Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieleczaaaanka

MAJONEZ KIELECKI..jadła go któraś z was??jejku jaki on pyszny!!

Polecane posty

Gość kieleczaaaanka

jem bez ograniczeń:) normalnie chyba nawet niem a tak wiele kalorii:) pyszny i polecam

Gość smacznego
też uwielbiam majonez;-)O kalorie sie nie martw,ćwicz dużo i oprócz majonezu jedz dużo warzyw,owoców oraz pij zieloną herbatkę;-)

Gość nie reklamuj tego paskudztwa
fenomen tego majonezu w polsce mnie zadziwia :o

nie jadlam, ale kętrzynski tez jest pycha:) I Jogo - majo Winiary... no to juz cuuudo:) Ale ostatnio nigdzie nie moge go znalezc:( Albo rozchodzi sie na pniu, albo go wycofuja:( Jak ktos wie gdzie jest to kupie kazda ilosc;)

Gość niema lepszego majonezu
w ;Polsce niz kielecki..to fakt! majonez przeciez raczej nie tuczy tylk jak jeszcz cukier wrqz z nim chyba..tak słyszalam..takze majonmez wcinaj ile chcesz byle cie nie rzygało:)haha mój kolega z angli jak zasmakowal w tym amjonezie to powiedzial ze lepszego na swiecienie jadł a po calym swiecie jezdzi i jada rózne majoneziki:)na helmansy i inne sie wykrzywia zawsze..

Gość tylko hellmans babuni
majonez ma ok 80 % tłuszczu więc wspolczuje tym ktorzy oprocz tego jedzą dużo weglowodanow, poza tym popieram bo majonez jest ok, ale akurat nie kielecki :o

Gość kołatka
Majonez kielecki Ma trochę cukru.... ale nie ma konserwantów. Calkowicie zgodny z dietą MM. :D :D :D

Gość tylko hellmans babuni
oryginalny hellmans jest wstrętny, ale babunia to co innego

Gość niema lepszego majonezu
majonez kielecki jako jedyny ma certyfikat jakis tam bo teraz czytam i niema konserwantów!! pozatym niej est wcale tuczący ..co wy gadacie? czy jak ktos zje pełne dwie łyzki majonezu to t oduzo ma kalorii?bez jaj!

Gość temat sponosorwany
przez producentów majoenzu kieleckiego :D

Gość a wiecie że naprawdę
są ludzie wynajmowani przez firmy którzy chodzą po forach internetowych i piszą takie rzeczy na zamówienie? Zastanówmy się, jaki sens ma zakładanie tematu w którym ktoś obwieszcza światu że jada codzennie majonez a w dodatku nie ma on tak wielu kalorii i jest pyszny :) Sporo osób przy następnych zakupach wypróbuje majonez kielecki 🖐️

Gość autorka topikuuuu
LECZCIE SIE !! GDYBY TAK BYLO T OWSZYSTKIE WATKI TU BYLYBY SPONSOROWANE ! BO KAZDA Z WAS ZAHCWALA CHOLERA KOSMETYKI RÓZNYCH FIRM I REKLAMUJE..A JA KURNA NIE MOGE POWIEDZIEC ZE NIE JADŁAM NIGDY TAK PYSZNEGO MAJONEZU..KRETYNKI..

Tak zgadza się jest uznany za najlepszy majonez w Polsce :D Tylko ta firma Społem posiada specjalną recepturę na ten majonez i na drożdże choć słyszałam kiedyś, że komuś tam ją sprzedali co mnie zasmuciło :( Ale nie wiem czy to prawda oby nie :D Pozdrawiam

Kielecki najlepszy, nie jem innego. Hellmans, czy Hellmans babuni, oba są paskudne, psują smak każdej sałatki, jaką kiedykolwiek jadłam z Hellmansem czy robiłam.

Gość GDFGFDG
potwierdzam ..jestem dietetykiem i wiem ze majonezy są szkodliwe ale ten jeden jest naprawde fair bo bez konserwantów i ma super jakosć i certyfikatów wiele na swym koncie. ma przepyszny smak ..kurczejak oni go robia to nie wiem ale jest boski.

Gość naucz siejescmięso
lepszego majonezu nie ma niz kielecki:)mniam mniam mniam

Gość naucz siejescmięso
cycat z ich stronki: Majonezowi Kieleckiemu przyznano znak jakości Q oraz certyfikat „Zdrowa Żywność Atestowana” (w tym drugim przypadku jako jedynemu majonezowi w Polsce).

Gość uwaga reklama
"jem go bez ograniczeń" - jasne już to widzę "wcale nie zawiera dużo kalorii" - nieprawda "jest pyszny" - :) PS. ktoś kupił ostatnio tą fabrykę że zatrudnili internetowych copywriterów?

Gość ale ja nie jestem wegetarianka
ja tez jem tylko jego a helmanss non stop tu reklamuje ktoś więc to troche smieszne ze czepiacie sie dziewczyny ze napisala ze jest pyszny..

A czy ktoś próbował może majonez Świdnicki dla mnie jest najlepszy taki delikatny do sałatek jak i do kanapek-SUPER!Tylko ostatnio jego cena dość wzrosła:( Jeśli chodzi o kielecki to nie jadłam ale też słyszałam, że jest dobry.

a ja nie lubię majonezu w ogóle! Aż mnie skreca, jak koleżanki potrafią jeść nawet frytki z majonezem :/ Ale moja mam również używa tego na K ;)

u mnie w domu króluje tylko kielecki... jest bardzo dobry :) ale osoatnio przerzuciłam sie na majonez winiary,smak całkiem inny ale równie pyszny :)

Gość MMMAAAAAMMMMAAAA
Ja nie lubie majonezów i wg mnie Hellmans jest przereklamowany nie wiedzialam ze ona serio moga sie roznic czym s wsmaku ale od kiedys u mnie w domu kupuja kielecki to polubilam majonez :)))

Gość a Winiary
dekoracyjny, to co? najlepszy