Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulanka______

a ja chciałabym miec faceta który nigdy nie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość przytulanka______

a ja mam 28 lat i chciałabym poznac faceta który nigdy nie miał dziewczyny, badź nigdy nie był w długim zwiazku!\' wiem ze wtedy był by cały dla mnie, kochał by mnie bezgranicznie.

Gość tylko ci się tak wydaje
bo skoro nie miał, to byłabyś tylko jego pierwszą miłością. Nie znam nikogo, kto by na tym poprzestał :-)

Gość wevcwc
jak chcesz bezgranicznej miłości, kogoś wiernego i wdzięcznego, przygarnij psa ze schroniska

Gość przytulanka______
a ja znam takie zwiazki, chodzi o pierwsza spełniona miłość , a nie ta nie osiagalną!

Gość dziara
czy to jedyny wymóg?

Gość przytulanka______
czyli uwazacie ze nie ma milosci bezgranicznej wsród ludzi? ze nie mozna kogoś kochac bardzo? ja uwarzam ze mozna,

wiesz zycze Ci powodzenia zebys takiego znalazla ale to nie bedzie latwe!!!!!ja jestem z moim chlopakiem od ponad 4lat i obydwoje bylismy z kim wczesniej no ale co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr a i tak pomimo tych naszych poprzednich zwiazkow kochamy sie bezgranicznie!!!!

Szukaj, moze znajdziesz... :D Rocznik 78 mmm, rozmarzyc sie mozna! :D

Gość ja jestem chetnyyy
165 cm wzrostu 50 kg wagi brunet niebieskie oczy

Gość wevcwc
mój partner kocha mnie bezgranicznie bo nigdy na taklą jak ja nie trafił choć był z wieloma kobietami ale też nie oczekuję od niego "wdzięczności" czy "uzależnienia", oboje kochamy się tak po prostu, radośnie, bez oczekiwań, wiele dając sobie na wzajem prawdziwa miłość nie pyta o to co było, potrafi też zrozumieć czyjąś przeszłość

Gość a podobno
to facet chce być pierwszą miłością kobiety. Kobiety wolą być miłością ostatnią. Ja też wolę. Powiem Ci ze na jednej rzadko się kończy.

...zawsze powtarzam (za Kubusiem Fatalista)... \"Kocha sie te, ktorej klejnot sie oddalo, a jest sie kochanym przez te, ktorej sie klejnot zabralo!\" :P

Gość nieprawdziwe niestety
"Kocha sie te, ktorej klejnot sie oddalo, a jest sie kochanym przez te, ktorej sie klejnot zabralo!" - byłem wczesniej z jedna laską bo mnie zarywała, bo bylismy młodzi, bo mielsimy pstro w głowie, teraz jestem z inna i dopiero wiem co to jest miłosc i zajebisty seks, z tą jest tak jakby była moją pierwszą ...

Gość do calineczki
juz przestan pieprzyc o tym swoim szeregowym grzesku bo jestes nudna

Prawde mowisz!!!moj chlopak przede mna mial laske z ktira mial ten swoj pierwszy raz ale mial pstro wtedy w glowie i sam mi to powiedzial mial wtedy 18 lat!!!!od 4 lat jestesmy razem i stwierdzil ze gdyby sie tylko tak dalo to chcialby wymazac swoje 3 stosunki z tamta laska bo po pierwsze byly po pijanemu a po drugie to wstydzil sie jej i w ogole ponoc byl to calkowity nie wypal!!!!a ze mna odkad sie kochamy tj od ponad 2 lat jest bombowo kazdy nasz stosunek jest super nie wstydzimy sie swoich cial kochamy sie bardzo bardzo mocno i to dla nas sie liczy a nie jakies jakby to nazwal \"wpadki\" z przeszlosci!!!!tak jak juz wczesniej napisalam :co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr i ja sie z tym zgadzam!!! ps.planujemy sie pobrac :)

Gość stokrota23
właśnie.. kochac można bezgranicznie, ale przychodzi moment, w którym ktoś zaczyna szukać czegoś innego.. nanjczęściej jest ta osobą mężczyzna.. zawsze jest to pytanie: a jakby było z inną.. kobiety niezbyt często tak myślą..

Gość jeżeli dędzie
mógł być z: mało atrakcyjny wedłyg ogólnych 'stadardów', mocno nieśmiały, emocjonalinei spaprany, biedny,... To masz szanse znaleźć... bo w taki wieku to tylko tacy są dalej bez doświadczeń :)

Gość dziara
no to masz odpowiedź nie szukaj takiego...to przegrańcy Ty im coś dasz...a oni potem wyskoczą gdzie indziej bo prawiczki nie wiedzą co to miłość...i jak widać udowodnili Ci...że nie ma sensu aby kiedykoliwek poznali

Gość stokrota23
tez planowaliśmy.. nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów zawsze..

\"zawsze jest to pytanie: a jakby było z inną.. kobiety niezbyt często tak myślą..\" Bo kobiety jak już rzucają to kogoś mają, i troszeczkę sprawdzonego więc wiedzą jak z nim jest:)

Gość dfgf
przuyulanka ,a sama jestes dziewicą?

Gość stokrota23
nigdzie nie stwierdziłam, że wszystkie kobiety na swiecie zostaną porzucone.. ale to proste równanie.. ile jest zwiazków, w których ona i on są pierwszym chłopakiem i pierwszą dziewczyną, a ile jest takich, że to już kolejny chłopak i kolejna dziewczyna.. też kiedys mówiłam tak jak Ty.. i wiem, że są zwiazki, którym sie udaje od razu.. nie rób ze mnie nie wiadomo kogo i nie wciskaj mi słów, których nie powiedziałam.. warto po prostu mieć na uwadze fakt, że nigdy nie wiesz co się może zdarzyc ani z Tobą, ani z Twoim chłopakiem/Twoja dziewczyną..

ok!!!!tylko ze ja mysle pozytywnie ufam mojemu chlopakowi a on mi i sadze ze wcale nie musimy sie rozstac -mielismy nie jeden w zyciu kryzys i dalismy sobie z nim rade wiec teraz sadze ze bedzie ok!!!Tobie tez tego zycze!!!

to Ty napisalas i wlasnie chce CI przypomniec: stokrotka 23 Od dwóch lat jestem w zwiazku z mężczyzna starszym o 29 lat.Ja mam 24.Wczesniej spotykalam sie z rowiesnikami i nigdy przez mysl by mi nie przeszlo ze spotka mnie cos takiego.Ale stalo sie.Zakochalam sie-on rowniez.Nie jest to zwiazek \"dla kasy\".Materialnie jestesmy na tym samym poziomie.Planujemy wspolna przyszlosc.Dogadujemy sie pod kazdym wzgledem i jest nam razem naprawde cudownie.Jestesmy szczesliwi.Prosze o wpisy osob ktore sa lub ktore byly w podobnych zwiazkach.Pozdrawiam. to z nim CI SIE NIE UDALO?

Gość stokrota23
miałam tak samo.. mam nadzieje, że jeszcze kiedyś tak bedzie.. choć już nie z nim.. my też kryzysowaliśmy wiele razy i zawsze sie udawało RAZEM je przezwycieżyć.. teraz kryzysu nie było a i tak nastąpił koniec.. nie żałuję niczzego.. było pięknie.. kochałam, byłam kochana.. a przynajmniej tak czułam.. przykre jest to, jak sie skończyło i ze w ogóle, ale.. to były piękne czasy i najwspanialsze półtora roku w moim życiu, mimo ze bywało róznie.. i tak będzie co ma być.. nie ja pierwsza i nie ostatnia.. a skoro jednak koniec, to znaczy, ze i nowy początek - w który nie potrafię teraz uwierzyc - będzie.. kochać go będę zawsze.. tak jak mówilam.. a ze teraz mówi innej to, co tydzień temu mówił mi.. inna sprawa.. ale już nie moja.. ich..

ja osobiescie uwazam, ze wiekszosc facetow jednak chce probowac z inna i raczej w ta pierwsza swoja milosci czy kochanka nie zostaja na dlugo... zapewne sa wyjatki potwierdzajace regule;) osobiscie znam juz obecnie malzesntwo, byli dla siebie pierwszysmi kochankami i on nawet przed samym slubem mowil nam ( czyt bardzo bliskim przyjaciolom) ze starasznie chcialby probowac z inna, raz nawet o malo by do tego nie doszlo:( no i nie wiadomo czy kiedys sie nie skusi i ...bedzie tragedia:( ja stanowczo obstaje, ze dla mojego kochanego faceta ja chce byc akurat ta ostatnia;):P

Gość stokrota23
nie to nie ja.. ja jestem starsza o 3 lata od mojego ex i bylismy ze soba dokładnie półtora roku