Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana22

pokasowane polaczenia w tele mojego meza

Polecane posty

Gość zalamana22
wczoraj wlasnie to sobie postanowilam. spalam na drugim lozku, to mnie przeniosl do niego. dzisiaj juz nie bede czekala na niego z obiadkiem... o nie... chwile przed tym jak ma wrocic z roboty ja sobie pojde z psem na spacer.

Gość ufać
Bardzo mądrze załamana :) weka, nie sprawdzaj go tak oficjalnie. Źle zrobiłaś. Gdy wie, że sprawdzasz będzie ostrożny. Róbcie to dyskretnie i nie mówcie im na boga :o

Gość weka
wiem, źle zrobiłam, ale tak mnie wku....ił, że nie wytrzymałam, wredny kłamca..... Ale wiecie co, jeśli coś knuje za plecami to i tak się to wyda wcześniej czy później, bo przecież musi się kiedyś podknąć ............ ale jestem podminowana od samego rana!!!!!!!!! Jeśli już wie, że go sprawdziłam to myślisz, że dalej będzie kasował? przecież będzie wiadomo i tak czy limit się zgadza czy nie.

eh.trudna sytuacja...tez by mnie Qrwica trafiala jak bym miala taka sytuacje.Ja o wszystkim mowie swojemu wariatowi,a niech wie.........przynajmniej nic nie mamna sumieniu ;) ciao i powodzonka 🖐️

Gość Ale on ma szanse
A ile Ty masz lat 22??? Nie za wczesnie na małżeństwo?

Gość zalamana22
problem w tym ze ja wiem z kim on gada... ta panna juz raz dostala ode mnie przy swoim mezu i mojej matce... wypiera sie wszytskiego teraz dalej... udaje zalaman co ja od niej chce... ale to taki typ. ona musi byc uwielbiana przez wszystkich... ja sie bede starala go olewac... co mam zrobic w domu to zrobie i nic wiecej.

Gość ufać
weka myślę, że będzie kasował i zawsze dobijał do 20 na liście jakimś nic nie znaczącym telefonem :( Podaj maila to mapiszę Ci jaki jest jeszcze sposób. Rewelacyjny, przy odrobinie szczęścia :) Ja właśnie tak poznałam prawdę

Gość zalamana22
UFAC - Jaki to sposob ?? bo tez ciekawa jestem ?

Gość asia123
u mnie pokasowane połączenia były pierwszym zauważalnym sugnałem, a później wyszło że ma kogoś.

Gość strzelecwarsaw
do Autorki tego topa.... A czego szukasz w telefonie męża?? Uszanuj jego prywatniość!! To jego telefon!! Będzie dzwonił do kogo chce i do niego teą będą dzwonić różni ludzie. A Ty nie przepatruj mu historii połaczeń, bo z tego nigdy nie wyniknie nic dobrego!! Ciekawość to pierwszy stopień do piekła;) A poza tym.... kto mniej wie, ten dłużej żyje!!!!!

Gość do ufac POWIEDZ