Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na sama siebie

co zrobić zeby wyszedl mi średni brąż na moich pofarbowanych na czarno wlosach?

Polecane posty

Gość zla na sama siebie

doradzcie mi jakies mode dekoloryzatory.. moj naturalny kolor to wlasnie taki sredni brąż i bardzo zaluje ze zafabowalam wlosy, teraz probuje jakos ten kolor zmyc ... dodam ze bardzo wolno mi wlosy rosna dlatego jakbym miala czekac az odrosnie to chyba bym czekala do usranej smierci, poradzcie mi jak to zrobic zeby wyszedl mi taki kolor.:(

najlepiej idź do fryzjera, bo jak sama zafarbujesz, to pewnie i tak będziesz musiała do niego iść ;) najpierw nakłada się dekoloryzator, a później farbę w odpowiednim kolorze.

Spróbuj myć szamponem rumiankowym, płukać rumiankiem. Cytryna też rozjaśnia. Jak farbowałaś londą to tylko dekolaryzacja u fryzjera a włosów będzie o połowe mniej.

Gość tratata
dekoloryzcji nie rób, bo jak juz ktos napisał, pozbędziesz sie polowy włosow. mam ten sam problem, próba pozbycia sie czarnego koloru z włosów. fryzjerka zrobiła mi pasemka na całym łbie, zapewniajac mnie, że to jedyna, w miare bezbieczna metoda. mozna potem te pasemka farbować na kolor jaki chcesz. nigdy już nie zafarbuje łepetyny na czaro. nigdy.