Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Powiedziałam że mam dziecko po miesiącu spotykana się i więcej go nie zobaczyłam

Polecane posty

Gość Man of Honor
prawo może ma ale nie może mieć pretensji że ktoś nie chce z nią być bo ma dziecko.... Teraz niestety szanse na faceta są o wiele mniejsze i czas pogodzić się z tym

Masz złe podejście ..Ja myśle nie jakich facetów kobiety lubią Tylko jakie ja kobiety lubię. a Przynajmiej masz syna

Gość diablica79
:o :-o :O

Gość diablica79
Man of Honor zgadzam sie nie mozemiec tezzalu musi za kazdym razem brac to pod uwagę

Gość kelwin klajn
kiedyś pewnie wielka paniusia a teraz szok...faceci maja w dupie :D Dobrze takim głupim pannom, trzeba było się szanować, a nie teraz faceta szukać, wracaj do ojca dziecka

Sam wiem że mam złe podejscie. Ale juz za stary jestem żeby to zmienić. Cóż różnie się człowiekowi układa. A na błedach trzeba się uczyć. Dlatego wołam głośno. Chłopie jezeli chcesz się związać z kobietą mającą dziecko zastanów się - bardzo ,bardzo mocno się zastanów.

Jestem na praktykach w Urzędzie Marszałkowskim a tam co druga kobieta to stara panna a co trzecia sama wychowuje dziecko. I dalej im się wydaje że są z nich laski z najwyższej pułki. TYLKO ŻE FACETÓW NIE MA.

Gość Michał_moralizator
przyszła kryska na kingusie...czytać drogie panie i wyciągać wnioski

panowie na forum nie przebierają w słowach, (może przynajmiej tutaj mogą powiedzieć co myślą)

Gość diablica79
ezfacet ja juzdawno zrozumiałam ze ztej półki zleciałam hehehe dzissie smieje a kiedys było mi smutno:classic_cool: dzi moge sie zaprezentowac nie tym ze jestem ładna,młoda samotna ale tym ze nadal dbam o siebie i powagą ..........gdzie sie podziały tamte wspomnienia \ gdzie te dziewczyny.......dzis wszystko wygladzaa inaczej

Mężczyźni nie cenią u kobiet powagi. Poważna kobieta to nic ciekawego.

Bo to niestety tak jest. Gosci odpowiedzialnych uczciwych panny w dupie maja i za cwaniaczkami latają. A jak jej dziecko zrobi i w dupe kopnie to wtedy płacz. I jakis by sie tatus przydał . A jak który nie chce to zaraz krzyk że taki cham i nieczuły a przecież one takie miłe i dobre tylko się pomyliły.

Gość diablica79
Michał ty tez sie zestarzejesz faceci nie beda wiecznie młodzi wam sie dupy ruszyc nie chce sprzed tv śiemci wyrzucic to kobiety jak wielbłady

Gość diablica79
Facet tobie sie podoba doda powodzenia z takim typem kobiet:classic_cool::p

poprostu trzeba je krótko trzymać a jak za dużo pyskują to wypierdalaj:D a wolimy wesołe i wyluzowane kobietki Równmież jestem z 1979 dawno nie gadałem z kobietą w swoim wieku ale mam wrażeń że właśnie w tym wieku mam największe powodzenie najlepiej wyglądam i mam najwięcej kasy

Gość Michał_moralizator
Mam pytanie kim był ojciec dziecka i jakiego szukasz teraz faceta...no i ile masz lat?

Gość nomi omi 26
opanujcie sie troche z tymi wyzwiskami. kazdemu zycie uklada sie inaczej i nie nalezy nikog za to potepiac. a tobie kingo jako kobieta powiem swoje zdanie -o dziecku trzeba mowic odrazu, ja bylam z facetem ktory mi sie spodobal ale cenilam go tymbardziej za to ze powiedzial mi na koncu spotkania ze jest po rozwodzie niestety o dziecku mi nie powiedzial ale ja sama wykapowalam sprawe i na drugim spotkaniu go oto zapytalam i przyznal mi racje. niechcial mi serwowac zaduzo odrazu i tu go rozumiem. ale gdyby powiedzial mi duzo pozniej nie spotykalabym sie z nim. a tak spotykalismy sie niestety niewyszlo nam ale to juz inna historia. zycze ci wszysstkiego najlepszego dobranoc

Gość diablica79
masz wrazenie :pto dobrze:D:D:D

Jesteśmy w podobnym wieku. Faceci 27 lat zobowiązuje do odpowiedzialności.!!!

mam gdzieś odpowiedzialność... szczególnie dlaczego mam brać odpowiedzialność za cudze bachory

Gość John RAMBO
Jak czytam bazgroły niektórych "facetów" to mnie normalnie trafia. Jacy wy kurwa mądrzy jestescie. Czy samotna matka, to gorsza kobieta? Nie drodzy debile! Poprostu jak ktoś potrafi kochać dojrzale, to razem z kobietą pokocha i brzdąca, bo to jest jej część. A wy materialistyczni debile potraficie prawic tylko o cudzych bachorach i puszczaniu się, nie znając dokładnie danego przypadku. Dorośnijcie dzieci!

Gość Michał_moralizator
Kobieta z dzieckiem na rynku jest już przechodzonym towarem, że się wyraże ekonomicznie, czyli jest gorsza.... 27 lat to młodość i do niczego nie zobowiązuje, dlaczego ma sobie odmawiać przyjemności bycia młodym ?

Gość taki sobie chlopczyk
A ja zwiazalem sie z panna z dzieckiem ktora zdradzala mnie z tatusiem dziecka . Tatus dziecka nie chcial nawet ogladac , interesowal go tylko sex z mamusia . Ona liczyla chyba ze sie moze z nia bedzie ale sie przeliczyla . Tatus nie placil alimentow , ja o wszystkim sie dowiedzialem i ja zostawilem . Mamusia zrozumiala ze tatus dziecka do niej nie wroci wiec zaczela znowu do mnie podchody ze nie wie jak to sie stalo , ze mnie kocha itp. Ja juz nie zamierzam nigdzie wracac , do takich dziewczyn mam uraz (moze to jest niesprawiedliwe ale uwazam ze sa wiekszymi materialistkami od innych kobiet) , najbardziej szkoda mi tego dziecka ale z tego co wiem to bedzie mialo niedlugo siostrzyczke lub braciszka , ciekawe tylko kto jest ojcem . Zycze jej wszystkiego najlepszego bo mozna duzo o niej powiedziec ale na pewno nie to ze jest zla matka , bardzo kocha swoje dziecko i moze niektore jej zachowana wynikaly z tego , lubie tak myslec .

jakiś ty romantyczny możesz kochać kogo chcesz nikt ci nie broni. ale ja wiem że cudze bachory jedynie agresje we mnie wzbudzają.

Oj jak chce założyć rodzinę to dzieciak innego raczej też przeszkadza. \"Zawsze to niepotrzebne koszty\' Jak już ktoś napisał.

Gość taki sobie chlopczyk
W sumie to dalem jej sie nabrac bo od poczatku klamala ale teraz jestem juz madrzejszy .

Dla mnie przez pewien czas szczytem marzeń był 19 letnia dziewczyna na gwarancji. Postanowiłem taką znależć . I znalazłem no 18 letnią ale wyjątkową. Od kobiet z dziećmi to trzymam się z daleka. Bo to same problemy.

Gość żałosne dzieciaki...
obyście nigdy na świat dziecka nie sprowadzili, (i późnej starości doczekali w domu starców np ) z takim podejściem... John Rambo, popieram 🖐️