Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zima mnie wykończy

Moja dziewczyna chyba upadła na głowe!!!!

Polecane posty

Powiedziała, że seks będzie po ślubie!! Mamy po 22 lata a ona zachowuje się jakbyśmy byli w średniowieczu.....Przecież nie będe czekał 10 lat na seks!!!

Gość Sedzia Dreed
to kopa w tyłek.....

Gość Anatol Megapała
Nie pierdol, takie jeszcze żyją? Myślałem, że wyginęły razem z mamutami! Coś mi, Barcie, ściemniasz!

No walnięta jakaś...gada mi jakieś głupoty , że nie jest gotowa itp...Skąd może wiedzieć, że nie jest gotowa jak nie spróbuje...?

Gość Anatol Megapała
Stary, weź ją wrzuć w formalinę i spadaj od niej jak najszybciej ... Jak teraz robi problem, to zobaczysz potem! Jak zasłużysz, to zamoczysz raz na miesiąc, hehehe RADZĘ CI DOBRZE!

Gość Listonosz z płaskostopiem
to kup sobie lalkę w seks szopie

to dla facetow dziwnie brzmi ale kobieta musi \"byc gotowa\" na ten pierwszy raz. ale to przewaznie wczesniej przychodzi niz w jej wieku. chyba nie wie co traci bo szybko by zmienila zdanie;) ale jesli chodzi tylko o sex to przeciez mozesz ja nakrecac, podniecac i rozkrecac gre wstepna (bo przeciez to nie jest zakazane) az bedzie tak podniecona, ze nawet nie zauwazy kiedy TO sie zacznie albo doprowadz ja do momentu, ze sama bedzie chciala. jesli sie nie uda to wspolczuje

Gość Glupoty gadacie
Ze jak kocha to poczeka? Po mojemu zwiazek to rowniez seks. Dlaczego on ma czekac? Bo ona tak chce? Czyli ona nie rozumie, ze on tez ma potrzeby? Pozniej placzecie, ze facet znalazl sobie inna, czyja to wina? Ile jestescie razem? Jesli dluzej niz rok, to chyba nic w tym dziwnego, ze koles ma ochote na seks.

Gość dobra radaaa
no to żeńcie się a nie czekajcie z tym do starości

Gość F66
Rada ode mnie - spieprzaj od niej jak najdalej. Nie ma seksu teraz, nie bedzie go po slubie, chyba, ze jej sie dziecka zachce.

Gość Glupoty gadacie
i znowu musze walić konia

Gość od Japonki też trzeba uciekać
miałem z nią do czynienia i do dzisiaj żałuję :o

Gość Nie wiesz jak ją przekonać
Odejdź, coś mi się wydaje, że szybciej za Toba zatęskni niż myślisz, tylko w taki sposób możesz przekonać ją do seksu. Oczywiście poza tym nakręcaniem, o którym mowa wyżej, to jest jakaś alternatywa.

nawet zostawienie jej nie będzie dużym ciosem dla mnie...poprostu w chwilach gdy jesteśmy sami, moglibyśmy bez skrepowania robić fajne przyjemne rzeczy ona włącza tv lub muzyki słuchami...najwyżej co się przytuli, wtedy normalnie bym jej doniczke na głowie rozwalił :)

Powiedz mi kupisz mi mieszkanie ??? Skończysz studia, znajdziesz dobrą prace??? Jaka różnica czy będziemy razem z papierkiem czy bez ?

Gość Przeciez to nie trudne
To co, słuchacie muzyki i na krzesłach siedzicie?:) Walnij się na łóżko, powiedz, że co tak sama będzie siedziała na tym krześle czy czym, a jak już będzie obok, to od przytulania krok niedaleki. Nie mów, że nawet pocałować się nie da?

wtedy to bym zwiał na drugi koniec świata od niej :) jesteśmy prawie rok, moim zdaniem to długo, zna mnie dobrze, wie, że może na mnie polegać, i że nie chodzi mi tylko o seks, ale ja się już zaczynam męczyć.....

Ja z moim narzeczonym tez studiuje, pracujemy sami na siebie, chcemy wziąsc kredyt na mieszkanie a jak sie nie uda to pójdziemy na wynajem i tez bedzie ok. I nie odkładamy slubu z takiego powodu... To poprostu głupie wymówki

Gość a może wiara
nie pozwala jej na seks? No ale skoro nie jest gotowa - hmm.... "moglibyśmy bez skrepowania robić fajne przyjemne rzeczy ona włącza tv lub muzyki słuchami...najwyżej co się przytuli" co za zimny człowiek z niej bleeee - a może wcale jej nie podniecasz, a może to jakaś wymówka - może woli kobiety? ohoooo

a powiedz mi co ten slub zmieni ? to dlaczego mnie nie zostawi ?

Gość Wiesz co zrobic
Zacznij dobierać się do niej, a jeśli odsunie się albo coś w tym stylu, rzuć tekst pt.: "to nie ma sensu" i wyjdź, jeśli nie zrozumie, jeśli nie pójdzie za Tobą, odpuść sobie, będzie znaczyło, że ma Cię gdzieś.

Gość uśmiałam sie
Ale cie załatwiła.Na dyskotekach jest mnóstwo chętnych:)panienek. Popieram twoja kobiete

No moze masz racje,rok to troche długo.A ja myslałam ze długo faceta przetrzymałam bo 4 miesiace... Pogadaj z nia powaznie,zaspewnij o miłosci to sie moze dziewczyna nakręci:)

Gość Zawsze mozna dojsc
do kompromisu. A na milosc francuska tez sie nie zgodzi? Gdybym byl w Twoje sytuacji i zalezaloby mi na niej, poszedlbym na takie ustepstwo.

Gość czarna wdowa
nie no to chyba jakaś ściema!który facet w tych czasach czekałby rok na sex?? ja rozumiem że trzeba poczekać czasem i wogóle ale bez przesady, coś ciężko mi w to uwierzyć...