Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz siły

ciągłe bóle brzucha, rano , po posiłku jaki lekarz?pomocy!!!

Polecane posty

Gość nie mam juz siły

rano jak wstaje boli mnie bardzo brzuch.podobnie jest jak cos zjem.zaraz zaczyna bolec.mój załądek nie wiem jak to opisać-tak głosno pracuje.mam tez ciągłe wzdęcia i gazy, a to ostatnie nie jest smieszne, ani zbyt pachnace.do jakiego lekarza powinnam się zwrócć o pomoc.a może istnieje jakiś dowmowy sposób , który leczy moje dolegliwosci.mogłabym go wypróbować, ajezli by nie pomógł to wtedy wizyta u specjalisty. Prosze o pomoc .wiem,że to kolejny, głupi topic, ale mnie to bardzo męczy i nie daje normalnie funkcjonować

Gość popros o skierowanie
do gastrologa

Gość nerwica zoladka

Gość tak tak tak...
fakt faktem leczylam sie u doktora na zoladek ... okazalo sie ze mam bakterie i caly czas jestem na jakis plekach od czerwca az wskoncu mam owrzodzenie dwunastnicy .... boli .. a oni mnie antybiotykami napychaja ... masakra :(

Gość jamesmk2003
Co ty robisz? Antybiotyki? Stosuj leki ziolowe. Chcesz sie otruc? Antybiotyki zabijaja flore bakterji w jelitach. Nastepstwem jest nieporawne trawienie i przyszle choroby. Lekarzy pod sciane. Znajdz mi tlumaczenie twojej dolegliwosci (wrzod dwunastnicy? ) po angielsku i zapytam sie fachowca co jest dobre. Ja mieszkam w Toronto. Lekarze sa ksztalceni przez przemysl farmaceutyczny wiec reszty mozesz sie domyslic. Nie masz bakterji w zoladku tylko robaki (parasites). Ziola zalatwiaja parasites w 2 tygodnie. Z wrzodami nie wiem moge sie zapytac. Usun NO SPAM z mojego adresu e-maila.

Gość gość
Jak miałam takie dolegliwości, to gastrolog po różnych testach i badaniach zdiagnozował drażliwe jelito. Dzięki temu, że wiem, co mi jest teraz biorę codziennie debutir w kapsułkach i te dolegliwości ustały. A na poprawę flory jelitowej zaczęłam też przyjmować probiotyk acidolac z dobrymi bakteriami