Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nim wstanie dzień

można pozbyć się dużych kompleksów, zerowej samooceny ?

Polecane posty

Gość coach
masz pod ręką kogoś, kto ostatnio był smutny albo zmartwiony z twojego powodu?

Gość coach
jakie są twoje prawdziwe uczucia wobec tej osoby?

Gość coach
kiedy ostatnio powiedziałaś to tej osobie?

Gość coach
poważnych tematów nie załatwia się przez sms albo mail. czy masz pewność, że ta osoba też cię kocha?

Gość coach
telefon, gdy słyszy się głos (jeśli nie macie innej możliwości) jest najlepszym rozwiązaniem. Ale jeśli tylko jest szansa, żebyście się spotkali, koniecznie to wykorzystaj. Jeśli go zraniłaś, czy nie miałaś racji - warto przeprosić. Zanim jednak to zrobisz, pomyśl sobie spokojnie, wyobraź, jak mógłby wyglądać wasz związek, jak chciałabyś, żeby wyglądał. Od tego jak bardzo będziesz chciała zmian na lepsze zależy dalsza wasza droga.

Gość coach
pomyśl sobie o tym wszystkim i zacznij to spisywać. na kartce, jeśli nikt tego nie znajdzie, czy w jakimś kodowanym pliku.

Gość coach
jak już napiszesz to wszystko, pokaż mu to lub opowiedz o tym. on może ci pomóc w realizacji takiego związku, jeżeli oczywiście chce. ważne żebyście oboje chcieli tego samego. potem zacznij po kolei to realizować. powoli, ale konsekwentnie. możecie się np. umówić, że jeśli on wyczuje, że coś niedobrego dzieje się z tobą - da ci jakiś sygnał - ale wtedy musisz koniecznie na to zwrócić uwagę i od razu likwidować złe momenty. czymkolwiek: zmianą tematu, żartem, zachętą do zrobienia czegoś wspólnie. nawet zabawa z psem na spacerze razem - daje dużo.

Gość coach
powodzenia. takim małym znakiem dla mnie, że rozpoczęłaś będzie twoje ponowne pojawienie się na tym topiku 🌼

Gość Karta K
To JA założyłam blog, na którym opisałam historię kotki imieniem KICIA MRUCZYŃSKA! Bo z zawodu jestem poetą. I pisarzem. To JA napisałam tam o KICI MRUCZYŃSKIEJ. Ale chyba się jeszcze nie opublikował...