Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie za bylym

tesknie za bylym, dac mu to do zrozumienia czy nie?

Polecane posty

Gość tesknie za bylym

zerwałam z nim pol roku temu. głupie nieporozumienie, były podchody przez ten czas, ale jakos nic nie wyszło.on spotykał sie z inną, ale juz chyba przestał. tesknie za nim i nie wiem co lepsze w razie gdybym miała dostac kosza. z jednej strony pewne ponizenie, poczuł by sie "cool", a z drugiej bym sie uspokoiła bo bym wiedziała na czym stoje. co radzicie, odezwac sie czy nie ?

Gość zakościelny
a ile masz lat?

Gość tesknie za bylym
24

przecież wiesz, na czym stoisz rozeszliście się, potem byly nieudane próby zejścia się koniecznie chcesz dostać siarczystego kopa w tyłek?

Gość dex987
lepiej żałować że nie wyszło niż że się nie spóbowało

Gość tesknie za bylym
tak,ale rozeszlismy sie przez głupstwo, on chciał powrotu , ja sie uniosłam honorem. jak sie widzimy to tak sie w siebie wpatrujemy cielęcym wzrokiem, ajjj, może i macie racje, a ja zakochana sie łudze na marne...

Mam nadzieję, że autorka się nie obrazi jak dopiszę się do tego wątku. U mnie nieco podobna historia. Jestem facetem, z dziewczyną rozstałem się już 10 miesięcy temu i od tamtej pory jej nie widziałem. Mieliśmy jeszcze kontakt, ale taki nic nie znaczący - ona czasami zadzwoniła, ja czasem puściłem jej smsa. W sierpniu przyznała mi się że ma kogoś, odmówiła mi spotkania, bo podobno ten nowy facet jej zabronił. Czyli też można powiedzieć, że dostałem kosza. No i wtedy postanowiłem zerwać z nią kontakt i zacząć układać sobie życie na nowo. No ale ciągle ją kocham, wiedziałem że jedyną szansą przypomnienia jej o sobie będą jej urodziny. Puściłem jej kartkę, w odpowiedzi dostałem miłego sms-a, chwilę ze sobą popisaliśmy. Parę dni temu znowu ona przysłała mi życzenia urodzinowe. No i póki co nic do przodu nie ruszyło. Chciałbym do niej zadzwonić i zorientować się czy ciągle jest z tym facetem czy nie. No ale boję się tego, że znowu mnie odrzuci, że znowu uslyszę że ma kogoś i że jest szczęśliwa. No ale tego nie wiem. W każdym razie mojego nr telefonu nie wyrzuciła, o urodzinach też pamiętała. Tylko jak teraz nawiązać z nią bliższy kontakt? Nie widzieliśmy się prawie rok, a to kupa czasu. Sam nie wiem czy jest sens się ponownie w to wciągać a potem znowu żałować...