Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Powiedziałam że mam dziecko po miesiącu spotykana się i więcej go nie zobaczyłam

Polecane posty

Gość Wiesz jak jest
nikt nie chce mieć dodatkowego bachora na utrzymaniu

Gość dzieciak kosztuje
dużo pieniędzy zdrowia , w dodatku mieszkania teraz małe i drogie

Gość Takich rzeczy się
nie ukrywa:O

Gość trzeba redukować zbędne koszty
a cudzy dzieciak można do nich zaliczyć

Gość brzeszcotkatka
kingo nie czakj nigdy miesiac, badz pewna siebie dziecko to niejest wstyd tylko twoja duma, mnie jak facet zapraszal na kawe bez chwili wachania mowolam o swojej corce. Kawa na lawe, a jak facet pustak to niech spada.

Gość szkoda ze nie po pol roku
ja tez bym sobie darowal... co nie znaczy ze gdybym wiedzial od razu to tak samo by sie skonczylo

Gość madry on jest
po co ma utrzymywać cudze dziecko?

Gość pimpek pimpalski
a co ty ściero jedna myślałaś, że frajera złąpiesz ? Że jak go zwiążesz seksem cipnym to on zniesie twoje zakłamanie ? Gość zdrowy jest na umyśle, że się nie dał naciągnąć na utrzymanie cudzego bachora.

Gość ja gdybym wiedział
od razu też bym sobbie odpuścił ale nie powinnaś mieć do niego pretensji Faceci żle tolerują nie swoje dzieciaki

Gość ola111
Pimpek, ale jestes beznadziejny, zeby tak gadac!! wstyd !!!!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego czekalas
miesiac, zeby mu o tym powiedziec?

Gość pimpek pimpalski
trzeba takie wywłoki uczyć uczciwości bo same nie rozumieją co wypada a co nie ...

Gość ola111
Kinga, nie przejmuj sie jakimis durnymi i chamskimi wypowiedziami, nie kazdy facet jest taki jak ci na forum, glowy do gory, powodzenia, znajdziesz swojego co pokocha ciebie i dziecko:))))

Gość ta się nie robi nawet
najporządniejszy facet by tak zareagował;)

Gość taaaaaa
a ja uważam, że trafisz na takiego, co pokocha Ciebie i Twoje dziecko Nie bedzie to ma pewno taki sczczeniak jak przedmówcy, nie załamuj się

nie rozumiem...czyli jestem chamem bo domagam sie szczerosci ????? WOOOOW zawsze mowilem ze sie swiat do gory nogami przewrocil...

i szczeniakiem jestem z tego powodu ....:)))) jednak swiat sie wywrocil do gory nogami dzis....

Gość trzeba bylo mu
od razu powiedziec, a nie czekac miesiac....

Gość pimpek pimpalski
ty tu kinga80 nie pitol o tym, że ktoś cie pozbawił złudzeń. Tu dostałąś reprymendę za oszukiwanie faceta przez miesiąc. A gościa jakiegoś pewnie znajdziesz jeśli jesteś coś warta jako kobieta i człowiek. A teraz do spowiedzi marsz !

Gość Anna Helena Ja
Kingo ... zupełnie nie przejmuj się tymi opiniami. Piszą tu głównie mężczyzni niedojrzali i samotni. Kobieta z dzieckiem nie musi być obciążeniem, a wspianiałbym darem dla mężczyzny. On musi pokochać przede wszystkim Ciebie, potem Twoje dziecko. Najpierw je zaakceptuje, potem przeleje uczucie z Ciebie, na tę małą istotkę. Oczywiście nie każdy to potrafi, ale jest wielu wspaniałych i dojrzałych mężczyzn. Moja przyjaciółka niedawno urodziła i tez jest sama i ma 20 lat, ale jest kobieta wyjątkową i jestem pewna, że ułoży sobie życie. Podobnie Ty. Uważam jednak, że powinnaś od razu informować, że masz dziecko. Wcale nie w dramatycznym tonie, ale tak po prostu o tym wspominać, nie OZNAJMIAć. Powiedzieć na przykład, że Twoje maleństwo sprawia, że chce się żyć itd. cokolwiek ... że lubi to i to ... Powodzenia

Gość taaaaaa
a co? na pierwszej już randce miała mówić o dziecku? powiedziala po miesiącu, kiedy zorientowała się,że coś może zaiskrzyć, bo gdyby nic nie wyszło...po co zwierzać się świeżo poznanemu facetowi

Gość nieznajomy facet
Kinga nie ukrywaj tego, mow o tym na samym paczatku. Bo wtedy nikogo nie zaskakujesz i nie sprawiasz wrazenia, ze to ukrywalas. A tak poza tym to sa faceci ktorzy sa gotowi zaakceptowac dziecko. Ja osobiscie nie mialbym nic przeciwko, jesli zakochalbym sie w takiej dziewczynie. A do tego nawet moglbym byc szczesliwy, gdybym mogl wychowywac dziecko nie meczac sie z niemowlakie. Takze nie martw sie, kogos napewno znajdziesz.

:) heheheh pozdrawiam dojrzale i niesamotne kobiety ktore lubia byc oszukiwane ;)

chorzy jestescie:o dziewczyno,dobrze sie stalo!widocznie az tak bardzo mu na Tobie nie zalezalo... jak spotkasz normalmego chlopaka to dziecko nie bzedie dla niego zadnym \"problemem\"!uwierz,ze mam racje:)moja siostra ma dziecko (wychowuje je sama)i jakos nie ma dylematu z facetami,wrecz przeciwnie:p

uwielbiam kobiety ktore nie potrafia czytac ze zrozumieniem ;) takie slodkie blondaski ( i nie mowie o kolorze wlosow) a czy ja napisalem ze nie pokochalbym takiej kobiety i jej dziecka ?????? !!!!! chyba moja watpliwosc dotyczyla czego innego

Gość diablica79
srki pierdzielenie jak facet chce isc z kobietą do łóżka z panną to ok a jak na ma dziecko to juz nie wiesz dobrze dla ciebie ze tak sie to skonczyło widać nie był ciebie wart