Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy temat

Czy wam kobietom robienie loda mezczyznie sprawia przyjemnosc ??

Polecane posty

Gość pierwszy temat

Gość znam jedną która woli
robić loda niz sie kochac ...

no pewno że TAK:) ja wrecz uwielbiam piescic oralnie mojego mężczyzne....:)

Gość malo cos tych wypowiedzi
czyli zakladam ze nie

Gość sise
bardzo to lubie, podnieca mie sprawianie mu przyjemnosci w ten sposob :) zwykle nie konczymy samym oralem, bo jestem taka podniecona, ze musze go poczuc w sobie :D

hmmm....no malo tych wypowiedzi...ale na pewno jest wiele kobietek które czerpia przyjemność z robienia loda swojemu męzczyżnie

Gość hyhre
hmmm... fizycznie jest to dla mnie nudne zajęcie i częściowo przykre (no, sorry, ale kto tak naprawdę lubi wkładać sobie coś dużego głęboko w gardło, uważać przy tym by nie drasnąć zębem, coś potem połknąć, i jeszcze robić miłe minki) ale... dla mnie cudowną rekompensatą jest odczuwanie reakcji mojego partnera, chłonięcie wszystkimi zmysłami jak ogromną przyjemność mu to sprawia :)

Gość kiniuraaaaaaaaa
ja to uwielbiam robić mojemu facetowi a mam takiego wspaniałego faceta ze ona zaraz chce sie odwdzieczyc choc wcale nie musi i robi mi zarypiastą minętę..............

Gość nowość na tym forum
moim zdaniem robirnie loda nie sprawia przyjemności, nie wiem...mam jakieś uprzedzenie. gdy on piesci mnie oralnie to ok ale gdy ja mam mu zrobic to samo to czuje się tak jakby jak jakas dziwka.....nie wiem. dziewczyna powinna miec bariery

Gość to nie ten dział
z tymi lodami na na gotowanie ;)

Gość qwcewcwec
bariery powinny być uzasadnione a ja nie widzę niczego logicznego w tym że pieścisz jedną część ciała partnera a innej już nie... a zwłaszcza tej w której tak czuć wszelkie drżenie, krążenie krwi, soków, namiętność, pożądanie, którą i tak masz później w swoich intymnych, tajemnych, wrażliwych miejscach przy tym pocałunki czy branie do ust to naturalna konsekwencja

Gość mua
mnie sie robi mokro za kazdym razem jak tylko pomysle o nim w moich ustach. czy jest tu wiecej takich kobiet??

Gość calineczka1986
Sadze ze zeby polubic tzw robienie loda trzeba czasu ja z moim partnerem probowalam to robic kiedys nie odpowiadalo to mi wiec tego nie robilismy przez dluzszy czas a po kilku miesiacach sama zaczelam piescic Moje Kochanie oralnie i teraz to sprawia mi wielka frajde kochamy sie i nie wiedze w tym nic zlego to normalne On potrafi "przyssac sie do mnie" co sprawia mi dreszcze a ja ssam jego penisa i jest cudownie -ALE POWTARZAM NIE KAZDY MOMENT JEST NA TO DOBRYZEBY TO POLUBIC MOIM ZDANIEM TRZEBA SIE BARDZO DOBRZE POZNAC JA I MOJ CHLOPAK ROZPOCZELISMY NASZ PRZYGODE Z SEKSEM ORALNYM PO JAKIS 2 LATACH BYCIA PARA!!!

Gość mua skąd jestes
?

Gość tamapipa
za często chcecie tego loda, normalnie lubimy ale nie tak często jak wy chcecie

mua ja mam tak saqmo jak ty....mokro na sma myśl..a w trakcie to już wogóle odjazd

Gość od lodów się tyje
:P

Gość upas
ja też to uwielbiam;)

Gość tak tak tak...
i ja tez ....:)

Gość mi rowniez
...to cudowne uczucie jak twardnieje w twoich ustach...reakcja faceta, ktory po kilku ruchach juz nie wie co sie wokol niego dzieje.... hmmm

Jako facet powiem, że jest to tak nieziemsko przyjemne uczucie, że nie wyobrażam sobie żeby moja kobieta tego nie robiła. Oczywiście nic za darmo, rewanżuję się zawsze :)

Gość laluś
a nigdy żadna mi nie robiła loda jakie to uczucie?

Gość jogobelle
O LOL jasne że sprawia.

Gość tajna obserwatorka
A mnie ciekawi czy to prawa, ze wielu facetów uważa seks oralny za lepszy od klasycznego stosunku. Moze ktos się wypowie?

lubię, strasznie mnie to kręci... a jak czuję reakcję mojego na te pieszczoty... jaką mu sprawiam przyjemność, dla mnie coś niesamowicie przyjemnego