Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izamm

jestem dla niego za stara

Polecane posty

boze powiedz ze to jakis ponury zart!!!!!!!!!, w glowie mi sie nie miesci taki text. Kopnij go w dupe az sie rozsypie co ty jestes jakis towar spozywczy ze masz date przydatnosci do sporzycia??? Co za kanalia z tego chlopca bo facetem to tego nie mozna nazwac... Zastanow sie nad tym czy warto grac w taka gre dalej..

hellga też myślałam, że to jakiś ponury żart.nawet poczatkowo mnie on rozbawił, ale im dalej postępowała rozmowa, tym bardziej ogarniało mnie zdziwienie i niemoc, jak można tak myśleć? :(

wiesz ja tego poprostu nie rozumiem, zawsze mialam mlodszych partnerow, mojmaz jest mlodszy odemnie o 6 lat. I jeszcze to zdanie ...Dzisiaj się dowiedziałam,że on-mój mężczyzna uległ sugestiom dalszej rodziny i nie umie poradzic sobie z tym, ze jestem starsza... Co to za facet ze ulega sugestiom rodziny, to jakies troki od kaleson jestem zniesmaczona.

Hellga, masz rację, ja tez jestem zniesmaczona, na dodatek okazało się, że to nie rodzina tylko koledzy albo pseudokoledzy:( raczej... Masz rację, ja sama tego wszystkiego nie rozumiem. Nie umiem wytłumaczyć. Co innego gdyby mnie nie kochał, nie pragnął, nie lubil spedzać ze mną czasu, nie miał wspólnych zainteresowań. Ale to wszystko jest. On mnie kocha ale nie potrafi zaakceptować róznicy wieku, bo jakis 1 czy 2 zyczliwy powiedział cos tak głupiego, że nie pasujemy do siebie i nie powinnismy ze sobą być. a najgorsze jest to, że on tak mysli:( ja nadal myślę, ze to niesmaczny żart, ale widzę, że on ma z tym rzeczywiście problem

tak ogólnie, chyba boi się braku akceptacji srodowiska:( no i jeszcze to, ze kiedys chciałby miec dziecko

Gość o rety kabarety
za stara ??? dobre, z nim chyba cos jest nie tak

być może za późno, a może nie, nie wiem, niektóre kobiety rodza później... dam mu wolną drogę, trzymanie kogoś na siłę nic nie da:)

Gość od Spitfire
Zgadza się tak ma na imię, czyżbym trafił na kogoś znajomego???

Spitfire Swiat jest mały:) wiesz, dałam mojemu Tomaszkowi do przeczytania to co napisałeś, potwierdził, że masz rację:) szukał mnie wczoraj przez cały dzień, myslał... a wieczorem powiedział, że bedzie walczył... o przyjaźń ze mną... odeszłam, bo powiedziałam, że nie ma już możliwości powrotu do przyjaźni takiej jak była kiedyś, takiej która trwała 9 miesięcy, nie ma już powrotu bo ja potrzebuje czułości, miłości i przytulenia, no niestety, a on pomimo tego, że mnie kocha, nie da mi tego! Napisał mi jakiś czas temu, że mnie kocha i pragnie ze mną być, że chce to okazać i zasłużyć na to. Że znalazł skarb, że daje mu energie do życia i działania...Piękne słowa. Tylko, że chyba puste. Dał mi miejsce w swoim zyciu, dom, wydzielił moją część szafy w swoim domku, dbał o mnie, pomgał...Nadal chce mi pomagać. Ale ja nie chcę. Nie dociera do mnie tok jego myślenia. JESTEM ZA STARA - brzmi w moich uszach. To brzmi jak wyrok. I to nie chodzi tylko o niego. To po prostu brzmi jak wyrok! Boli mnie...

Gość permamantnie bez nicka
Czytam to i wiem jedno - gdybym opisala swoja historie (w tych klimatach) nikt by mi nie uwierzyl... Zostaw go. Zal minie. Zycze Ci zebys znalazla swojego mezczyzne i szczescie.

Gość byłam za stara
Moja historia z młodszym partnerem przypomina Twoją. Tylko z ta różnicą, że zostałam sama z dzieckiem. Wielka milość przerodzila sie w wielką nienawiść. Zostaw g, nie marnuj czasu. Faceci bez jaj, którzy nie maja swojego zdania i sa podatni na podszepty mamusi, siostruni, tatusia nie są w stanie zapewnć poczucia bezpieczeństwa i stałości związku. Zawsze będą pod pręgierzem opinii publicznej.

Zostawiłam... Żal minie - wiem:) ale w tej chwili jest, paradoksem jest to , że jego mama w pełni mnie akceptuje. To jego środowisko sieje zamęt. ale skoro zależy mu bardziej na nim:( Na dzisiaj mam już dosyc historii, które mi sie przytrafiają:( notabene Tomasz pozwolił mi zaleczyć rany po poprzednim związku - po którym długo sie zbierałam..., dlatego pomimo kilku wad- zdecydowałam sie byc z nim, bo zapewniał mi ciepło i bezpieczeństwo.Ja tez chciałam byc dla niego dobra. Ale widocznie niepotrzebnie:(

permamentnie bez nicka dziękuję, a może napiszesz kiedy podam mój nr gg? albo mail?🌻

Gość do spitfire
Nie jestem nikim z Twojego kręgu znajomych :) Sama nie wiem dlaczego po kliku pierwszych zdaniach przyszła mi na myśl Noemi, że to o niej piszesz. Potem spojrzałam na inicjały w dedykacji wiersza... Noemi znam od dziecka , piękna , mądra i pełna uroku z niej kobieta.

Moze jednak na maila:)? Nie przesiaduje na necie, (dzis jestem chora, wiec wyjatkowo sie "szwendam" po kafe, ale zaraz znikam bo bol glowy...), wiec mail mi bardziej pasuje.

ok juz spisalam :)

Izo, dobrze zrobiłaś. Bo kobieta powinna sama wiedzieć, ile jest warta. Jesteś fajną osobą, a że chłopak nie dorósł (w wieku 30 lat i nie dorósł? pytanie czy kiedykolwiek dojrzeje), to już jego strata; zapewne jak w większości takich przypadków przypomni mu się wzystko zatęskni jak będzie już za późno. Ale \"oni\" tak mają :-) Powodzenia! 🌻

kici-kici on zapewne juz tęskni:) ja zreszta też, ale to nie ma znaczenia, chyba nie ma... nie będę i nie chcę walczyć z czymś czego ie jestem w stanie pokonać, ja nie będę młodsza!, nikt z nas!, od momentu urodzenia sie starzejemy-codziennie, do tej pory nie był to dla mnie problem... nie wyglądam ponoć na swój wiek, to z tych przyczyn zawsze oglądali sie za mną również młodsi faceci, nawet dużo młodsi-10 lat..:) i nigdy nie przypuszczałam, że trzydziestolatek, ktory mnie pokocha powie mi kiedyś, że jestem za stara i że przeszkadza mu róznica wieku pomimo tego, że mnie kocha...:( o jaką miłość tutaj chodzi?

Gość maniakalna
jeżeli Ty jesteś dla niego za stara to co ze związkami gzie roznica sięga kilkunastu lat? a i tak ci ludzie potrafia się kochać to nie zalezy od wieku on jest niedojrzały niestety

Powinnam to wszystko brzydko mówiąc olać, ale jakos nie potrafię:(:(:(

Ale zrozum, jeśli on nie dojrzał do pewnych wniosków - tj. że to jego życie a nie jego kumple, to on zostanie sam, a oni wrócą do swoich dziewczyn.. To ten związek naprawdę mija się z celem. :O Dlatego postaraj się teraz zająć czymś do tego stopnia, żeby o niczym nie myśleć. Choćby porządkami świątecznymi, pomocą rodzinie, mama na pewno to doceni :-) Nie myśleć, nie rozpamiętywać. I będzie trochę lżej.

:) zajmę sie sobą, swoimi przyjaciółmi, których zaniedbałam - bo z moim Tomaszkiem spędzaliśmy cały czas ze sobą, moją siostrą:) rodziny niestety nie mam:( zacznę dbać o siebie, rozwijać się, ćwiczyć:) nie chcę tylko kolejnych rozczarowań, bo będę sie bała jakiegokolwiek kolejnego związku:( nie chcę słyszeć, że ktoś mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko, niech tego nie mówi, a niech ten ktoś będzie po prostu dobry:0 i nie tylko jakis czas...ale długo, długo

mnie moj byly facet zostawil dla kobiety 10 lat starszej od siebie, rozwiedzionej z 2 dzieci. ja jestem 6 lat mlodsza od niego... wciaz nie rozumiem dlaczego... :(