich rekach ze 100 prostownic z czego sama na codzien wyprobowalam okolo 30 i ghd nie ma rownych, no chyba ze ma jakies rowne sobie za 3 tys zlotych...warto zainwestwoac zwraca ci sie poza tym wlosy sie blyszcza i nie pusza nawet w deszcz co w moim wypadku jest bardzo wazne...juz placilam za phipipsy dupipsy, babylissy opor mialam a tylko ta sie nadaje do moich wlosow dodatkowo robie sobie nia przepiekne fale....tu gdzie mieszkam w kazdym szanujacym sie salonie fryzjerskim lezy ghd zreszta tak sie o niej dowiedzialam, i love it

Gość tak poopieram
sonia ale zes kruwa nagadala najwiecej, no zlote rady dzieki wielkie bo nikt by na to nie wpadl....a remington o dupe rozbic

No prostownica musi mieć regulację temperatury, bez tego prostowanie nie ma sensu. Dobrze jeśli ma wyświetlacz LCD (ale nie jest to koniecznością), dobre płytki i działa za pomocą jonizacji (te nowsze). Braun jest sprawdzoną firmą, przynajmniej masz zapewnioną jakość, ale inne firmy (w niższych cenach) też maja porządne prostownice. Polecałam w innym wątku prostownicę Brauna ze sklepu Electro - model Prostownica BRAUN ST 710 / ES2 bo jest aktualnie za 167 zł i wg mnie jest dobrym wyborem.

Gość www.hairworld.pl
Polecam CI odwiedzić sklep internetowy Hairworld.pl gdzie wszystkie oferowane prostownice są doskonałej jakości. Po za tym na stronie można znaleźć wiele innych interesujących produktów z dziedziny stylizacji włosów. na przykład lokówki lub karbownice.

Gość specprostownicowy
No prostownica musi mieć regulację temperatury, bez tego prostowanie nie ma sensu. - bredzisz Panna bredzisz

Gość hghsalncquoc
Ja tez mam GHD, w dodatku kupiona drugi raz, hmm...jest swietna, prostuje bez wysilku, wlosy elastyczne, lejace PROSTE, kilka dni, ale jednak po raz DRUGI stwierdzam, ze to nie to:( nie wiem w czym rzecz, mam geste, rudne do ogarniecia wlosy, ale ta prostownica sprawia, ze sa troche zbyt plaskie, w dodatku wydaje mi sie, ze po dwoch razach od uzycia, mam poniszczone koncowki (trzeba sie przyjrzec)> Chyba nie musze dodawac, ze to oryginalna GHD. Zastanawiam sie, czy to GHD mi zniszczyla, czy EFALOCK, kiedy uzywalam MPM nie mialam takich problemow. Dziewczyny ktora MPM kupic, zalezy mi by miala regulacje temperatury.