Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Powiedziałam że mam dziecko po miesiącu spotykana się i więcej go nie zobaczyłam

Polecane posty

Gość *_*_*_*_*
Nie oszukiwala, bo zapewne nie zapytal, wiec ona czekala na wlasciwy moment. Zapewne jakby mu powiedziala na poczatku, to by stwierdzil, ze juz mu obraczke na palec zaklada.;) >Kinga> nie przejmuj sie, sa jeszcze mezczyzni, ktorzy chetnie pokochaja panne z dzickiem :) Glowa do gory i powodzenia, a niektorymi wypowiedziami na forum sie nie kieruj :)

Kobieta właśnie chce się dowiedzieć, co faceci myślą na ten temat i podpuszcza takim pytaniem , być może psychologię studiuje ? Mnie nie przeszkadza, mogę się Tobą zająć autorko, jeżeli zechcesz i pozwolisz :)

Gość diablica79
pimpek pimpalski powinieneśmiec nik ograniczony ograniczony debil:-P

Bardzo fajnie jest jechac po facetach że nie chca cudzych dzieci chowac. Ja sam od 15 lat wychowywałem dwóch chłopaków mojej żony z pierwszego małzeństwa i powiem wam Drogie Panie że nawet nie macie pojecia jakie to trudne. Więc proszę nie pieprzcie tutaj głupot.

Gość diablica79
kuglarz:-Dbrawo

Gość diablica79
życie po życiu mylisz sie mam pojęcie mam 2 dzieci

Gość diablica79
i dosknalewiem jak trudno jest wychowywac obce dzieci to są trudne dzeci ale im tez sie nalezy opieka i miłosc

Gość diablica79
mam swoje i przyrodnie liczne rodzenstwo

Gość diablica79
wec wiem jak wygladały relacje miedzy tatą a tamtymi dziecmi

Gość diablica79
to niebyły jego dzieci on miał tylko mnie a wychowywal nas wszystkich

I proszę się nie dziwić że panowie niechętnie wiążą się z kobietami mającymi dzieci. Uwieżcie mi to jest naprawdę często bardzo trudne życie dla takiego faceta. A przecież ludzie szukaja życia łatwego i przyjemnego a nie pełnego wyrzeczeń i cierpienia. Czyż nie?

Gość ola111
ale inna prawda taka jest, ze faceci sa bardzo wygodni:))))

Gość pimpek pimpalski
mówie jak jest, że niepoinformowanie o dziecku i próba wciągnięcia faceta nieświadomego jak się sparwy mają w zwiażek są głęboko nieuczciwe - są wstępem do szantażu emocjonalnego. Jak facet się musi czuć kiody z jednej strony dowiaduje się, że osoba do której coś zaczyna czuć jest oszustką i że jeśłi ją teraz rzuci będzie potępiany za brak zaangażowania. Kobieta - oszutka to sciera, i takie trzeba tępić bezwzględnie a nie usprawiedliwiać. Nie liczą się tylko jej uczucia, ale uczucia faceta takżę ! To sobie zapamiętajcie.

Gość diablica79
życie po życiu zycie nie jest kolorowe,niemamy nic podawane na tacy zyjesz złudzeniami..... masz zal ....wiec po co sie w to pchałeś???

diablico to że Twój ojciec zachował się tak bardzo dobrze o nim swiadczy. Moje chłopaki też pewnie o mnie tak by powiedzieli, ale oni nie wiedzą jaką cene za ton zapłaciłem.

Gość diablica79
mogleś odejsc kazdyznas ma cos nie tak poukładane wzyciu i trzeba to naprawiac aby nie zwariowac

Gość diablica79
on raczej miał mającswoje dorosłe dzieci odchowane i biorąc cudze 7dokładnie na wychowanie a przede wszystkim utrzymanie

Gość diablica79
tak uwazam ze to jest pchanie sie poniewaz nikt nikogo nie moze zmusic do takich czasem drastycznych decyzji

Widzisz tu właśnie jest pies pogrzebany. Pojawił się trzeci chłopak - mój a jestem człowiekiem odpowiedzialnym i nie uciekam przed konsekwencjami. Właśnie to sa takie sytuacje hm piekielnie trudne gdy nie ma dobrego wyjścia. Zostaniesz - bedzie źle, odejdziesz - też bedzie źle. Szach-mat.

Życie po życiu jak głupi to masz za swoje. Życie może byc przyjemne i bez wyrzeczeń tylko nie trzeba go sobie komplikować

Gość diablica79
wiem jak wyglądał finał jak ich odchował ,utrzymywał i jak odszedł kto jak sie zachował gdy on sie bardzo rozchorował napewno nie wyszyscy podziekowali mu za to co dla nich zrobił wiesz to było tak jak ze zabawką która sie znudziła by ciebie taki los nie spotkał

Gość diablica79
Faceet zawsze cos skomplikujemy nie znamrecepty na udane zycie jesli znasz podaj wiem jedno człowiek chcedobrze życ i dac coś innym widać tobie jest to obce

Gość diablica79
za duzo :-P

Gość Man of Honor
A to jest obowiązek by facet akceptował dziewczyne z dzieckiem?

Zastanawiam się co myśli taki facet decydując się na związek z kobietą z dziecmi. Że będą go traktować jak ojca(nie jeden się przeliczył) Osobiście na żonę uważam że nie ma jak śliczna dziewica a nie Kurwy z cudzymi bachorami

Gość diablica79
nie jest to obowiąziem ale ona ma prawo do szczescia

Masz rację Faceet. Ale widzisz tak mnie wychowali rodzice żeby być twardym i odpowiedzialnym. Kobiety lubią takich - zwłaszcza te które swoją beztroską spaprały sobie zycie. Kiedyś myślałem ze to szlachetne ale w dzisiejszych czasach jesteś po prostu frajerem który dał się wmanewrować sprytnej babie. A one cenią takich facetów tylko werbalnie bo niestety dzieci dają sobie zrobic mało odpowiedzialnym zadowolonym z siebie luzakom - takim jak Ty Faceet.