Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE UWIERZYCIE MI ALE DZIALA

DZIEWCZYNY SMARUJCIE RZĘSY I PANOKCIE OLEJEM RYCYNOWYM!!DZIAŁA JAK DIABLI!!

Polecane posty

smaruje dzieki temu forum od tygodnia już i szok.. mój chłopak ostatnio mowi rano w łozku do mnie :"czemu nie zmylas makijazu "??a ja zaczełam sie kłocic z nim ze nie mam makijazu wcale.. bo nie mialam a on ze mam bo mam czarne rzesy jak diabli i takie wydłuzone..ten argument naprawde pozwala mi wierzyć ze ten olejej dziala nie tylko SUBIEKTYWNE CUDA ALE I OBIEKTYWNE !! BO JA MYSLALAM ZE TYLKO CZUJE ZE RZESY SĄ LEPSZE BO TAK TO DZIALA..SILA AUTOSUGESTI..ALE NIE ..skoro inni to tez widza to jest to prawda laski smarujcie bo tania i zajebsita to metoda naładne rzęsy! paznokciemam mocne też ale tego nikt mi nie mowi :):) bo tego chyba nie widzi sie :):)pozdrawiam

Gość a gdzie
się kupuje ten olej, w aptece ?

Gość kic
a nakładasz go czymś ?

w aptece za 2 złote ..:)

Tak, oczywiście że działa, i to nie tylko na rzęsy ale równiez na paznokcie!! Tylko trzeba byc systematycznym w stosowaniu. Olej rycynowy można kupić w każdej aptece, mała butl;eka kosztuje 1,75zł duż-3 zł. Polecam!

Gość a gdzie
sam się nakłada :)

ja nakladam go starą szczoteczką z tuszu zawsze na noc tylko!i klade sie spac mialam strasznie cienkie i krótkier rzadkie rzesy a teraz nie da sie opisac jaka jestem szczesliwa!!sama w to nie wierze nawet:)serio:)

Na rzęsy można nakładać taką specjalna sztoeczką do rzęs, albo wyczyścić butelkę po odżywce do rzęs i z niej korzytać:)

Gość ale chyba trzeba długo stosowa
c:( czytalam ze 3 lata chyba zeby dzialal..tak to jest??

Potwierdzam działa!!! :D :D :D :D Rzęsy osłabiona maskarą wróciły do poprzedniego stanu tj. zagęściły się. Olejek jest naprawdę super - stosowałam go przez 3 tygodnie i teraz 3 tygodnie odpoczynku bo wiadomo co za dużo to niezdrowo :P

Gość podgrzewasz olejek
??

Gość a gdzie
lecę dzisiaj kupić :)

Gość podgrzewasz olejek
jakie 3 lata:D po 3 tyg sa efekty!

KLAMIECIE LASKI!!!! a skąd wiecie ze dziala? moze wam sie tylko wydaje to??jak moze dzialac skoro tylko smarujecie tym rzesy a nie jecie go od srodka..nic nie pomoze jak nie bedziecie sie dobrze odzywiac.

Na jednych widocznie działa, na innych nie.. Na mnie nie zadziałało wogóle. Na paznokcie jedyna rzecz którą na 100% mogę polecić, to odżywka Nailtek - pierwszy raz w życiu mam długie mocne pazury, a przetestowałam wcześniej całą masę specyfików i tych ze sklepu i tych z apteki. A facet mół mieć wrażenie makijażu bo rycyna jest tłusta, więc rzęsy wydawały się być błyszczące, \"czarniejsze\", zwłaszcza że po 1 tygodniu to żaden specyfik nie zdąży tak zadziałać. Gdyby tak było, to wszyscy by się tą rycyną smarowali już od dawna, a producenci ziółek, odźywek itp już dawno by zbankrutowali.

CYTRYNUSIA I 29LATKA PRZECIEŻ WY MACIE MOZE Z NATURY ŁĄDNE I DŁUGIE RZESY !!! i dlatego pomaga.. prawda jest taka ze dziewczynom które mają krótkie i rzadkie rzesy z natury nic nie pomoze ten olej!!jak którejs pomogł co miala takie rzesy to uwierze ale tu chyba wypowiadają sie tylko laski z ładnymi z natury rzęsami..ot co!!

Nie rozumiem w jakim celu miałabym kłamać. Widzę rezultaty :D Jak mi osłabiły się rzęsy po wieloletnim stosowaniu maskary i jak podczas kuracji zaczęły się zagęszczać!

Dodam jeszcze że testowałam też na włosach - podobno super metoda - podgrzać olejek i szczoteczką do zębów wmasować w nasadę włosów, potem zawinąć w ręcznik i zmyc po godzinie, a najlepiej po kilku (i tak 1-2 razy w tygodniu przez jakiś czas). Chcecie, to testujcie na sobie - ja miałam po tym zaje***e przetłuszczone, śmierdzące olejem włosy i nic więcej. Długo trwało zanim wróciły do siebie po tym tłuszczu :o

Otóz mylisz sie ze chłopak mogł miec wrazenie ze mam makijaz przez to ze rzesy błyszczały..to nieprawda bo moje rzesy wtedy naprawde nie byly juz tłuste (tylko wieczorkiem są takie jak nasmaruje) a czarnosc rzęs teraz sie utrzymuje caly czas a nie tylko po smarowaniu jest !!

Gość akurat bajkaaa
cytrynko i 29latko mam pytanie do was: bo wy stosujecie dłuzej ten olejek a co to znaczy ze rzesy sie zagęscily??nie kapuje//co one po tym rosną czy co??

No właśnie.. dobre pytanie... jak od smarowania rzęc, które juz masz, mogą wyrosnąć nowe???

One po prostu wróciły do poprzedniego stanu! Ja smarowałam przez pierwszy tydzień 2 razy dziennie a później już mi się nie chciało i tylko na noc. U siebie nie zauważyłam żeby były dłuższe, gdzieś czytałam że maskara powoduje rozjaśnienie końcówek a olejek powoduje że z powrotem te końcówki \"nabierają koloru\" ze tak powiem :D i przez to wydają się dłuższe. A że olejek jest tłusty i przez to wydaje się że są jakby czarniejsze to też się zgadzam. Chociaż u mnie to wyglądało jakbym płakała :) Na pewno jednym pomoże innym nie, mi pomogoło tak jak pisałam wcześniej na zagęszczenie, tak jakby na nowo zaczęly odrastać. Na paznokcie nie próbowałam po prostu jak raz pomazałam to nie mogłam wytrzymać i poszłam szybko zmyć. Kosztuje tylko 2zł to nie zaszkodzi spróbować a może akurat...

Gość akurat bajkaaa
no własnie dlatego też pytam bo nie kapuje jak z cebulek rzesowych które juz mamy moga wyrastac nowe:) zadna kosmetyczka i lekarz tego chyba nie potwierdzi ze dziala ta rycyna

Ja je smarowałam także przy skórze powiek caalutkie. Przecież rzęsy i brwi także wypadają i rosną nowe. U siebie mam wrażenie jakby ich było więcej :) Nie twierdzę że pomoże Wam ten olejek, twierdzę tylko że ja jestem zadowolona z efektów.

Gość a ja mam siore
kosmetyczke i ona potwierdza bo na wykladach im nawet profesorka mówila z kosmetoligo tej rycynie .i co wy na to??

Gość a ja mam siore
pozatym dziala bo sprawdzalam i t ojest ważne a nie kto co sadzi o tym..papa

Gość dfg
a ja mam siore Żaden argument jak dla mnie.. Moją przyjaciółkę jakiś profesor na wykładach z medycyny naturalnej uczył o chorobie objawiającej się robieniem kupy "druga stroną", czyli ustami. (Nie żartuję!!) Podobno jest jakiś problem i wytwarza się takie ciśnienie wsteczne, że ta kupa wystrzeliwuje ustami :o Wiem że to obrzydliwe i że to bujda - podaję przykład, bo argumenty typu "bo mnie ktoś tak uczył", nie jest miarodajny. Lekarz ginekolog tłumaczył mi też np. że na grzybka nie wolno używać maści z antybiotykami, po czym przepisał mi... maść z antybiotykiem..

Gość dfg
Ja też sprawdzałam i NIE DZIAŁA... i to jest ważne, a nie to co słyszała Twoja "siora" :o